ΕΜΥ: Προσοχή τις επόμενες 30 ώρες. Ισχυρά φαινόμενα στην Άνδρο.

 

Τετάρτη βράδυ. Ισχυρές βροχές...

Σήμερα το πρωί (Τετάρτη 18 Ιανουαρίου) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση ως προς την εξέλιξη της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ το χαμηλό βαρομετρικό  (με την επωνυμία «Βίκτωρ») βρίσκεται στην κορύφωση του και θα δώσει ισχυρά φαινόμενα (βροχές και χιόνια) τις επόμενες 30 ώρες. Ιδιαίτερα για την Άνδρο, όπως δείχνουν οι χάρτες, οι βροχοπτώσεις προβλέπονται έντονες, ενώ στα ορεινά δεν αποκλείεται να χιονίσει. Στο επόμενο διάστημα λοιπόν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Πέμπτη. Ισχυρές βροχές στην Άνδρο

Αναλυτικά:

«Την Τετάρτη, 18/1 θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις σε όλη σχεδόν τη χώρα, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, όπου αναμένονται μόνο αραιές νεφώσεις. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενισχυθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, και πιθανώς χαλαζοπτώσεις. Τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν από το απόγευμα σε όλη την Ελλάδα, πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν στα ορεινά των παραπάνω περιοχών, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, και της Θεσσαλίας θα είναι κατά τόπους αρκετά πυκνές.

Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς Πέμπτη θα είναι ισχυρά στις Σποράδες και στην Εύβοια, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες και έως το μεσημέρι της Πέμπτης τα ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο βόρειο Αιγαίο

Κ.Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet