Άνοιξαν μετά από τη δημοπρασία τα beach bar της Άνδρου. Παρ' ολίγον παρατράγουδα...

Φωτογραφία από τις προετοιμασίες του RΟCΚ στο Παραπόρτι.

Μετά τη χτεσινή (19/6) πρωινή δημοπρασία που έγινε στο Δήμο Άνδρου  κατακυρώθηκαν τα beach bar στις παραλίες στους ίδιους ιδιοκτήτες που τα είχαν και πέρσι. Μετά τη δημοπρασία όλοι έσπευσαν να στήσουν τις χορταρένιες ομπρέλες και τα ξύλινα στέγαστρα στους χώρους των παραλιών, που τους κατακυρώθηκαν. Ήδη από χτες Δευτέρα το απόγευμα έσπευσαν στις παραλίες για τις προετοιμασίες. Από μεθαύριο Τετάρτη σχεδόν όλες οι παραλίες θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους πρώτους επισκέπτες. 

Η εφετινή πρωτόγνωρη καθυστέρηση - που οφειλόταν στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου - πήγε αρκετά πίσω την καλοκαιρινή σεζόν στις Κυκλάδες και στην Άνδρο. Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο υπολογίζουν απώλεια για τον οικονομικό κύκλο της Άνδρου και των Κυκλάδων, καθώς πρόκειται για δεκάδες τουριστικές επιχειρήσεις και επιπλέον για δεκάδες ακόμα επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται γύρω από αυτές. Οι απώλειες εσόδων για την Άνδρο και στα άλλα νησιά μέχρι σήμερα - φτάσαμε στα τέλη Ιουνίου - είναι αρκετές. Όπως επίσης απώλειες έχει και το κράτος σε φόρους από την καθυστερημένη έναρξη της σεζόν.

Φωτογραφία από την παραλία χτες Δευτέρα 19/6 το απόγευμα στο Παραπόρτι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την δημοπρασία των παραλιών της Άνδρου προσήλθαν το πρωί της Δευτέρας (19/6) έξω από το δημαρχείο και περίμεναν την ώρα που θα άρχιζαν οι δημοπρασίες για κάθε παραλία. Για άγνωστους λόγους επιχειρηματίας και κάποιος που συνόδευε επιχειρηματία, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε γειτονικές, αλλά ανεξάρτητες παραλίες, ήρθαν σε λόγια. Ξαφνικά απειλήθηκε σύρραξη, καθώς προσέτρεξε και τρίτος να λάβει μέρος στην αντιπαράθεση. Ευτυχώς η σύρραξη αποφεύχθηκε με την άμεση και δυναμική παρέμβαση του αστυνομικού διοικητή Άνδρου, ο οποίος έσπευσε από το γειτονικό κτήριο της αστυνομίας, κάνοντας αυστηρές συστάσεις. Το αξιοπερίεργο είναι πως δεν υπήρχε προφανής λόγος να συμβεί το επεισόδιο, καθώς οι δύο εξ αυτών που ήρθαν σε λόγια με τον τρίτο απλώς παρίσταντο και δεν συμμετείχαν στην δημοπρασία. Όμως φαίνεται πως υπήρχε προηγούμενο. Ευτυχώς η αστυνομία ήταν κοντά και ο αστυνόμος αποφασιστικός...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"  

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet