ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΗ ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ!!!

 

Καλησπέρα κ. Μπασαντή, 

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας την προηγούμενη εβδομάδα σας παραθέτω επιγραμματικά κάποια στοιχεία για εμένα και την εταιρεία μου και κάποιες δραστηριότητες μας που έχουν ως στόχο να μάς γνωρίσουν οι συμπατριώτες μας και αν κάποιοι νέοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε προγράμματα χορηγιών μας για νέα παιδιά της Άνδρου.

Για τον λόγο αυτό στα προσεχή σχέδια μας είναι η διεξαγωγή ημερίδας ενημέρωσης που θα γίνει στο νησί μας. Στόχος μας είναι τόσο η καλύτερη πληροφόρηση των Ανδριωτών για τις δραστηριότητες της εταιρείας μας, όσο και για τα προγράμματα χορηγιών και απορρόφησης στην "GR8 Chartering" νέων παιδιών του νησιού που έχουν σπουδάσει οικονομικά ή ναυτιλιακά (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) και θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το κομμάτι της ναυλομεσιτείας. 

Εργάζομαι στη ναυτιλία πάνω από 15 χρόνια εξασκώντας το επάγγελμα του ναυλομεσίτη (Broker) για φορτηγά πλοία. Και μεταξύ άλλων δουλεύω και με πολλούς Ανδριώτες πλοιοκτήτες. Ξεκίνησα μόλις τον προηγούμενο μήνα δική μου ναυλομεσιτική εταιρεία μαζί με συνεργάτες, που έχουν εμπειρία στο χώρο. Φιλοδοξούμε να καταφέρουμε να καταξιωθούμε στον χώρο της Ναυτιλίας. 

Η εταιρεία λέγεται GR8 (Great) Chartering Hellas. Θα ασχολείται με ναυλώσεις φορτηγών πλοίων και έχει έδρα στην Αθήνα. Ξεκινάμε με 12 άτομα και φιλοδοξούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταφέρουμε να διπλασιάσουμε το στελεχιακό μας δυναμικό με νέα παιδιά με θέληση και σπουδές για να μπουν στον κλάδο μας. 

Τώρα για να συστηθώ, ονομάζομαι Θεοδόσης Βασιλάκης και είμαι 40 ετών. Κατάγομαι από τις Στενιές 'Ανδρου. Μεγάλωσα σε ναυτική οικογένεια (πατέρας/παππούδες όλοι καπετάνιοι). Αυτό υπήρξε καταλυτικό και με οδήγησε να ασχοληθώ με τα ναυτιλιακά. Όπως άλλωστε και όλη η οικογένεια. Και οι δυο μου γονείς μου είναι ανδριώτες. Ο πατέρας μου Γιάννης Βασιλάκης είναι Πρόεδρος στο Εμπείρικιο Γηροκομείο και εργάζεται ως γενικός διευθυντής στην AEOLOS MANAGEMENT του Επαμεινώνδα Εμπειρίκου. Ο μεγαλύτερος αδερφός, ο Νίκος Βασιλάκης, είναι ναυπηγός και εργάζεται στην Maran Tankers της Μαρίας Αγγελικούση, στο τεχνικό τμήμα. 

Υπηρέτησα στο στρατό ξηράς στην παραμεθόριο Χίο. Σπούδασα στο Ηνωμένο Βασίλειο Ηλεκτρολογία στο University of Surrey και μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά στο City University. Είμαι παντρεμένος με την Ευτυχία Αδάμου, με καταγωγή από τον Βόλο. Έχω μια κόρη 13 μηνών. Αγαπώ ιδιαίτερα το νησί μας και με τη πρώτη ευκαιρία παίρνω το πλοίο της γραμμής και έρχομαι στην αγαπημένη μου Άνδρο!

Με εκτίμηση,

Theodosis Vasilakis

GR8 Chartering Hellas S.A.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet