Τα δύο χειμερινά δρομολόγια τη μέρα στηρίζουν το νησί και την γραμμή...

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 σταματά τα πρωινά δρομολόγια στη γραμμή μας το πλοίο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Το πλοίο κάλυψε πλήρως το δίμηνο διάστημα από την αποχώρηση για δεξαμενισμό του Superferry μέχρι την επιστροφή του την Πέμπτη το πρωί 23 Φεβρουαρίου. Το πλοίο με την παρουσία του αυτό το δύσκολο χειμωνιάτικο δίμηνο στήριξε το νησί και την γραμμή. Έδωσε ελπίδα, μετέφερε επιβάτες και αυτοκίνητα. φορτηγά, προϊόντα και υλικά.

Το ότι υπάρχουν κακεντρεχείς ή άσχετοι περί των αναγκών και των δυνατοτήτων της γραμμής μας, που μερικές φορές που κάτι δεν τους αρέσει και βρίζουν, αυτό χαρακτηρίζει τους ίδιους, την άγνοια τους και την απουσία τους από τις καθημερινές και επιτακτικές ανάγκες του νησιού που καλύπτουν και τα δύο δρομολόγια την μέρα όλο τον χειμώνα. Τα δύο δρομολόγια την μέρα όλο τον χειμώνα αναβάθμισαν το νησί μας και την γραμμή μας. Χρωστάμε ευχαριστίες στο ότι οι ακτοπλοϊκές μας εταιρείες επιμένουν - εδώ και αρκετά χρόνια - στα δύο πλοία την μέρα. Θα μπορούσαν το χειμερινό δίμηνο-τρίμηνο να έχουν ένα συμπιέζοντας επιβάτες και φορτηγά κάνοντας οικονομία. Όμως με τον τρόπο τους με τα δύο πλοία την μέρα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των νησιών μας και τους δύσκολους μήνες που δεν υπάρχει κίνηση.  

Και μια πρακτική εμπειρία. Ταξιδέψαμε αρκετές φορές με το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ αυτό το δύσκολο χειμερινό δίμηνο κι έχουμε να καταθέσουμε την εξής εμπειρία. Το πλοίο συχνά τις καθημερινές δεν είχε κόσμο. Πράγμα αναμενόμενο σε κάθε περίπτωση. Τα ίδια συμβαίνουν και με το πρωινό Superferry, που ξεκινά στις 23/2. Όμως τα Σαββατοκύριακα ο κόσμος το γεμίζει. Και μερικές φορές γεμίζει και το γκαράζ. Αυτό σημαίνει πως το πλοίο κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο και κράτησε ζωντανό το πρωινό χειμερινό δρομολόγιο.

Αυτά ως απολογισμός της χειμερινής περιόδου που ολοκληρώνεται με την εναλλαγή των δύο πρωινών πλοίων αυτήν την εβδομάδα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οφείλουμε να αναφέρουμε την ευγένεια του προσωπικού και την αξιοθαύμαστη καθαριότητα των χωρων όλων και της τουαλέτας ιδιαιτέρως!!!!!!!!!!!