Έρχεται κακοκαιρία σε Κυκλάδες και Άνδρο - Ανακοίνωση Λιμεναρχείου Άνδρου

Αυξημένη προσοχή λόγω καιρού την Τετάρτη 13/11 στις Κυκλάδες και στην Άνδρο ειδοποιεί το Λιμεναρχείο Άνδρου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ - ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ

Άνδρος, 12-11-2019 .

ΘΕΜΑ: «Αυξημένη προσοχή λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών».

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την υπ΄άριθ. 13/11-11-2019 έκτακτο δελτίο Επιδείνωσης Καιρικών Φαινομένων της Ε.Μ.Υ. από σήμερα Τρίτη 12-11-2019 το μεσημέρι μέχρι και την Πέμπτη 14-11-2019 θα επικρατήσουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Τρίτη 12-11-2019 θα επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, και από τις βραδινές ώρες η δυτική, η νότια Πελοπόννησος και τη νύχτα η δυτική Μακεδονία. Επίσης νότιοι άνεμοι με ένταση 8 έως 9 μποφόρ θα πνέουν στα δυτικά από τα ξημερώματα της Τρίτης 12-11-2019 μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 13-11-2019, οι οποίοι στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες της σήμερον θα φτάσουν σε επίπεδο θύελλας, τοπικά 10 μποφόρ.

Για την Τετάρτη 13-11-2019 θα επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία και οι Σποράδες.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το βράδυ η δυτική Κρήτη, σταδιακά οι Κυκλάδες, η ανατολική Μακεδονία και η υπόλοιπη Κρήτη. Αργά το βράδυ η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Για την Πέμπτη 14-11-2019 θα επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες η Θράκη τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οπότε τα φαινόμενα προβλέπεται να εξασθενήσουν.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή, εγρήγορση και λήψη όλων των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων για τη διατήρηση θέσης αγκυροβολίας ή παραβολής όλων των παροπλισμένων, εγκαταλελειμμένων, επικίνδυνων, επιβλαβών πλοίων ή/και σκαφών για την αποφυγή κινδύνων παράσυρσής τους.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για τη δημοσίευση της εν λόγω ανακοίνωσης προς ενημέρωση των αναγνωστών τους. Η Λιμενάρχης α.α. Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αθηνά

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά ανακοίνωση έβγαλε το Λιμεναρχείο και όχι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Άνδρου?
Καλά κρασιά