Έρχεται νέο, μεγάλο και ταχύτερο πλοίο των αδελφών Στεφάνου για την γραμμή μας!!!

 
Φωτογραφία του πλοίου με χρήση φώτοσοπ που ανάρτησε ο Δημήτρης Στεφάνου.
 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!
 

Με την παραπάνω λιτή και πανηγυρική ανακοίνωση μάθαμε από το προφίλ του Δημήτρη Στεφάνου στο facebook στις 17:00 την αγορά του νέου μεγάλου πλοίου της Golden Star Ferries για την Άνδρο και την γραμμή μας. Επικοινωνήσαμε αμέσως με τον Δημήτρη Στεφάνου. Ήταν στο γραφείο του με τον αδελφό του Γιώργο, που έχει και την ευθύνη της ακτοπλοϊας. Τον ρωτήσαμε μερικά στοιχεία και ιδού οι απαντήσεις του:

"Πρόκειται για ένα μεγάλο πλοίο. Κατάλληλο όμως για τα λιμάνια και τα νησιά μας. Το μήκος του είναι 135 μέτρα, το πλάτος του 21 μέτρα. Η ταχύτητα του είναι 23 μίλια. Θα παίρνει 80 νταλίκες και θα έχει πρωτόκολλο 1400 άτομα. Το πλοίο είναι στην Ιαπωνία. Θα πάει να το φέρει στην Ελλάδα ο καπετάν Θανάσης Χαλάς. Θα φύγει αυτές τις μέρε. Το πλοίο θα έρθει στην Ελλάδα τέλος Μαρτίου. Θα γίνουν όλες οι μετασκευές στην Ελλάδα, στο Πέραμα. Τα χρήματα μας θα πρέπει να πάνε σε ελληνικά χέρια. Αυτή είναι η απόφαση μας. Οι μετασκευές θα πάρουν χρόνο. Το πλοίο θα μπει στη γραμμή τον Μάρτη του 2023."

Κάπου εκεί ολοκληρώσαμε την πρώτη συζήτηση λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της αγοράς του πλοίου που αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στη γραμμή μας και στην Άνδρο. Γιατί "τα πλοία είναι δρόμοι". Και όσο περισσότερα, καλύτερα, ταχύτερα και ανταγωνιστικότερα έχουμε τόσο περισσότερο κοντά έρχονται τα νησιά μας.

 

 

Κλείνουμε αυτό το πρώτο σημείωμα μας με την παρατήρηση πως όλοι περίμεναν μετά την πώληση μέρους του ακτοπλοϊκού στόλου των αδελφών Στεφάνου πέρσι να δούμε τις επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις τους μιας και όπως είχε δηλώσει ο Γιώργος Στεφάνου σε εμάς δεν είχε σκοπό να εγκαταλήψει την ακτοπλοϊα. Η κίνηση του πλοίου που φέρνουν από την Ιαπωνία επιβεβαιώνει πως ξεκινά η επόμενη μέρα για την γραμμή μας...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΟΤΑΞΕΙΔΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ!














Δ

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλοτάξιδο με συνέπεια και ασφάλεια.-

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλορίζικο και καλοταξιδο να είναι. Η ανακοίνωση όμως υπερβάλει λίγο. Είναι 24 ετών καράβι, που έχει υπηρεσιακή ταχύτητα 20 κόμβους και μέγιστη 23, οπότε το διωρακι δεν θα μειωθεί. Επίσης μια απορία μου χωρίς καμία κακία είναι πως γίνεται να είχαν στοχεύσει αρκετούς μήνες πριν ένα πλοίο το οποίο μέχρι 31/1 ήταν ενεργό και όχι προς πώληση; Επίσης οι πρώτες πληροφορίες το ήθελαν να πηγαίνει για σκραπ. (Αλήθεια ή υπερβολή άγνωστο)

This comment was minimized by the moderator on the site

Bravo
Anakthsane to xameno edafos sthn grammh.
Polu kalo neo gia emas mias k tha exoume duo etaireies me polu kala ploia na mas exuphretoun.
To ploio fainetai gerodemeno k megalo! Tha doulepsei arketos kosmos sto rebuild
Bravo sta aderfia

This comment was minimized by the moderator on the site

Πρώτα απ':όλα καλορίζικο και καλοταξιδο.....εννοείται πως κάθε πλοίο είναι ευπρόσδεκτο στη γραμμή μας....το μόνο ελαφρως αρνητικό, είναι ότι το πλοίο είναι ήδη 24 χρόνων...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ζούμε για την ημέρα που θα ζητήσει στο facebook προτεινόμενα ονόματα ο Καπτα-Γιώργης.
Προτείνω απο τώρα "QUEEN ANDROS"

This comment was minimized by the moderator on the site

Χτισμένο στα ναυπηγεία της Mitsubishi . Δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις για την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής. Μπράβο στους αδερφούς Στεφάνου. Καλές δουλειές να έχει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο,συγχαρητήρια !!!καλοριζικο και καλοτάξιδο.