ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ. ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.

(Προχωρούν οι νέοι αναθεωρημένοι δασικοί χάρτες από την διεύθυνση δασών. Ήδη οι νέοι τροποποιημένοι έχουν κατατεθεί προς έγκριση στο υπουργείο. Η έγκριση αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Όσοι κάτοικοι έχουν καταθέσεις ενστάσεις πρέπει να εξετάσουν αν και σε τι βαθμό έχουν γίνει αποδεκτές. Επίσης όσοι δεν έχουν καταθέσει να το κάνουν μέχρι 18 Απριλίου που λήγει η προθεσμία. Το ΕΝ ΑΝΔΡΩ επικοινώνησε με τους δασολόγους της υπηρεσίας δασών Κυκλάδων και εξήγησαν πως έχουν κάνει τροποποιήσεις οι ίδιοι, αλλά έχουν συμπεριλάβει σε μεγάλη έκσταση τις ενστάσεις και περιμένουν και τις τελευταίες που θα κατατεθούν. Αυτά αναμένοντας τις εγκρίσεις των νέων δασικών χαρτών από το υπουργείο - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Διαύγεια της δασικής υπηρεσίας Κυκλάδων προχώρησαν οι τροποποιήσεις των κυρωμένων δασικών χαρτών. Αναλυτικά γράφει η ανάρτηση του Διαύγεια:

"Τροποποιούμε τον αναρτημένο και μερικώς κυρωμένο δασικό χάρτη συνολικού εμβαδού 2.492.469,09 στρεμμάτων, των Περιφερειακών Ενοτήτων Σύρου, Άνδρου, Τήνου, Νάξου, Θήρας, Κέας- Κύθνου, Πάρου, Μήλου, Μυκόνου, όπως φαίνεται στο προσαρτημένο διάγραμμα χάρτη κλίμακας 1:50.000 το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, για την ενσωμάτωση των διορθώσεων προδήλων σφαλμάτων, που διαπιστώθηκαν είτε αυτεπάγγελτα είτε κατόπιν αιτημάτων πολιτών (940 εξεταζόμενα αιτήματα), σύμφωνα με την παρ. Α της 153394/919/12.04.2017 Υπουργικής απόφασης (Β ́ 1366).
Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση τού περιεχομένου του κατά τα ανωτέρω διορθωμένου δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων σύμφωνα με την (8) σχετική, δηλ. η 18η Απριλίου 2022 ημέρα Δευτέρα για τους κατοίκους εσωτερικού και για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην
αλλοδαπή 9η Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα.
Η παρούσα συνοδευόμενη από τα ψηφιακά αρχεία του διορθωμένου δασικού χάρτη και του αντίστοιχου «Ορθοφωτοχάρτη έτους 1945» σε μορφή shapefiles (.shp), αποστέλλεται στο "Ελληνικό Κτηματολόγιο" για την ανάρτησή της και την απεικόνιση των δεδομένων στην ιστοσελίδα του στον ειδικό δικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων."

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet