Παράταση κατά μια μέρα για όσους θέλουν να ταξιδέψουν για Άνδρο!!!

Ελεύθερα ταξιδεύουν αύριο όσοι θέλουν για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο

Με το απαγορευτικό ακόμα σε ισχύ και εκατοντάδες επιβάτες να έχουν μείνει στο λιμάνι της Ραφήνας και σε άλλα λιμάνια λόγω καιρού η κυβέρνηση έδωσε παράταση κατά μια μέρα στην έναρξη του lockdown επιτρέποντας για αύριο ελεύθερα το ταξίδι για τα νησιά. Αυτό επιτεύχθηκε μετά από πρόταση των ακτοπλόων στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν αύριο για Άνδρο ή και Τήνο και Μύκονο μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερα μιας και δεν θα χρειάζεται να αποδείξουν πως είναι μόνιμοι κάτοικοι ή πως πάνε για δουλειά στο νησί. Όσοι επιθυμούν να παραμείνουν στην διάρκεια του lockdown στην Άνδρο μπορούν να ταξιδέψουν αύριο - τελευταία μέρα - χωρίς περιορισμούς με το πλοίο. 

Για τα πλοία τώρα: Το απαγορευτικό ισχύει μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου. Γύρω στις 6:00 λένε πως θα πέσει ο καιρός. Με αυτό το δεδομένο το Superferry αναμένεται να κάνει κανονικά το πρωινό δρομολόγιο του. Επίσης κανονικά θα ταξιδέψει αύριο χωρλις περιορισμούς και το Andros στις 17:30.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μήπως ξέρετε τι θα γίνουν τα εισιτήρια που μας περίσσεψαν από το περσινό μπλακ φραιντέυ;

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν έχει λογική η απόφαση της κυβέρνησης. Στην προηγούμενη καραντίνα που τα κρούσματα ήταν σαφώς λιγότερα, έγινε τεράστια προσπάθεια για να μην μεταβούν οι κάτοικοι των αστικών κέντρων στα νησιά, καθώς και στην επαρχία. Και αυτό για να μην επιβαρυνθούν τα τοπικά Κέντρα Υγείας, τα οποία έχουν περιορισμένες δυνατότητες περίθαλψης. Τώρα με τα κρούσματα σε ανοδική πορεία έγινε ακριβώς το αντίθετο. Αντί ο Πρωθυπουργός την περασμένη Πέμπτη να ανακοινώσει ότι από αυτήν την ώρα (την ώρα του διαγγέλματος) μπορούν να μεταβούν στην επαρχία και στη νησιωτική Ελλάδα μόνον οι μόνιμοι κάτοικοι, τους έδωσε περιθώριο 2 ημερών. Και επειδή την Παρασκευή υπήρξε απαγορευτικό λόγω καιρού, τους επέτρεψε να μεταβούν στα νησιά το Σάββατο. Τι δουλειά έχουν να έρθουν στην Άνδρο και στα άλλα νησιά αυτοί που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι. Προσέξτε όχι δημότες που έρχονται μόνον τα καλοκαίρια, αλλά πραγματικά μόνιμοι κάτοικοι. Ντροπή για την κυβέρνηση. Αν κάτι συμβεί θα τρέχει μετά να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα και αυτό θα αποβεί σε βάρος μας. Η Άνδρος είναι ακόμα χωρίς κρούσματα, γιατί να μην περιφρουρηθεί;

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια για την άμεση κ έγκυρη ενημέρωση.

Καλή καραντίνα σε όλους μας!!;

This comment was minimized by the moderator on the site

Χθες με το απαγορευτικό θεωρήσαμε (αρκετοί αν όχι όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού) ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του.
Δυστυχώς όμως η βλακεία των κυβερνώντων είναι ανίκητη!!! Lockdown λοιπόν για να σταματήσει η διασπορά του ιού αλλά με τις ευλογίες τους όσοι το επιθυμούν ας πάνε από τις πορτοκάλι και κόκκινες περιοχές στις πράσινες!!!!
Τόσες μέρες ακούμε για τους ανεύθυνους πολίτες που πηγαίνουν από κόκκινο νομό σε όμορο μη κόκκινο για διασκέδαση, τώρα δηλαδή τι να πούμε για την παράταση μετακίνησης που έδωσαν οι προστάτες της υγείας μας!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Enandro αυτό που μας λέτε ίσχυει και για το απογευματινό δρομολόγιο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Συγνώμη που δεν απαντήσαμε. Πολλά τα σχόλια και πολλές οι εναλλαγές των πληροφοριών. Μπερδευτήκαμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro