Λόγω καιρού το Super Star δεν μπήκε Γαύριο το μεσημέρι!...

Φωτογραφία αρχείου

Λόγω καιρικών συνθηκών όπως πληροφορηθήκαμε από επιβάτες το πλοίο Super Star πέρασε σήμερα το μεσημέρι Κυριακή έξω από το λιμάνι του Γαυρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ταξιδιωτικού πράκτορα της εταιρείας οι επιβάτες και τα ΙΧ που ήταν να ταξιδέψουν με το πλοίο θα ταξιδέψουν με το Superferry που θα περάσει αργότερα διερχόμενο από Τήνο για Ραφήνα (αναχώρηση από το Γαύριο στις 16:30).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Και γιατί οι επιβάτες δεν προωθήθηκαν με το πρώτο επόμενο διαθέσιμο δρομολόγιο των 15:30 με το ΘΕΟΛΟΓΟΣ αλλά έπρεπε να περιμένουν το άλλο των 16:30; Ότι θέλει ο πράκτορας κάνει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έφυγαν όλοι με το Θεολόγος

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μαλλον δεν θα ειχε την σχετικη κινηση απο το Γαυριο. Δεν μπορει το επομενο πλοιο (Θεολογος), ακομη και το Αικατερινη που συχνα αντιμετωπιζει προβλημα με τον καιρο να περασαν κανονικα και να πηραν κοσμο, ενω το συγκεκριμμενο να μην εδεσε καν στην Ανδρο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Και αυτοί που ήδη ήταν μέσα στο καράβι και ερχόντουσαν από την Μύκονο ή την Τήνο για την Άνδρο και είχαν αφήσει τα πράγματά τους στο Γαύριο ή τα αυτοκίνητά τους ; Τι θα γίνει με αυτούς ; Ακατανόητη η απόφαση του καπετάνιου τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει απαγορευτικό όπως μας πληροφόρησε το Λιμεναρχείο !!!