Στο Μπατσί το πρώτο γιώτ της εφετινής σεζόν...

Το γιώτ στο Μπατσί...

Ήρθε και έδεσε στην μαρίνα στο Μπατσί (ίσως) το πρώτο τουριστικό σκάφος της φετινής τουριστικής σεζόν. Πρόκειται για το «Celestial» με σημαία Μάλτας, που χθες το βράδυ έδωσε χρώμα καλοκαιριού στο μικρό γραφικό λιμάνι. Φωταγωγημένο λικνιζόταν στα ήρεμα νερά, δίπλα σε ένα μικρό ιστιοπλοϊκό που είχε αγκυροβολήσει, για νυχτερινή ανάπαυση των επιβατών του πριν συνεχίσουν την ανοιξιάτικη περιπλάνηση τους στις Κυκλάδες.

Το γιωτ στο Μπατσί...

Το» Celestial» είναι ένα μηχανοκίνητο γιοτ με συνολικό μήκος 41,76 m. Κατασκευαστής του γιοτ είναι ο Scheepswerf De Beer από την Ολλανδία , ο οποίος καθέλκυσε το Celestial το 1963 . Το superyacht έχει δοκό 7 m , βύθισμα 1,9 m και όγκο 301 GT. Η θαλαμηγός διαθέτει εξωτερική σχεδίαση από τον Philip Rhodes .

 Στο superyacht μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 8 επισκέπτες, ενώ διαθέτει επίσης κατάλυμα για 8 μέλη του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένου του καπετάνιου του πλοίου.

Το «Celestial» έχει ατσάλινο κύτος και αλουμινένια υπερκατασκευή. Τροφοδοτείται από 2 κινητήρες Baudouin , που της δίνουν τελική ταχύτητα 13 kn. Η θαλαμηγός μεταφέρει 45.000 λίτρα καυσίμων επί του σκάφους.

Στην παγκόσμια κατάταξη για τα μεγαλύτερα γιοτ, καταγράφεται στον αριθμό 1916. Είναι το μεγαλύτερο γιοτ που κατασκεύασε η Scheepswerf De Beer. Ο ιδιοκτήτης του Celestial εμφανίζεται στο SYT iQ και είναι αποκλειστικά διαθέσιμος στους συνδρομητές. 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet