ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΙ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

 

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ

Από τρεις φάσεις αναμένεται να περάσει η κίνηση των θερμών αέριων μαζών που προκαλούν τον καύσωνα στη χώρα μας, όπως τονίζει ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτησή του. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώτη φάση, την οποία διανύουμε αυτές τις ημέρες φέρνει ισχυρά μελτέμια στα ανατολικά, και ζέστη στα δυτικά και τα βόρεια.

Η δεύτερη φάση αναμένεται την επόμενη Τετάρτη (17/7), όπου ο καύσωνας θα κορυφωθεί και θα εξαπλωθεί σε άλλες περιοχές της χώρας.Η τρίτη φάση αναμένεται στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, όταν και τελικά θα υποχωρήσει η θερμική έξαρση.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 41 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές της ελληνικής επικράτειας και τους ανέμους εντάσεως μέχρι επτά μποφόρ να σημειώνονται τοπικά μόνο στο Αιγαίο, θα κυλήσει σήμερα ο καιρός Παρασκευή 12 Ιουλίου, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 32 βαθμούς

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μάλλον θες να σου κάνουν αέρα ο δήμαρχος με τους αντιδημάρχους λόγω καυσωνα

This comment was minimized by the moderator on the site

Καύσωνας και δήμαρχος Σουσούδης με αστέρια αντιδημάρχους. Οσοι επιβιώσουμε ραντεβού στον Αι Γιώργη για το τάμα-λαμπάδα στο μπόι μας. Αντε και καλή μας τύχη.