ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το εντυπωσιακό δοκιμαστικό ταξίδι του Andros Queen!...

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, το πρωί, το νέο επιβατηγό οχηματαγωγό της Golden Star Ferries Andros Queen ξεκίνησε από το Πέραμα για το δοκιμαστικό ταξίδι του στον Σαρωνικό. Το πλοίο σάλπαρε κατά τις !0:00 και ταξίδεψε στον Σαρωνικό μέχρι τις 17:00 γύρω στα 50 μίλια διαδρομή. Η ταχύτητα που ανέπτυξε ήταν μέχρι 23 μίλια. Κι αυτό χωρίς τις τελικές ρυθμίσεις μιας και δοκιμάστηκαν χωρίς να έχουν στρώσει οι μηχανές ακόμα. Το πλοίο μπορεί να πιάσει μέχρι 25 μίλια. Η συνηθισμένη καθημερινή ταχύτητα του αναμένεται να είναι 21-22 μίλια την ώρα.

Την πληροφορία για το πρώτο ταξίδι την πήραμε πριν αυτό τελειώσει από τον έπαρχο Άνδρου Δημήτρη Λάσκαρη με μια φωτογραφία από το Marine Traffic που έδειχνε το στίγμα και την ρότα του πλοίου στον Σαρωνικό με την ένδειξη: Andros Queen - Dest. SEA TRIAL SARONIC, το μεσημέρι.

Το πλοίο αποδείχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες μας στο δοκιμαστικό του ταξίδι: ευρύχωρο, καλοτάξιδο, γρήγορο και λειτουργικό. Στη πολύωρη δοκιμαστική ρότα ελέγχθηκαν όλα τα συστήματα του πλοίου. Στη γέφυρα της πρώτης ρότας ήταν ο πλοιοκτήτης καπετάν Γιώργος Στεφάνου, ο πλοίαρχος Θανάσης Χαλάς, ο ύπαρχος Γιώργος Βελαλόπουλος, ο υποπλοίαρχος Νίκος Αποστόλης και ο υποπλοίαρχος Σταύρος Στεφάνου.

Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες της πλώρης του νέου πλοίου όπου διατηρήθηκε ο εμπρόσθιος καταπέλτης, που είχε από την Ιαπωνία. 

Εντυπωσιακές και οι φωτογραφίες την πρύμνης του πλοίου όπου βλέπουμε τους δύο καταπέλτες, των αυτοκινήτων που υπήρχε και των επιβατών που προστέθηκε με την μεγάλη μετασκευή.

Για το σημερινό αποκλειστικό φωτορεπορτάζ ευχαριστούμε τον καπετάν Γιώργο Στεφάνου, που ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα μας και έστειλε τις εξαιρετικές φωτογραφίες με drone, που είχε στη διάθεση του και οι οποίες δείχνουν το νέο πλοίο της γραμμής μας σε όλη την λαμπρότητα και την εντυπωσιακή πρώτη πλεύση του.

Καλοτάξιδο και καλές θάλασσες σε όλους...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet