ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ...

ΠΙΤΡΟΦΟΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3/22

Χιόνισε τη νύχτα της Παρασκευής 11/3 προς Σάββατο 12/3 αρκετά σε όλη την Άνδρο. Ήδη οι κορυφές και τα ορεινά χωριά έχουν χιόνια αν και οι κεντρικοί δρόμοι είναι σήμερα σε καλή κατάσταση. Όμως από το πρωί του Σαββάτου χιονίζει πάλι όπως φαίνεται στην φωτογραφία της Πολιτικής Προστασίας από τον Πιτροφό. Ο χιονιάς που είχε αναγγελθεί για τη Νότια Εύβοια πέρασε τον Κάβο Ντόρο κι είναι στην Άνδρο.

Το Πέταλο ήταν χιονισμένο και ήδη όπως φαίνεται στην πρωινή φωτογραφία του συνεργάτη μας Χαρίδημου συνεχίζει να χιονίζει και σήμερα Σάββατο πάνω από τον Πιτροφό.

Από τα χαράματα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Άνδρου είναι στους δρόμους ελέγχοντας το οδικό δίκτυο. Υπάρχουν προβλήματα προς Βουρκωτή όπου ήδη επιχειρεί ο ΣΕΔΑ, ενώ μηχανήματα του Δήμου Άνδρου επιχειρούν στα απομακρυσμένα χωριά και στο δίκτυο Συνετί, Βουνί, Κοχύλου, Γιαννισαίο. Σε λίγη ώρα ξεκινούν να επιχειρούν και στα χωριά του Γαυρίου, όπου έριξε από χτες αρκετό χιόνι.

 

ΓΑΥΡΙΟ - ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3/22

Στο Γαύριο χιονίζει πάλι από το πρωί όπως φαίνεται από την ειδυλλιακή φωτογραφία σε βορειο-ευρωπαϊκό στιλ της αναγνώστριας μας Μαρίας Στεφάνιας.

Ήδη έχει πιάσει χιόνι ακόμα και πάνω από τον Χάρακα όπως φαίνεται στην εξαιρετική φωτογραφία της Μαρίας Στεφανίας.

Ο χιονιάς είχε φτάσει από χτες Παρασκευή στο Γαύριο. Μια χιόνιζε μια είχε ήλιο με δόντια. Στη χτεσινή φωτογραφία του ΕΝ ΑΝΔΡΩ η κουρτίνα του χιονιού έχει σχεδόν εξαφανίσει από χτες τον Χάρακα και τον φάρο του Γαυρίου...  

Και φυσικά την ίδια ώρα το χιόνι - όπως φαίνεται στη φωτογραφία του ΕΝ ΑΝΔΡΩ - παρέμενε στο Σκούμπι και στις κορυφές του πάνω από το Γαύριο...

ΒΟΥΡΚΩΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3/22

Από το πρωί του Σαββάτου 12/3 στην περιοχή της Βουρκωτής χιονίζει και ήδη αυτοκίνητο του ΣΕΔΑ επιχειρεί για να διατηρηθεί ο δρόμος ανοικτός.

ΓΕΡΑΚΩΝΕΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3

Την Παρασκευή οι Γερακώνες παρέμεναν χιονισμένοι και σήμερα χιονίζει και πάλι εκεί...

ΚΟΥΒΑΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/3

Και η Κουβάρα χτες παρέμεινε χιονισμένη και σήμερα χιονίζει και πάλι εκεί...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet