Φθινοπωρινές αλλαγές πλοίων από Δευτέρα...

Από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και για μια εβδομάδα αλλάζουν τα πλοία της γραμμής μας. Το πλοίο "Θεολόγος" θα παραμείνει εκτός δρομολογίων από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι 30 για ξεκούραση πλοίου και πληρώματος ενόψει χειμώνα. Γιατί θα παραμείνει μετά στην γραμμή μέχρι τον Γενάρη. Τη θέση του θα πάρει για 4 μέρες το "Andros" της ίδιας εταιρείας στο δρομολόγιο των 17:30. Το πρωινό δρομολόγιο του "Andros" τις ίδιες μέρες θα αναλάβει το "Αικατερίνη". Ο "Θεολόγος" θα επιστρέψει πάλι στη γραμμή το Σάββατο 1 Οκτωβρίου. 

Εν τω μεταξύ από την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου το πλοίο "Super Star" περικόπτει τα δρομολόγια του για Πάρο και περιορίζει την διαδρομή του μέχρι την Μύκονο. Όπως όλα δείχνουν μέσα στον Οκτώβρη η γραμμή μας θα παραμείνει με τέσσερα α πλοία. Το τακτικά πρωινά "Superferry", που θα πάει μέχρι και τις γιορτές, και το "Αικατερίνη", που θα πάει κι αυτό μέχρι τις γιορτές. Και τα απογευματινά "Super Star" και "Θεολόγος", που θα πάει κι αυτός μέχρι και τις γιορτές.

Πρακτικά, όσο περικόπτεται η κίνηση μειώνουν τα δρομολόγια γιατί αυτά εξυπηρετώντας σταθερά τις δεδομένες ανάγκες των νησιών μας. Πάντως όπως φαίνεται η Άνδρος και η γραμμή μας θα έχει πλήρη εξυπηρέτηση και αυτό τον χειμώνα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet