Ξεκίνησε δρομολόγια το Super Star. Στην επιστροφή θα περάσει από την Θεοσκέπαστη!!!

Ξεκίνησε δρομολόγια το Super Star. Ο λόγος για το πρώην Super Ferry II, που αφίχθηκε με τα νέα σινιάλα της Sea Jets. Δεν έφυγε για πολύ το παλιό αγαπημένο πλοίο της γραμμής μας. Απλώς άλλαξε ιδιοκτήτη. Και επέστρεψε με την έναρξη της νέας σεζόν στα παλιά του λημέρια. 

Η μέρα έναρξης δρομολογίων σημαδιακή για την Άνδρο: της Θεοσκεπάστου. Και το είδαμε να κάνει  είσοδο στο λιμάνι σφυρίζοντας με μια μεγάλη περιστροφή. Καλώς όρισε. 

Όμως όπως μας τηλεφώνησε ο ιδιοκτήτης του Μάριος Ηλιόπουλος δεν θα μείνει στην μεγάλη είσοδο, αλλά σήμερα της Θεοσκεπάστου - στην πρωινή επιστροφή - από Πάρο - Μύκονο - Τήνο γύρω στις 11:00 θα παρεκκλίνει της διαδρομής του και θα περάσει από το Στενό Άνδρου - Τήνου και θα ανέβει μέχρι την Χώρα όπου θα τελείται δοξολογία και θα ακολουθήσει λιτανεία για να χαιρετίσει την εορτάζουσα πολιούχο της Άνδρου.

Στη συνέχεια θα κάνει τον γύρο του νησιού και θα πάει Γαύριο για να ξεφορτώσει και να φορτώσει. Όλο αυτό θα έχει μια επιπλέον ώρα στο ταξίδι του. Όμως έτσι σκέφτηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος να γιορτάσει την επιστροφή του πλοίου στην Άνδρο. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογραφίες από την πρώτη άφιξη του Super Star στην Άνδρο το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαρτίου είναι της φίλης αναγνώστριας Marias Stefanias.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet