ΕΚΤΑΚΤΟ: 20% έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια της γραμμής μας κάθε Τρίτη και Τετάρτη μέχρι 10 Σεπτεμβρίου!!!

Σήμερα Πέμπτη μεσημέρι 13 Ιουλίου οι δύο ναυτιλιακές εταιρείες της γραμμής μας, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα της κυβέρνησης για διευκόλυνση των διακοπών των ελληνικών οικογενειών το εφετινό δύσκολο καλοκαίρι, αποφάσισαν κάθε Τρίτη και Τετάρτη θα έχουν εναλλάξ γενική έκπτωση σε όλα τα ατομικά εισιτήρια και σε όλα τα εισιτήρια των αυτοκινήτων κατά 20%.

Έτσι για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι κάθε Τρίτη η Golden Star Ferries θα έχει έκπτωση 20% και κάθε Τετάρτη η Fast Ferries θα έχει κι αυτή έκπτωση 20%. Για δύο μέρες την εβδομάδα όλοι θα μπορούν να ταξιδεύουν από Ραφήνα ή από Άνδρο και τα άλλα νησιά με 20%. Το μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2023, οπότε κατά πάγια πρακτική ανοίγουν τα σχολεία και τελειώνουν οι θερινές διακοπές των ελληνικών νοικοκυριών.

Ακολουθούν τα δελτία τύπου των δύο εταιρειών της γραμμής μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

GOLDEN STAR FERRIES

Ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας προσφέρει έκπτωση 20% με τα συμβατικά της πλοία ANDROS QUEEN & SUPERFERRY από και προς Ραφήνα, για το διάστημα από 17 Ιουλίου έως και 10 Σεπτέμβρη, κάθε Τρίτη, σε ατομικά εισιτήρια ( οικονομική & διακεκριμένη θέση καθώς και αεροπορικού τύπου κάθισμα), σε αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Επίσης η GOLDEN STAR FERRIES προσφέρει:

  • 50% στα φοιτητικά εισιτήρια
  • 50% στα παιδικά εισιτήρια 6-10 ετών
  • 50% στα πολυτεκνικά εισιτήρια
  • 20% σε τριτεκνικά εισιτήρια
  • 30% σε όλα τα αυθημερόν ταξίδια στα εισιτήρια επιστροφής
  • 25% στους συνταξιούχους ΝΑΤ
  • 20% στους ένστολους και στα σώματα ασφαλείας
  • Εκπτώσεις έως και 50% σε ομαδικές μετακινήσεις γκρουπ
  • Προσφορές από 20% - 30 % στο ταχύπλοο Superexpress σε ατομικά εισιτήρια
  • 50% σε πολιτιστικούς συλλόγους των νησιών που προσεγγίζουμε
  • Δωρεάν μετακινήσεις αθλητικών σωματείων
  • Παροχή προγράμματος πιστότητας για δωρεάν ή εκπτωτικά εισιτήρια.

 

GOLDEN STAR FERRIES

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

FAST FERRIES

H Fast Ferries θέλοντας να συνεισφέρει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στα νησιά  που εξυπηρετεί με τα δρομολόγιά της, ανακοινώνει τη θέσπιση «ημέρας εκπτωτικού  ναυλολογίου». 

Από 19/7/2023 και έως 6/9/2023 κάθε Τετάρτη η Fast Ferries θα προσφέρει  εκπτωτικό ναυλολόγιο μειωμένο κατά 20% σε όλα της τα δρομολόγια από Ραφήνα  προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο καθώς και στα δρομολόγια της επιστροφής προς  Ραφήνα. Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις διαδρομές από/προς Ραφήνα, για όλες τις  θέσεις επιβατών, καθώς και στα εισιτήρια ΙΧ επιβατικών οχημάτων και  μοτοσυκλετών.  

Σημειώνεται επίσης ότι η Fast Ferries, επί σειρά ετών προσφέρει πέραν των  υποχρεωτικών, σημαντικές εμπορικές εκπτώσεις σε όλα της τα δρομολόγια σε όλη  την δρομολογιακή περίοδο, όπως: 

➢ Έκπτωση 30% στα εισιτήρια των τριτέκνων επιβατών  

➢ Έκπτωση 25% στα εισιτήρια των ένστολων (στρατιωτικοί-σώματα ασφαλείας).  Η έκπτωση ισχύει και για το όχημά τους. 

➢ Έκπτωση 25% στους συνταξιούχους Ν.Α.Τ. 

➢ Έκπτωση 30% στα εισιτήρια επιστροφής για αυθημερόν ταξίδια. ➢ Έκπτωση 50% στα παιδιά 6 έως 10 ετών. 

➢ Έκπτωση 50% στις μετακινήσεις όλων των αθλητικών και πολιτιστικών  Συλλόγων των νησιών για τις μετακινήσεις τους από και προς τη Ραφήνα και  μεταξύ των νησιών. 

Επιπλέον, η Fast Ferries μέσω του προγράμματος πιστότητας πελατών της ‘’Fast Friends” και με τη συγκέντρωση ανάλογων πόντων, προσφέρει τη δυνατότητα  παροχής εκπτωτικών ή δωρεάν εισιτηρίων. 

FAST FERRIES

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μην ανησυχείτε , σας έκαναν έκπτωση 20% τις Τετάρτες εαν είστε πάνω 8 άτομα οικογένεια με καθαρόαιμο μολοσσό και σας λένε Παπαδογεωργονικολοπαυλόπουλο Στο εξής στα πλοία μόνο ως λαθρεπιβάτες...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κόπηκαν οι βρισιές σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 9 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

1)Στον Πειραιά που λειτουργεί ο ανταγωνισμός οι εκπτώσεις είναι καθημερινά. Στην Ραφήνα που τα έκαναν πλακάκια μοιράστηκαν 2 νεκρές μέρες κ όλα καλά.
2) Η μέση ελληνική οικογένεια με την 1 μόλις βδομάδα άδεια προσπαθεί να κολλήσει τα 2 ΣΚ πριν κ μετά ώστε να ξεκουραστεί λίγο παραπανω. Τι πιο λογικο? Κανείς δεν ξεκιναει άδεια μεσοβδόμαδα για βολεψει τον εφοπλιστή να μη φεύγει το καράβι του μισοαδειο όπως υπονοείται ότι θα έπρεπε να κάνει ( κ με 8 δρομολόγια για Άνδρο κάθε Σάββατο κ επιστροφή κάθε Κυριακή, δεν υπάρχει θέμα να μην βρει κάποιος εισιτήριο 99 φορές στις 100, εκτός κ αν πάει 10 λεπτά πριν την σναχωρηση)
3) Τα slots αναχωρησεων μια χαρά τακτοποιημενα, νοικοκυρεμενα κ μοιρασμένα ειναι για να βολεύουν το πηγαινε-ελα καθημερινά μέχρι Μύκονο. Η τελευταία υποψία ανταγωνισμού στη γραμμή εξαφανίστηκε, όταν σταμάτησε δρομολόγια το Πηνελόπη Α. με τα δωρεάν ΙΧ στην επιστροφή όπως σίγουρα θα θυμαστε.
4) Τα περί hobby ήταν ένας άτυχης αυτοχαρακτηρισμός του ίδιου του ακτοπλοου ( για τον οποίο εξευτελίστηκε σε όλα τα social), ο οποίος δεν συνάδει σε καμία περίπτωση, με την αγορά νέου πλοίου σταθερά κάθε έτος. Όχι ότι ενδιαφέρει κανενα, αλλά αφού "μπαίνει μέσα", γιατί εξακολουθεί να επενδύει και δεν διακόπτει την ακτοπλοϊα κ να παραμείνει στα φορτηγά ? Αν τώρα το κάνει από αγάπη για το νησί ( εδώ γελάμε!!!) γιατί χρεώνει πολλαπλάσια το ατομικό εισιτήριο αλλά και του ΙΧ για 36 μίλια κ 2 ώρες ταξίδι, απ'οτι για ταξίδια μεγαλύτερων αποστάσεων κ χρονικής διάρκειας? Προφανώς γιατί ΔΕΝ υπάρχει ανταγωνισμός και είναι μονοπώλιο και καρτελ.
5) όπως θα είδατε στην ανάρτηση σας για το ίδιο θέμα στο FB , ο χλευασμός είναι πολλαπλάσιος...ας μην κρυβόμαστε είναι αστείο κ εμπαιγμος προς τον ταξιδιωτη, όλο αυτό που έγινε.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε δίκιο από την μεριά σας. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τον διάλογο. Τα επιχειρήματα εκατέρωθεν έφτασαν στα όρια τους.
Απλώς, μια τελευταία απάντηση.
1. Συγκρίνετε λάθος λιμάνια (Πειραιά - Ραφήνα). Θα μπορούσατε να συγκρίνετε και Λαύριο με Πειραιά. Τι θα βγάζατε; Στον Πειραιά είναι όλη η ακτοπλοΐα της Ελλάδος με εκατοντάδες προορισμούς στη Ραφήνα μόνο 4-5. Ποιους προορισμούς επιλέγετε στον Πειραιά. Μήπως Αίγινα, Ύδρα, Πόρο; Υπάρχουν κι αυτοί.
2. Πότε ξεκινά για εσάς διακοπές μια οικογένεια; Εγώ στη Ρώμη που πάω τακτικά λόγω φίλων μου ξεκινάω όταν έχει φτηνό εισιτήριο. Κι επιστρέφω πάλι το ίδιο. Ποτέ δεν έχει το Σ/Κ. Έχω βολευτεί με ενδιάμεσες μέρες και οικονομικά εισιτήρια. Με 120 ευρώ ή με 200 ευρώ πας κι έρχεσαι. Όποτε έχει προσφορά η εταιρεία. Η μέση οικογένεια δεν μπορεί να τα έχει όλα. Αφήστε που το Σ/Κ γίνεται χαμός. Μάλλον δεν το ξέρετε.
3. Το χομπίστας είναι λάθος από την μεριά του ακτοπλόου. Αυτό δεν αναιρεί τη σχέση χόμπι και εργασίας.
4. Αν μπαίνει μέσα γιατί δεν τα παρατάει ρωτάτε. Πολύ καλό ερώτημα. Απλώς εμείς ως πιο μεγάλοι θυμόμαστε πολύ καλά και το Πηνελόπη που αγαπήσαμε κι έχουμε κάνει τόσα αφιερώματα. Δεν συγκρίνονται τα πλοία τα σημερινά και των δύο ακτοπλόων με το παλιό αγαπημένο και καλοτάξιδο Πηνελόπη, που στο τέλος χρεωκόπησε και από κακή διαχείριση και το χάσαμε.
5. Βλέπω πως σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο χλευασμός κι όχι η κριτική. Είναι κι αυτό μια άποψη. Υπάρχει πάντα και η παραγωγική στάση. Ο Χλευασμός του F/B δεν μας ενδιαφέρει. Αν ήταν χιούμορ ίσως...
6. Την καλημέρα μας και καλά ταξίδια νάχετε. Είτε με τα μπλε είτε με τα κόκκινα. Εξυπηρετούν το ίδιο και με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας. Από τους ακτοπλόους δεν ζητάμε αγάπη. Ζητάμε αξιόπιστα και ασφαλή πλοία. Να είναι σχετικά ακριβή στους χρόνους τους. Γιατί χωρίς καλά πλοία (με πλοία σαν το Δημητρούλα ή το Aqua) το νησί θα μαραζώσει.
Και πάλι ευχαριστούμε για την ωραία συζήτηση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 9 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τακτικές επιπέδου καρτέλ Ν. Αμερικής. Αυτό μόνο.

This comment was minimized by the moderator on the site

1) Ολες οο αλλες μεγαλες ακτοπλοικες και απο Πειραια και απο Ραφηνα εδωσαν 20% καθημερινα, διαβαστε τα δελτια τυπου που εξεδωσαν.
2) Οι γονεις μια τυπικης ελληνικης οικογενειας παιρνουν πλεον 1-2 βδομαδες αδεια οι οποιες στη συντριπτικη πλειοψηφια ξεκινουν Σαββατο κ ληγουν Κυριακη. Με τα γραφομενα σας μαλλον βλεπετε λογικο να χασουν 3-4 μερες απο την ηδη μικρη αδεια για να εκμεταλλευτουν την εκπτωση.
3) Ο ακτοπλοος αυτοχαρακτηριστικε χομπιστας σε χθεσινη του συνεντευξη σε ραδ. σταθμο. Δεν το χαρακτηρισα εγω ετσι.
4) Ειστε εμπειροτατος δημοσιογραφος. Η εναρμονισμενη λοιπον εκπτωτικη τακτικη και τα πανομοιοτυπα δελτια τυπου των 2 εταιρειων με τη τοση εμφαση στις ηδη υπαρχουσες εκπτωσεις σε συγκεκριμενες κατηγοριες ταξιδιωτων δεν σας εκανε καμια εντυπωση??


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστώ πολύ για την λίαν προσεκτική απάντηση σας. Ποιες είναι οι άλλες μεγάλες ακτοπλοϊκές από Ραφήνα. Του Ηλιόπουλου πχ έδωσε επιστροφές κι όχι αναχωρήσεις. Άλλες έδωσαν επιλεκτικά δρομολόγια όπου είχαν το λιγότερο κόστος. Δηλαδή δεν υπάρχει το όλες.
Μια μέση ελληνική οικογένεια μπορεί να πάρει άδεια πχ μια εβδομάδα. Μπορεί να ξεκινήσει πχ Τρίτη ή Τετάρτη και θα χάσει ένα Σ/Κ. Σωστά. Έτσι κάνουν όλοι και μετά φωνάζουν που στριμώχνονται, που δεν βρίσκουν θέση κλπ. Μήπως το Τρίτη ή Τετάρτη εξασφαλίζει ένα πιο άνετο ταξίδι; Κι ένα πιο άνετο ταξίδι αποζημιώνει από την ταλαιπωρία του Σ/Κ; Ερωτώ, Επιπλέον σκεφτείτε αν δώσουν έκπτωση 20% το Σ/Κ. Έτσι κι αλλιώς γίνεται της τρελής κάθε Σ/Κ με την έκπτωση ίσως μείνουν έξω πολλοί. Πόσα πλοία έχει η γραμμή μας αν μαζευτούν 7-8.000 επιβάτες σε μια ημέρα. Βοηθά αυτό σε κάτι τις διακοπές μιας μέσης οικογένειας; Από την άλλη ποιος ο λόγος να ταξιδεύουν μισοάδεια τα πλοία Τρίτη και Τετάρτη. Χαροποιεί κανέναν ένα μισοάδειο ή άδειο πλοίο; Τι δεν καταλαβαίνετε;
Ποιο είναι το πρόβλημα αν κάποιος χαρακτηρίζει τη δουλειά του χόμπι; Χόμπι και δουλειά δεν κάνει ένας αθλητής ή ένας συγγραφέας. Πρέπει να χάνει διαρκώς χρήματα επειδή κάνει δουλειά και χόμπι; Και πόσο θα επιμείνει στο χόμπι του αν διαρκώς χάνει;
Τέλος έχετε απόλυτο δίκιο όταν συγκρίνετε τα δύο δελτία τύπου και βρίσκετε ομοιότητες. Σας διαψεύδουν όμως τα δρομολόγια. Το ένα πάνω στο άλλο για να πάρει ο ένας τους επιβάτες του άλλου. Με αποτέλεσμα να πλήττονται και οι δύο. Αυτό πως δεν το είδατε; Αν ήταν καρτέλ θα έβαζαν σε διαφορετικές ώρες τα δρομολόγια απλώνοντας τα μέσα στη μέρα. Κάτι που θα ήταν καλύτερο για την γραμμή. Όμως ο επιθετικός ανταγωνισμός δεν τους το επιτρέπει. Στο τέλος κάποιος χάνει ή μπορεί να χάνουν και οι δύο. Αυτό πως δεν το είδατε; Και το οποίο διαψεύδει την ύπαρξη καρτέλ.
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας που έδωσαν την αφορμή για έναν παραγωγικό διάλογο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 9 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ξεφτίλα κ μόνο...έκπτωση για τα μάτια του κόσμου στις 2 πιο νεκρές μέρες τις βδομάδας, όταν όλες οι άλλες εταιρείες έδωσαν 20% καθημερινά, κ όταν τα καύσιμα είναι 50% κάτω σε σχέση με πέρσυ.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
1. Ποιες είναι "όλες οι άλλες" γιατί εμείς δεν τις ξέρουμε; Πείτε μας να μάθουμε. Και τι έδωσαν αυτές που έδωσαν "καθημερινά"; Πείτε μας να πληροφορηθούμε κι εμείς;
2. Ποιες μέρες προτείνετε εσείς να δοθούν εκπτώσεις για οικογένειες; Μήπως γύρω από το Σαββατοκύριακο που όλοι ταξιδεύουν; Τότε θα πρέπει οι τετραμελείς λιγότερο προνομιούχες οικογένειες να πάνε διακοπές; Μαζί με τους έχοντες και τους πολλούς του Σ/Κ; Και άραγε τα Σ/Κ θα βρίσκουν θέσεις στα πλοία οι τετραμελείς οικογένειες;
3. Γιατί γράφετε προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τους ιδιοκτήτες των δύο εταιρειών; Υπάρχει κάποιος λόγος να βρίζετε; Ότι πολιτικό ή οικονομικό είχατε να πείτε το είπατε με το σχόλιο σας. Προς τι οι χαρακτηρισμοί; Υπάρχει κάποιος λόγος το σαιτ μας να στοχοποιηθεί λόγω των δικών σας προσωπικών χαρακτηρισμών;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 9 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro