ΔΗΛΩΣΗ ΛΟΤΣΑΡΗ: Ο κ. Σουσούδης επιμένει τοξικά...

 

Φωτογραφία αρχείου.

 ("Ο κ.Σουσούδης επαναλαμβάνει την χειρότερη εκδοχή του εαυτού του, της περιόδου 2014-2019. Τοξικότητα, εχθροπάθεια, επιθέσεις, διχαστικές λογικές." Αυτά δήλωσε με Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Δ. Λοτσάρης μετά το δημοτικό συμβούλιο της 8ης Μαρτίου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ 

Δημήτρης Λοτσάρης :  ‘’ Ο κ.Σουσούδης επιμένει τοξικά, εμείς θα συνεχίσουμε ενωτικά και με προτάσεις.’’ 

Ο κ.Δημήτρης Λοτσάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

‘’ Το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Άνδρο έρχεται πιεστικά και μας αφορά όλους. Με ενωτική και συναινετική διάθεση, καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, όλοι μαζί. Και κυρίως για τη διαχείριση των απορριμμάτων μέχρι να κατασκευαστεί και να ολοκληρωθεί το έργο του ΧΥΤΥ στην Πλούσκα. Όλοι μπορούν να αξιολογήσουν  τις προτάσεις που καταθέσαμε. Και κυρίως οι πολίτες της Άνδρου.

Προφανώς η αξιολόγηση του κ.Σουσούδη εκφράζεται με επιθέσεις σε εμάς αντί να συζητήσει τις προτάσεις μας ή να καταθέσει και αυτός τις δικές του. Ο κ.Σουσούδης επαναλαμβάνει την χειρότερη εκδοχή του εαυτού του, της περιόδου 2014-2019. Τοξικότητα, εχθροπάθεια, επιθέσεις, διχαστικές λογικές.

Η σύγκρουση με την πραγματικότητα έρχεται και ο κ. Σουσούδης αναλαμβάνει μεγάλες ευθύνες σε περίπτωση που οδηγηθούμε σε αδιέξοδο με τα σκουπίδια. Το κακό είναι ότι θα την πληρώσει όλη η Άνδρος. Το καταστροφικό παιχνίδι τελείωσε. Ο κ. Σουσούδης επιμένει τοξικά, εμείς θα συνεχίσουμε ενωτικά και με προτάσεις.’’

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet