Συνεχίζεται η βαρυχειμωνιά στην Άνδρο. Έρχονται δύο νέα κύματα…

 

Η Άνδρος απόψε το βράδυ όπωε φαίνεται στον μετεωρολογικό χάρτη της ΕΜΥ καθώς έρχεται η κακοκαιρία 

Και η βαρυχειμωνιά δεν έχει τελειωμό!!!… Το κυριότερο όμως είναι πως και στα δυο επόμενα κύματα κακοκαιρίας, που ακολουθούν, πάλι το «επίκεντρο» είναι οι περιοχές που βρίσκονται γύρω από την Άνδρο!!! Αυτό σημαίνει για το νησί, αρκετές ακόμα μέρες με τσουχτερό κρύο, παγετό τις νύχτες, θυελλώδεις ανέμους, βροχές και χιόνια.

Η αντοχή όλων βρίσκεται στα όρια της, οι υποδομές έχουν καταπονηθεί και η τσέπη… έχει αδειάσει από την υπερβολική τιμή των προϊόντων του πετρελαίου, που στα νησιά έχει φθάσει σε τιμές… εξωπραγματικές.

Συγκεκριμένα για τον καιρό: Σήμερα (Δευτέρα 9 Ιανουαρίου)  οι αρκτικές αέριες μάζες που συνοδεύουν την Αριάδνη εξακολουθούν να περιστρέφονται πάνω από τη χώρα μας και από τις απογευματινές ώρες αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, για ένα περίπου 24ωρο.

Μέχρι αύριο Τετάρτη (10.1) στην Άνδρο αναμένονται βροχοπτώσεις και χιόνια ενώ οι βόρειοι άνεμοι θα είναι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ +2 έως -3 βαθμούς με αποτέλεσμα το κρύο να είναι πολύ τσουχτερό.

Η Άνδρος αύριο Τρίτη στους χάρτες της ΕΜΥ με την κακοκαιρία σε πλήρη εξέλιξη 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από αργά το βράδυ της Τετάρτης με έντονα φαινόμενα, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, ως προς την ένταση των φαινομένων

Και αναλυτικά οι προβλέψεις της ΕΜΥ για την Άνδρο αύριο και μεθαύριο

Σταδιακή βελτίωση του καιρού θα υπάρξει από την Πέμπτη (12 Ιανουαρίου).

Κάπου στο βάθος του Ιανουαρίου, υπάρχουν παραδοσιακά και οι Αλκυονίδες μέρες, αλλά προς το παρόν… δεν φαίνονται πουθενά.

Υπομονή και αισιοδοξία λοιπόν.

Κ.Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet