Η ΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γερμανικά ΜΜΕ εκθειάζουν την Άνδρο!

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας που βρίσκουν στην Άνδρο την ιδανική επιλογή για διακοπές μετά την πανδημία.

«Οι αιωνόβιοι ναοί και τα μοναστήρια, η μοντέρνα νησιωτική αισθητική και η υπέροχη γαλανόλευκη αρχιτεκτονική συνδυάζονται ιδανικά με αυθεντικές εμπειρίες, γαστρονομικές απολαύσεις και εντυπωσιακά φυσικά πανοράματα», αναφέρει σε εκτενές άρθρο της η Γερμανική εφημερίδα «Neue Westfälische».

Τη θετική αύρα που εκπέμπει το νησί αναδεικνύει η «nd», μία ακόμη Γερμανική εφημερίδα που θεωρεί την Άνδρο εξαιρετική προσθήκη για όσους επισκέπτονται την Αθήνα και θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ιστορία και τη φύση σε έναν μη συμβατικό προορισμό, που απέχει μόλις δύο ώρες από την πρωτεύουσα.

Τα δύο δημοφιλή Γερμανικά ΜΜΕ που προσεγγίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανούς αναγνώστες, εστιάζουν από κοινού στην αυθεντικότητα του νησιού που δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις εξαιτίας του μαζικού τουρισμού.

Τα δημοσιεύματα είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής του Δήμου Άνδρου με τη στήριξη του δικτύου τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων CTN Andros και την πολύτιμη συμβολή πλήθους επαγγελματιών του νησιού.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet