Επιστρέφει το Supeferry II στο ίδιο δρομολόγιο... σαν Superstar !!!

Το Superstar με τα νέα σινιάλα του και φρεσκοβαμένο στη Ραφήνα όπου ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της μετασκευής του.

Προχτές άνθρωπος της εταιρείας SeaJets πέρασε από τα πρακτορεία εισιτηρίων στη Ραφήνα και πληροφόρησε ότι το Superferry II, που άλλαξε εταιρεία, σινιάλα και όνομα και έγινε Superstar δεν θα ταξιδέψει στην άγονη γραμμή όπως είχε λεχθεί όταν έγινε η πώληση του από την Golden Star στη SeaJets, αλλά θα δρομολογηθεί από την άνοιξη και πάλι στο δρομολόγιο που είχε πέρσι. Δηλαδή, ΑΝΔΡΟ - ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ - ΠΑΡΟ στις 16:45! Με άλλα λόγια με το καλό θα το έχουμε πάλι στη γραμμή μας!!!

Το Superstar αλλάζει σινιάλα στη Ραφήνα.

Προφανώς κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει και τέταρτο πλοίο στη γραμμή μας, που χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει σε κίνηση. Μέχρι πέρσι είχαμε δύο πρωινά (Andros & Superferry) και δύο απογευματινά (Superffery II & Θεολόγος). Τα ίδια θα έχουμε και εφέτος. Με την διαφορά πως τώρα το Superferry II θα ταξιδεύει σαν Superstar και δεν θα ταξιδεύει με τα σινιάλα της Golden Star, Αλλά της SeaJets.

Προχτές τοπ διέρρευσε ο άνθρωπος της SeaJets στη Ραφήνα. Χτες το μάθαμε εμείς από τους πράκτορες. Και σήμερα το μάθατε κι εσείς. Κι έτσι ολοκληρώθηκε η γραμμή των πληροφοριών και απαντώνται και τα ανήσυχα ερωτήματα: "με πόσα συμβατικά θα είμαστε εφέτος; Ποιο θα έρθει στη θέση του Superferry II;" Θα έρθει το Superferry II σαν Superstar!!! Το πλοίο όπως βλέπουμε στις παραπάνω φωτογραφίες άλλαξε σινιάλα και ξαναβάφτηκε στη Ραφήνα μετά την απόσυρση του για την χειμωνιάτικη επισκευή τον Οκτώβριο. Το ΕΝ ΑΝΔΡΩ παρακολούθησε την αλλαγή σινιάλων και την ανακοίνωση της επαναδρομολόγησης του στη γραμμή μας και σας ενημερώνει.  

Όπως σας ενημερώνουμε πως η Faste Ferries θα δρομολογήσει στις 8:05 από Ραφήνα το Αικατερίνη για ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ - ΝΑΞΟ. Και ακόμα η SeaJets θα δρομολογήσει από Ραφήνα και το Champion Jets για ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ - ΝΑΞΟ - ΠΕΙΡΑΙΑ. Τέλος από Ραφήνα θα δρομολογηθεί και το Super Express της Golden Star για ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ - ΠΑΡΟ - ΝΑΞΟ - ΙΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτο ακριβως που σας εγραψα μας ειπε ο Κος Αδαμης,οτι περιμενουν την αποφαση του ΣΤΕ
Το γραφειο που σας εδωσε την πληροφορια μαλλον δεν καταλαβε σωστα τα οσα μας ειπε , σας τα μετεφερε λαθος και δεν φταιτε εσεις.
Οπως και να εχει ομως το πλοιο αν χασει το ΣΤΕ θα ερθει ραφηνα.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον θα χασει το ΣτΕ. Σημασία δεν έχει τι κατάλαβε το γραφείο, σημασία έχει πως ο Αδάμης μάλλον ξέρει να τους μπερδεύει όλους. Άλλωστε εμείς στείλαμε στην εταιρεία μήνυμα μια μέρα πριν πως θα ανεβάσουμε την επομένη την είδηση. Δεν απάντησε κανείς. Εκλάβαμε την σιωπή ως συγκατάβαση. Συνεπώς εμείς διπλο-ελέγξαμε. Ο Αδάμης δεν ξέρει να κάνει την δουλειά του.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα γραφετε.
Η εταιρεια μας ειπε οτι το πλοιο εχει λαβει μερος σε διαγωνισμο επιδοτουμενου για Δυτικες κυκλαδες,μαζι με το Σολωμος.
Οταν βγουν τα τελικα αποτελεσματα απο το ΣΤΕ που εχουν προσφυγει και αν χασουν τον διαγωνισμο,τοτε θα ερθει στη Ραφηνα.
Επισης για το ταχυπλοο που γραφετε,μας ειπαν οτι θα ερθει στη ραφηνα η ταχυπλοο η το superstar,ενα απο τα δυο.
Μαλλον λαθος σας τα μετεφεραν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ο διαγωνισμός ΕΓΙΝΕ. Και εκκρίθηκε. Την άγονη γραμμή πήρε άλλη εταιρεία. Η πληροφορία ήταν του κ. Β. Αδάμη στους πράκτορες στις Καμάρες. Προσοχή λοιπόν στις διαψεύσεις γιατί συχνά διαψεύδονται. Τα παράπονα σας πάντως στον κ. Αδάμη της SeaJets. Το γράφουμε και στο ρεπορταζ χωρίς το όνομα. Τώρα γράφουμε και το όνομα.....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Και πόσο θα μείνει;;; Σύντομα έρχεται η BLUE Star!!!