FAST FERRIES: 30% έκπτωση στα εισιτήρια της επιστροφής μέχρι 31/10!!!

 

 

Για να επεκτείνει την σεζόν η Fast Ferries προσφέρει 30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από 4/9 μέχρι 31/10 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 30%

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FAST FERRIES

H Fast Ferries, θέλοντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια για παράταση της τουριστικής περιόδου αλλά και επιβραβεύοντας τους επιβάτες που την προτιμούν, σας ενημερώνει ότι για το διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου έχει προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

Α. Παροχή έκπτωσης 30% στα εισιτήρια των δρομολογίων επιστροφής εφόσον τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής εκδίδονται ταυτόχρονα. Η ισχύς της έκπτωσης αφορά τα δρομολόγια από 4/9 έως 31/10/2023.

Η έκπτωση ισχύει για όλα τα δρομολόγια της Fast Ferries και σε όλα της τα πλοία (ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π, FAST FERRIES ANDROS και HSC THUNDER) και για όλους τους προορισμούς χωρίς περιορισμό. Η έκπτωση ισχύει για εισιτήρια επιβατών και οχημάτων (ΙΧ, μοτό) και προκύπτει αυτόματα με την τιμολόγηση κράτησης με επιστροφή. Η έκπτωση δεν είναι αθροιστική και δεν συνδυάζεται με τις άλλες εκπτώσεις που ισχύουν π.χ. φοιτητική, πολυτεκνική κλπ.

Τα εισιτήρια μπορούν να γίνουν open (το σύνολο της κράτησης ή μόνον ή επιστροφή) εάν χρειαστεί και εφόσον αντικατασταθούν σε δρομολόγια έως 31/10 η έκπτωση διατηρείται και στην αντικατάσταση. Δεν μπορούν να γίνουν open μεμονωμένα τα εισιτήρια της μετάβασης. 

Β. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 υπερ-τυχεροί και 15 τυχεροί επιβάτες της Fast Ferries.

H Fast Ferries θα προσφέρει σε 2 επιβάτες της δώρο από ένα αυτοκίνητο (MG και ΟPEL) από την Gallo S.A. για χρήση δύο μηνών με όλα τα έξοδα (εκτός καυσίμων) πληρωμένα και σε 15 ακόμη τυχερούς ένα δώρο που περιλαμβάνει 2 ατομικά εισιτήρια και ενός οχήματος για μετάβαση και επιστροφή με δυνατότητα χρήσης του δώρου έως και 31/10/2024.

Στην κλήρωση θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει ταξίδι με τη Fast Ferries σε δρομολόγιό της από 4/9 έως 31/10/2023. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση θα πρέπει ο επιβάτης να επισκεφθεί την σελίδα https://www.fastferries.com.gr/contest, να συμπληρώσει τα στοιχεία του και τον αριθμό εισιτηρίου του (θα πρέπει να έχει ήδη πραγματοποιήσει το ταξίδι). Ο κάθε επιβάτης μπορεί να συμμετάσχει περισσότερες από μία φορά στο διαγωνισμό εφόσον πραγματοποιήσει περισσότερα ταξίδια στο συγκεκριμένο διάστημα.

Η κλήρωση θα γίνει στις 3/11/2023 και οι νικητές θα ενημερωθούν από την εταιρεία μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που θα έχουν καταχωρήσει.

FAST FERRIES

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet