Το Chryssi Akti στο Travelers’ Choice award 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Chryssi Akti βρέθηκε ανάμεσα στο 10% των καλύτερων καταχωρήσεων του Tripadvisor, κερδίζοντας το Travelers’ Choice award 2022. Το Travelers’ Choice award επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που έχουν λάβει τις καλύτερες αξιολογήσεις και κριτικές από επισκέπτες και πελάτες τους τελευταίους 12 μήνες. Όσο δύσκολη κι αν ήταν η χρονιά που πέρασε, το Chryssi Akti  ξεχώρισε, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας διαμονή, πάντα με πρώτο στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Το Tripadvisor

Το Travelers' Choice Awards αναδεικνύει τους καλύτερους στον τουρισμό και τη φιλοξενία, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους τους επισκέπτες σας. Ένα βραβείο Travelers' Choice είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση - αλλά ποτέ πιο δύσκολη από ό,τι φέτος, καθώς σιγά σιγά βγαίνουμε από την πανδημία.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο τουρισμός εμπλουτίζει τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα καταστήματα με είδη δώρων και τα beach bar. Οι ιδιοκτήτες γης και οι ιδιοκτήτες σπιτιού που έχουν τις ρίζες τους στην Άνδρο πρέπει να φροντιστούν. Αυτοί οι άνθρωποι επισκέπτονται τα εστιατόρια, υποστηρίζουν σούπερ μάρκετ και όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των υδραυλικών, ηλεκτρολόγων, τοπικών τεχνικών, εστιατορίων, ζαχαροπλαστείων, παραλιών μπαρ, βενζινάδικων που σχετίζονται με αυτοκίνητα, καταστημάτων ψωμιού και αρτοποιίας... Λέω να πάνε οι τουρίστες στη Μύκονο... Φτιάξτε τις υποδομές για τους ντόπιους και θα έρθουν οι τουρίστες.