ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΑΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σήμερα το πρωί (Σάββατο, 21/11/20) δύο καταστηματάρχες του Γαυρίου επικοινώνησαν με το ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Η πρώτη μέσω messenger, ο δεύτερος τηλεφωνικά και μας είπαν ανήσυχοι πως κλείνει η Πειραιώς στο Γαύριο.

Απαντήσαμε πως κάνουν λάθος. Οι δικές μας πληροφορίες είναι πως κλείνει το υποκατάστημα της Χώρας και μεταφέρεται στο Γαύριο. Αυτοί επέμειναν και μάς παρέπεμψαν σε δημοσίευση blog της Άνδρου που ανέφερε την σχετική πληροφορία.

Επικοινωνήσαμε με αρμόδιο ο οποίος μας είπε επί λέξει τα εξής: "Κλείνει το πρακτορείο της Τράπεζας Πειραιώς στο Γαύριο. Και μεταφέρεται το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς από τη Χώρα στο Γαύριο. Είναι οριστικό". Προφανώς το blog της Άνδρου είδε την κατάσταση που δημοσιεύτηκε από την Τράπεζα και έγραψε ότι είδε μην διασταυρώνοντας την πληροφορία. Έτσι προκλήθηκε αναστάτωση στο Γαύριο.

Αυτά προς διευκρίνηση της λάθος πληροφορίας που διακινήθηκε σήμερα το πρωί...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι, το (διαγράφεται μια λέξη - Εν Ανδρω) ...Ρόιτερ το διαβάζουν πολλοί...ιδίως αυτοί που έχουν ταυτιστεί με τους ψευτοοικολογους και αυτοί που αρέσκονται σε ιντερνετικα χοιροσφαγια και συγγενολογικα πονήματα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντη εαν περιμένουμε να ενημερωθούμε από το μπλογκ του Βαγγέλα καλά κρασιά... Τα πράγματα είναι απλά, δεν κατάλαβε τι διάβασε. Και πως να αντιληφθεί την έννοια του κειμένου; Ο νοων νοειτω. Επειδή έχει ένα να μπλογκ δεν έπεται ότι είναι δημοσιογράφος.