Το Superferry II σε νέες πλεύσεις μέχρι να επανέλθει πάλι στη γραμμή μας

 

Υπεγράφη ναυλοσύμφωνο ενοικίασης 5 εβδομάδων του πλοίου Superferry II από την Golden Star Ferries προς την Sea Jets. To πλοίο ξεκινά από τον Φεβρουάριο μέχρι 10/3 να εκτελεί τρεις φορές την εβδομάδα το δρομολόγιο Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα μετ΄ επιστροφής.

Στις 10/3 λήγει το ναυλοσύμφωνο και το Superferry ΙΙ επανέρχεται στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος, ενώ αποσύρεται από την γραμμή μας για ένα μήνα το πλοίο Superferry για την ετήσια τακτική συντήρηση του. Το Superferry θεωρητικά επιστρέφει στη γραμμή στις 10 Απριλίου. Όμως με δεδομένη την πανδημία και το καθυστερημένο Πάσχα (2/5) το πλοίο μπορεί να αργήσει κι άλλο.

Τα παραπάνω δείχνουν πως οι καιροί είναι δύσκολοι για την ακτοπλοΐα και πως όλοι χρειάζονται όλους. Με αυτό κατά νου, αλλά και με την γνώση πως αρκετοί ήταν ψύχραιμοι και μεσολάβησαν σε προγενέστερες περιόδους για να πέσουν οι εντάσεις που υπήρξαν στην ακτοπλοΐα, διαπιστώνουμε με ικανοποίηση σήμερα πλεύσεις σε πιο ήρεμα και συνεργατικά νερά. Κάτι που είναι αναγκαίο για να αντέξει η ακτοπλοΐα και σε αυτή την εποχή της πανδημίας που δοκιμάστηκαν όλοι: νησιά, κάτοικοι, πλοία, πληρώματα, ακτοπλόοι.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προσπαθώ να καταλάβω κάτι. Στο άρθρο σου κάνεις αναφορά ότι το Superferry θα φύγει στις στις 10/3 για ετήσια κλασική συντήρηση, πουθενά αλλού δεν αναφέρεις με σαφήνεια ότι θα αντικαταστήσει το Superferry II.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον δεν καταλάβατε τι διαβάσατε. Ιδού τι γράφουμε:
"Στις 10/3 λήγει το ναυλοσύμφωνο και το Superferry ΙΙ επανέρχεται στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος, ενώ αποσύρεται από την γραμμή μας για ένα μήνα το πλοίο Superferry για την ετήσια τακτική συντήρηση του. Το Superferry θεωρητικά επιστρέφει στη γραμμή στις 10 Απριλίου. Όμως με δεδομένη την πανδημία και το καθυστερημένο Πάσχα (2/5) το πλοίο μπορεί να αργήσει κι άλλο."
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ΅ΛΟΓΟΥΣ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Den afhnoun th grammh opos tha htheles sthn pragmatikothta oste na bgeis na kraxeis..
Antithetos an h grammh tou 07:50 exuphreteite apo to sf2 h to neo sf ayto einai akribos to idio.
Hmarton pia anti na leme oloi mas doxa to theo pou exoume tous stefanou to proi k ton panagiotakh to apogeuma bgainei o kathe enas na pei auto pou Den Xerei k na bgalei xolh.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πως γίνεται ένα πλοίο που έχει ήδη πάρει την γραμμή από Ραφήνα - Άνδρο - Τήνο- Μυκονο και επιστροφή να φευγει αδικαιολόγητα και να ναυλωνεται σε άλλη γραμμή. Να πανε στο καλό οι καιροσκόποι Αφοί. Η εταιρεία του Παναγιωτάκη πραγματικά έχει δείξει επαγγελματισμό και συνέπεια στα νησιά που εξυπηρετεί. Τα ταχύπλοα ειδικά για την Άνδρο δεν πρέπει να τα υπολογίζει κανένας νησιώτης αφού είναι πλοία που δουλεύουν σαιζόν. Τώρα αν γίνονται στραβά μάτια και από το υπουργείο και επιτρέπει τέτοιες αλλαγές δεν μπορούμε να πούμε και πολλά λόγια.
Πάντως ο νόμος για τα ακτοπλοϊκά που εξυπηρετούν συγκεκριμένες γραμμές έχει μάξιμουμ ακινησία του πλοίου τρεισήμισι μήνες και οχτωμιση μήνες εν ενεργεία. Μόνο για σοβαρούς λόγους μπορεί να σταματήσει και για να ξανά μπει στην γραμμή και ανάλογα του προβλήματος χρειάζονται έλεγχοι για άξιο πλοια.
Λες να απείλησε να κάνει απεργία πείνας κάποιος από τους Αφους, όπως παλαιοτερα
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον δεν ξέρετε τι γράφετε. Το πλοίο σήμερα είναι ΔΕΜΕΝΟ. Θα μπει στην γραμμή την άνοιξη. Μπορεί λοιπόν να ταξιδέψει για 5 βδομάδες δίνοντας δουλειά σε 50 ανθρώπους που είναι το πλήρωμα. Τον Μάρτη θα επιστρέψει.
Αλήθεια χρειάζεται η Άνδρος με μόνο 120 επιβατες και 25 ΙΧ καθημερινά δύο και τρία πλοία; Δεν έχετε ακούσει τίποτα για την πανδημία και την απαγόρευση μετακινήσεων από Ραφήνα; Τι είναι αυτά που γράφετε και σε ποια εποχή αναφέρονται;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλαδή θα μείνουμε μονάχα με το ΘΕΟΛΟΓΟΣ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
ΟΧΙ. Μέχρι 10/3 υπάρχει το Superferry. Ap;o 10/3 φεύγει το Superferry κι έρχεται το Superferry II.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro