ΕΠΕΙΓΟΝ: Επίσπευση δρομολογίου, έρχεται απαγορευτικό!

Φωτογραφία αρχείου

Το Σάββατο 16/12 το πλοίο Andros Queen επισπεύδει το πέρασμα του από την Άνδρο κατά την πρωινή επιστροφή του από την Μύκονο και θα περάσει από Άνδρο για Ραφήνα στις 10:15. Αυτό σημαίνει πως θα έχει αναχωρήσει νωρίτερα και από Μύκονο (αναχωρεί στις 7:35). Ο λόγος της επίσπευσης είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού λόγω της επερχόμενης καταιγίδας και των θυελλωδών ανέμων που θα οδηγήσουν - σύμφωνα με τις προβλέψεις - σε έκδοση απαγορευτικού γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το πλοίο δεν θα κάνει απογευματινό δρομολόγιο το Σάββατο 16/12 από Ραφήνα για Μύκονο.

Ως προς το Andros Fast Ferries να σημειώσουμε πως το πλοίο θα αναχωρήσει κανονικά από Ραφήνα το πρωί του Σαββάτου 16/12 στις 7:50 και θα κάνει κανονικά όλο το δρομολόγιο μέχρι την Μύκονο. Όμως μετά την αναμενόμενη έκδοση του απαγορευτικού - που αναμένεται όπως είπαμε - θα μείνει Μύκονο μέχρι την άρση της απαγόρευσης.

Για την Κυριακή 17/12 δεν υπάρχει προς το παρόν πρόβλεψη για άρση ή μη του απαγορευτικού. Αυτά προς ενημέρωση των αναγνωστών μας από το πάντα έγκυρο σάιτ μας...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet