Επιτυχημένη η προσφορά της FAST FERRIES για τον Άγιο Βαλεντίνο

Επιτυχία σημείωσε η προσφορά της Fast Ferries την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου (Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου). Η Fast Ferries αν και αυτή τη στιγμή είναι μόνη της στη γραμμή σκέφτηκε μια προσφορά για να αυξήσει την κίνηση στα νησιά. Πρόσφερε λοιπόν για κάθε δύο εισιτήρια που θα αγοράζονταν για το τριήμερο 11 με 14 Φεβρουαρίου για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, δωρεάν την επιστροφή τους! Ή για να το πούμε κι αλλιώς για κάθε δύο εισιτήρια μεταξύ 11-14 Φεβρουαρίου το ένα πήγαινε κι ερχόταν δωρεάν!

Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως η προσφορά αν και έχει αναφορά την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα των ερωτευμένων, συμπεριελάμβανε όχι μόνο ζευγάρια, αλλά κάθε δύο εισιτήρια. Μπορούσε δηλαδή κάποιος ή κάποια να πάει με φίλο ή φίλη του, αλλά και με οποιονδήποτε δεύτερο: τη μητέρα ή τον πατέρα του, την κόρη του ή τον γιό του κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρακτορεία της Ραφήνας η προσφορά είχε επιτυχία και εκατοντάδες ήταν αυτοί που την εκμεταλλεύτηκαν. Πήγαν λοιπόν από την Παρασκευή στα νησιά και επιστρέφουν είτε σήμερα Κυριακή 13 είτε αύριο Δευτέρα 14 του μηνός. Να που οι προσφορές ακόμα και τον χειμώνα δουλεύουν. Ακόμα και για την Άνδρο του χειμώνα…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet