ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ: Κι όμως κάτι κινείται....

Η ΕΙΔΗΣΗ: Η εταιρεία ελικοπτέρων Hello Dream με έδρα την Kερατέα ήρθε και βρήκε το ελικοδρόμιο Γαυρίου ιδανικό και από τα καλύτερα για εκπαίδευση προσέγγισης πιλότων στα νησιά! Ήρθε προσγειώθηκε, κατόπτευσε, μίλησε με κατοίκους, εξέφρασε την γνώμη της και απογειώθηκε. Έβαλε το ελικοδρόμιο (ή το πιο σωστό το πεδίο προσγείωσης ελικοπτέρων) στο χάρτη της και σκέφτεται να το αξιοποιήσει καθώς εξετάζει την πιθανότητα σύνδεσης των νησιών με τα ελικόπτερα της (των 4-6 θέσεων). Ιδίως σε νησιά που δεν έχουν προγραμματισμένη άμεση σύνδεση με υδροπλάνα όπως η Άνδρος. 

Τους δύο πιλότους που έκαναν την δοκιμαστική πτήση συνάντησε στο Γαύριο αναγνώστης του Εν Άνδρω και μίλησε μαζί τους. Έβγαλε φωτογραφίες το ελικόπτερο και αυτούς. Κατέγραψε όσα του είπαν. Και έστειλε το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες. 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Το πεδίο προσγείωσης ελικοπτέρων του Γαυρίου χρηματοδοτήθηκε από δύο ιδιώτες και κατασκευάστηκε από αυτούς για δημόσια χρήση - παρουσία του προηγούμενου υπεύθυνου για το Λιμενικό Ταμείο - σε δημόσιο χώρο, όπου μέχρι τότε εναποτίθονταν σκουπίδια και άχρηστα μηχανήματα. Με το που καθαρίστηκε ο χώρος και φτιάχτηκε το πεδίο - χωρίς άδεια από την πολεοδομία μιας και επρόκειτο για πολύ χαμηλή κατασκευή (μερικών πόντων από το έδαφος).

Η τότε αντιπολίτευση Σουσούδη-Καπάκη ξεσπάθωσε και με επικεφαλής την Τ. Μαμαή έκανε καταγγελίες για χρήση δημόσιου χώρου χωρίς άδεια. Καταδικάστηκε στο τέλος με την παρέμβαση και του Λιμεναρχείου (στην αρχή ο τότε Λιμενάρχης δεν αντέδρασε) σε πρόστιμο ο τότε υπεύθυνος του Λιμενικού Ταμείου. Και δεν προχώρησε η χρήση, παρά μόνο περιστασιακά. Ξαφνικά έρχεται μια εταιρεία ελικοπτέρων το ανακαλύπτει και το βάζει στον χάρτη της.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: Τι πρόκειται να κάνει σήμερα η τότε διαρκώς καταγγέλλουσα Τ. Μαμάη και μαζί της και η τότε αντιπολίτευση που ξαφνικά έγινε διοίκηση με 19 ψήφους; Δεν είχαν σκεφτεί τι θα κάνουν την επόμενη μέρα; Τόσο προετοιμασμένοι ήταν για την αλλαγή. Τα θα κάνουν λοιπόν; Θα το χαλάσουν; Θα το ξανακάνουν χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών και άχρηστων μηχανημάτων. Θα το αξιοποιήσουν; Τι θα κάνει α ο υπερ-φιλόδοξος αντιδήμαρχος Γαυρίου, που τρέχει να διορθώσει ένα παρτέρι για να πει πως έκανε έργο; Θα του δώσει μια θέση στην ανάπτυξη και στη ζωή της Υδρούσας πηγαίνοντας κόντρα στις επιταγές-καταγγελίες της Τ. Μαμάη;

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα μας πείσατε...και έλεγα και εγώ γιατί δεν αναφέρουν ΟΝΟΜΑΣΤΤΙΚΑ τον ΠΡΩΗΝ του Λιμενικού ταμείου.......

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αδιαφορώ αν σας έπεισα. Κι εσείς δεν πείσατε κανέναν για το ενδιαφέρον σας. Αδιαφορούμε και γι' αυτό.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο προηγούμενος υπεύθυνος του Λιμενικού Ταμείου δεν έχει όνομα;;;;Το ξεχάσατε;;;Ίσως επειδή τα '''βρόντηξε'';;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον δεν έχετε παρατηρήσει τη νέα τακτική μας. Δεν γράφουμε ονόματα παρά σε ειδικές περιπτώσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε προμόσιον σε ελάχιστοι είπαν ένα ευχαριστώ στο Εν Άνδρω για όσα γράψαμε μέχρι σήμερα. Αναφέρουμε λοιπόν τους ρόλους τους και για τους πριν και για τους σήμερα. Με εξαίρεση όταν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε ονόματα.
Αυτά τα λίγα. Και στα παλαιότερα των υποδημάτων μας ποιος τα βρόντηξε και ποιον βροντήξανε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αφήστε αυτό το θέμα για την ώρα. Την άλλη εβδομάδα γκρεμίζεται ο θεσμός της οικογένειας, ξεσκίζεται το σύνταγμα. Ασχοληθείτε με τους βουλευτές Κυκλάδων, βγάλτε τους από τις κρυψώνες τους, φέρτε τους στο προσκήνιο, να καταλάβουν ότι λογοδοτούν σε εμάς, εκπροσωπούν εμάς και όχι τους εαυτούς και το κόμμα τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι θα κάνουν????
Θα φωνάξουν τον Μπακελα με τον Τζέκο να τους συμβουλεψουν!!!!.....και μετά αυτοί θα πάρουν τις μπουλντόζες και θα γίνει όπως πριν....

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα βρεθούν πολλές φορές μπροστά στα αδιέξοδα που εχει δημιουργήσει η δική τους αντιπολιτευτική μανία. Τώρα θα πρέπει η διοίκηση να λύσει τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε τον καιρό που ήταν αντιπολίτευση. Εχει ο καιρός γυρίσματα. Τασούλα ολέ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Βοσσος δεν ήθελε να βλέπει την Αθηνά Αντιδήμαρχο απλά