ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΙΑ ΤΡΙΤΗ 22/3 ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ

FAST FERRIES 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πρόβλεψης για επικράτηση των δυσμενών καιρικών συνθηκών για αύριο Τρίτη 22/3/2022 στις περιοχές πλόων των πλοίων μας Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π & ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π, τα δρομολόγια της Τρίτης 22/3/2022 από Ραφήνα ώρες 07:30 & 17:30 για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο και από Μύκονο ώρες 07:35 & 13:15 για Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα δεν θα εκτελεστούν. Με την προϋπόθεση βελτίωσης των καιρικών συνθηκών, τα πλοία μας θα εκτελέσουν τα εγκεκριμένα τους δρομολόγια την Τετάρτη 23/3/2022.

GOLDEN STAR FERRIES

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν αύριο 22/03 στις περιοχές πλόων, το δρομολόγιο του πλοίου μας Ε/Γ-Ο/Γ SUPERFERRY ΝΑ 620, στις 07:50 από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και επιστροφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Απ' οτι θυμάμαι το ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ναυάγησε μόνο ένεκα κακοκαιρίας αλλά ο κύριος λόγος απο μετατόπιση του φορτίου,στήν προκείμενη περίπτωση δεν είχαν δεθεί οι νταλίκες, και η κακοκαιρία συνέτεινε να πάρει κλίση το πλοίο
με τα γνώστα αποτελέσματα. Στην σημερινή μας περίπτωση ο λόγος που οι εταιρείες κήρυξαν απεργία δεν είναι η κακοκαιρία αλλά η χαμηλή επιβατική κίνηση, Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον δεν ξέρετε τι λέτε. Έχουμε πλήρη ανάρτηση του ναυαγίου. Τρίφτηκαν κι έσπασαν λόγω κυματισμού οι αλυσίδες που ήταν δεμένα τα καύσιμα. Έγινε ανάφλεξη. Η μετατόπιση ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΥ/ Για να ξέρετε τι λέτε.
Αλλά γιατί ενοχλείστε αν όπως λέτε λόγω κακοκαιρίας δεν είχε κίνηση. Έπρεπε σώνει και καλά να κάνουν ΑΔΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ;
Αφήστε τις εξυπνάδες και στις δύο περιπτωσεις. Το νησί μας εχει ΤΡΙΑ καραβια την μέρα κάθε μέρα όταν τα αλλα δεν έχουν ένα κι εσείς διαμαρτύρεστε για μια μέρα. Porka miseria...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δύο αναγνώστες διαμαρτύρονται για την μη εκτέλεση δρομολογίων. Ο δεύτερος καλεί να πάρουμε θέση!!!
Λοιπόν με δεδομένη την κακοκαιρία και την ανύπαρκτη κίνηση - λόγω κακοκαιρίας - δεν καταλαβαίνω την διαμαρτυρία σας. Αυτή τη στιγμή έχει κακοκαιρία στα πελάγη.
Πιθανόν να υπάρχουν 40-50 άνθρωποι και 10-20 να θέλουν να ταξιδέψουν. Ποιος όμως αποφασίζει το ταξίδι αν όχι ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ. Αν πει αυτός ΟΧΙ το πλοίο δεν ταξιδεύει.
Να θυμίσω σε όλους σας πως κάπως έτσι πιέστηκε ο καπετάνιος του ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ταξιδέψει, ενώ αρχικά έλεγε ΟΧΙ. Αν λοιπόν ταξιδέψει σήμερα ένα πλοίο και υπάρξει ατύχημα σε ποιον να χρεώσουμε την επιπολαιότητα; Στον αναγνώστη που υποκαθιστά τον καπετάνιο;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το είδαμε και αυτό!! οι εταιρείες βγάζουν απαγορευτικό αγνοώντας Υπουργείο και Λιμεναρχείο. Εδώ πρέπει ηδη να έχουν επέμβει Υπουργείο,Λιμεναρχείο,Περιφέρει Νοτίου Αιγαίου,Δήμοι Ανδρου,Τήνου,Μύκονου και οποιοσδήποτε άλλος θιγόμενος. Κύριοι πλοιοκτήτες υπάρχετε γιατί υπάρχουμε εμείς που σας δεχόμαστε και δεν κάνετε φιλανθρωπικό έργο σας πληρώνουμε για να μας εξυπηρετείται και να πλουτίζεται. Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά, αλλά ας πάει. Για πληροφορία σας ο καιρός εχθές 'ηταν χειρότερος απο τον σημερινό.
Κε Μπασαντή δεν βλέπω να γράφετε κάποιο σχόλιο για αυτό το πρωτάκουστο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΠΛΟΥΣ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καινουργιο κολπο!!!βγαζουν απαγορευτικο οι εταιριες πριν απο το λιμεναρχειο!!!