Προστατέψετε την παραλία του Πισωλιμιώνα Άνδρου!

Πισωλιμιώνας Άνδρου (φωτο: κατοίκου Πισωλιμιώνα)

(Από τους κατοίκους του Πισωλιμιώνα Άνδρου λάβαμε το παρακάτω μήνυμα και ένα κείμενο προς υπογραφή όλων όσων τους συμπαρίστανται στην προσπάθεια τους να παραμείνει ο Πισωλιμιώνας μια παραλία για φυσιολάτρες. Στα πλαίσια της εκστρατείας τους αυτής σήμερα καταθέτουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον δήμαρχο – Εν Άνδρω)

Καλημέρα, σας στέλνω στον πιο κάτω σύνδεσμο, την εκστρατεία που κάνουμε οι κάτοικοι του Πισωλιμιώνα και του Φελλού κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για τοποθέτηση καντίνας, ξαπλωστρών και ομπρελών στον Πισωλιμιώνα. Παράλληλα όλοι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν υπογράψει κείμενο κατά αυτής της ενέργειας που κατατίθεται σήμερα στο Δήμο Άνδρου. Θα σας ενημερώσω και για τα αποτελέσματα της εκστρατείας, που θα την σταματήσουμε σήμερα, προκειμένου να δοθεί ψήφισμα προς το Δήμαρχο, πριν το διαγωνισμό, που έχει οριστεί για τη Δευτέρα. Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των κατοίκων. Φαρμακάκης Θεολόγος, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το link για τις υπογραφές είναι:

https://secure.avaaz.org/el/petition/Dimarho_Androy_Dimotiko_Symvoylio_Androy_Nomarhi_Kykladon_Prostatepsete_tin_paralia_toy_Pisolimiona_Androy/?cRMwekb

Και το ψήφισμα για να υπογράψετε είναι:

 Γιατί είναι σημαντικό;

Μία από τις τελευταίες παρθένες παραλίες της Άνδρου, ο Πισωλιμιώνας Φελλού, κινδυνεύει: το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου αποφάσισε να γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός στις 13/6/2016 προκειμένου να εγκατασταθούν εκτεταμένα στην παραλία ομπρέλες, ξαπλώστρες και καντίνα.

Η απομακρυσμένη παραλία του Πισωλιμιώνα αποτελεί εδώ και χρόνια επιλογή παραθεριστών που αποφεύγουν τον θορυβώδη και εμπορευματοποιημένο τουρισμό και αγαπούν την φυσική ομορφιά του τοπίου.
Ας αντισταθούμε λοιπόν στην καταστροφή ενός τοπίου εξαιρετικού φυσικού κάλλους, που θυσιάζεται στο βωμό του χρήματος και στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης τουριστικής «ανάπτυξης», και μάλιστα σε μια εποχή που με κόπο επιχειρείται από Συλλόγους ή ιδιώτες φυσιολάτρες, η ανάδειξη του νησιού σε ιδεώδη τόπο εναλλακτικού και οικολογικού τουρισμού!
Παρακαλούμε, ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ για να εμποδίσουμε την πραγματοποίηση των ολέθριων αποφάσεων του Δήμου Άνδρου για την ονειρεμένη παραλία του Πισωλιμιώνα!

Να ματαιωθεί η διενέργεια του πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραλία του Πισωλιμιώνα!

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είμαι η Αθηνα Καραγιαννη, πρόεδρος του Συλλόγου Φελλού. Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί σας επειγόντως στα τηλέφωνα 2109010597 και 6937131733.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι παραθεριστες κατοικοι να γραψετε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Να σώσουμε όλες τις παραλίες της Άνδρου από την αθλιότητα της ξαπλώστρας-ομπρέλλας-beach bar

This comment was minimized by the moderator on the site

έχετε δίκιο γιατί κατοικείτε στον πισωλιμιωνα 20 μέρες το χρόνο

This comment was minimized by the moderator on the site

to link den einai swsto
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είχατε δίκιο το ενσωματωμένο link που μας έστειλαν δεν ήταν σωστο. Βρήκαμε το σωστό και το αναρτήσαμε. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro