Ξεκινάνε σήμερα τα καράβια...

Μετά από τα απαγορευτικά και τα ανεκτέλεστα δρομολόγια των ημερών από σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου ξεκινάνε πάλι κανονικά τα δρομολόγια των δύο πλοίων της γραμμής μας. Το πρωί με το δρομολόγιο του Andros Queen και το απόγευμα με το Θεολόγος. Και τα δύο πλοία ξεκινούν από Ραφήνα.

Δεν προβλέπεται άλλο απαγορευτικό για τις αμέσως επόμενες μέρες.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Theologos ekeinh thn hmera epistrefei rafhna se asfales limani pou exei th dunatothta na kanei paramonh mh ektelontas to dromologio 17:30 apo rafhna.
Andros queen mporouse endexomenos na fugei apo rafhna alla me notiodytiko kairo 8-9 pou xeirotereue otan tha eftane thno k mukono den tha mporouse na proseggisei limani thnou k mukonou.
Na zhthseis stous aktoploous ena karabi eidika gia esena na se phgainei bolta pano kato me apagoreutika k 9aria.
Ean ginei h strabh o protos pou tha krazei giati efuge to ploio me 8 bt xeroume poios thanai…
Kane kati allo.. bres kati ousiastiko anti na mizeriazeis kathe 3 k ligo

This comment was minimized by the moderator on the site

Το οτι δεν έχει ακόμη προβλεφθεί απαγορευτικό για τις επόμενες ημέρες μέχρι τώρα, δε σημαίνει οτι δεν μπορεί να αλλάξει. Αν την Πέμπτη το βράδυ ή την Παρασκευή οι εταιρείες δουν οτι δεν υπάρχει αρκετή προκράτηση εισιτηρίων για το Σ/Κ, μπορεί να δούμε ξαφνικά απαγορευτικό την Κυριακή. Αλλωστε οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει πλέον: μονόπλευρά απαγορευτικά και μονο απο τη Ραφήνα προς τα νησιά, ενώ την ίδια στιγμή το πλοίο που βρίσκεται στη Μυκονο να επιστρέφει κανονικά προς Ραφήνα ενω έχει εκδοθεί ήδη απαγορευτικό. Είπαμε από τη Ραφήνα οι επιβάτες κινδυνεύουν μόνο κινούμενοι προς Ανδρο, Τήνο και Μύκονο! Οταν επιστρέφει κανείς Αθήνα, δεν κινδυνεύει, καθώς το πλοίο έχει την άδεια να ταξιδέψει κανονικά...