Από Λαύριο σήμερα και αύριο τα πλοία. Τι θα ισχύσει το επόμενο 24ωρο...

Τα ταχύπλοα θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους επιβάτες και τα αυτοκίνητα από το λιμάνι της Ραφήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τις δύο ακτοπλοϊκές της Ραφήνας (Fast Ferries - Golden Star Ferries) και το λιμεναρχείο Ραφήνας τα πλοία σήμερα θα καταπλέουν και θα αποπλέουν από το λιμάνι του Λαυρίου. Έτσι όλες οι προγραμματισμένες αφίξεις και αναχωρήσεις και των τριών πλοίων της γραμμής μας Andros Queen, Superferry και Θεολόγος θα καταπλεύσουν και θα αποπλεύσουν σήμερα από το Λαύριο. 

Το ίδιο θα ισχύσει και αύριο Δευτέρα με την προσθήκη και του Αικατερίνη στη γραμμή, που θα κάνει από αύριο το δρομολόγιο του Andros Fast Ferries. Από το λιμάνι της Ραφήνας θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται επιβάτες και αυτοκίνητα που ταξιδεύουν μόνο με τα ταχύπλοα Super Express και Champion.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Andros θα πάει αύριο στην δεξαμενή να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κάποιες αβαρίες. Με δεδομένο πως δεν αναμένεται κάποια σοβαρή ζημιά το πλοίο αναμένεται σε λίγες μέρες να είναι πίσω στην γραμμή και στο δρομολόγιο του. Τέλος, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται το λιμάνι της Ραφήνας να είναι πλήρως λειτουργικό την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε αναμένεται να έχουν σηκωθεί - καιρού επιτρέποντος - οι δύο άγκυρες με τις καδένες τους από τον βυθό του λιμανιού. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet