Μετά την διαμαρτυρία... λειτούργησε!!!

Κύριε Διαχειριστά του ΕΝ ΑΝΔΡΩ,

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα πως αργά το βράδυ της χτεσινής μέρας, πουέστειλα και δημοσιεύσατε την διαμαρτυρία μου για την μη λειτουργία του ΑΤΜ της Εθνικής στο Γαύριο το μηχάνημα... λειτούργησε!!!

Με έκπληξη περνώντας γύρω στις 23:45 είδα το μηχάνημα χωρίς τον χαρτί της "μη λειτουργίας" του. Επιχείρησα να βγάλω χρήματα και το μηχάνημα δούλεψε μια χαρά. Σας αποστέλλω αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα ώστε να πληροφορηθούν και άλλοι το γεγονός και να σπεύσουν. 

Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες του πως ξαφνικά μέσα σε μερικές ώρες το μη λειτουργών επί μέρες μηχάνημα της Εθνικής λειτούργησε μετά την διαμαρτυρία μου. Όμως γεγονός είναι πως λειτούργησε κάτι που δείχνει την δύναμη της δημοσίευσης κατά την γνώμη μου.

Ευχαριστώ και πάλι για την φιλοξενία.

Δημήτρης Σταυρόπουλος

Δημοσιογράφος 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ: Χωρίς ΑΤΜ η Εθνική σε Γαύριο και Μπατσί...

Κύριε Διαχειριστά του Εν Άνδρω,

Εκφράζω δημόσια την έντονη διαμαρτυρία τόσο εμού όσο και πολλών άλλων φίλων και κατοίκων της Άνδρου για την ταλαιπωρία που υφιστάμεθα λόγω μη δυσλειτουργίας της Ενικής Τράπεζας στο Γαύριο και στο Μπατσί.

Επί μέρες το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης της Εθνικής στο Γαύριο είναι σα να μην υπάρχει! Και όταν λειτουργεί «μασάει» κάρτες και είναι επικίνδυνο για τους συναλλασσόμενους.

Στο Μπατσί το ΑΤΜ όταν έχει χρήματα μπορεί κάποιος να κάνει ανάληψη. Όμως εδώ και αρκετές μέρες δεν μπορεί κάποιος να κάνει κατάθεση. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη.

Κάτοικοι, επισκέπτες, επαγγελματίες, που συναλλάσσονται με την Εθνική είναι στα όρια της αντοχής τους με την αδιαφορία της τράπεζας, που εν μέσω της τουριστικής περιόδου, δεν τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στα μετρητά του λογαριασμού τους.

Κύριοι της Εθνικής το νησί δίνει την τουριστική του μάχη και η αξιοπιστία στις συναλλαγές είναι πρώτη προτεραιότητα. Μάς ταλαιπωρείτε άδικα. Πριν από μερικές μέρες άλλη τράπεζα εγκατέστησε στον παραδοσιακό οικισμό του Μπατσίου ένα κιτς ΑΤΜ με απίστευτο χρώμα. Χρειάστηκαν οι διαμαρτυρίες μας για να βελτιωθεί ο κακός φωτισμός. Όμως, το μηχάνημα με τους λάθος χρωματισμούς παραμένει στη θέση του.

Ως χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ζητάτε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις απέναντί σας. Από την πλευρά μας διαπιστώνουμε απαράδεκτη αδιαφορία σας. Και απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση των δύο ΑΤΜ που βλάπτουν τον τουρισμό, τις συναλλαγές και την αξιοπρέπεια μας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Δημήτρης Σταυρόπουλος

Δημοσιογράφος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προσυπογράφω Δημήτρη , πριν λίγα 24ωρα ανέβασα και εγώ ανάρτηση στο Facebook με τα χάλια του ATM στο Γαύριο , προφανώς εις ώτα μη ακουόντων , εν μέσω τουριστικής περιόδου ουδείς ενδιαφέρεται ,από τη μια γίνονται τεράστιες προσπάθειες από όλους μας για την τουριστική προβολή του νησιού και από την άλλη no comment !!!!!