Ο πόλεμος κατά της βλακείας τέλειωσε. Χάσαμε.

Αναγνώστης μας από το Γαύριο έστειλε τον παρακάτω "διάλογο" από το facebook όπου η έμμισθη αντιδήμαρχος Μπατσίου με ύβρεις, χαρακτηρισμούς και... απειλές (!) επιχειρεί να απαντήσει στην επιστολή των δύο Τοπικών Γαυρίου & Μπατσίου για την εγκατάλειψη των ΕΛΤΑ Γαυρίου, που δημοσιεύσαμε και υποθέσαμε πως προήλθε από συνεδρίαση τους κι όχι από πρωτοβουλία τους όπως ήταν το σωστό.

"Ερμηνεύοντας" τις δύο λέξεις η κυρία και αδιαφορώντας πλήρως για την ουσία της επιστολής των δύο τοπικών, αλλά και του προλόγου μας, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον εκνευρισμό και την ψυχραιμία της, παρασύρεται και παραφέρεται σε ύβρεις εναντίον μας, σε ακραίες αντιπαραθέσεις με τα δύο τοπικά και σε απειλές προς τον τοπικό σύμβουλο Ν. Κατσίκη!!!

Καθένας μπορεί να διαπιστώσει πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει κάτι για να μην εξαφανιστούν τα ΕΛΤΑ από το Γαύριο. Αδυνατεί να καταλάβει την σημασία της διαμαρτυρίας των δύο τοπικών προς τους βουλευτές της περιοχής. Και με ανορθογραφίες επιτίθεται κατά των πάντων. Κρίμα, γιατί δεν αξίζουν στην Άνδρο τέτοιες συμπεριφορές. Ατυχώς όπως διαπιστώνει ο Αρκάς στο εμπνευσμένο σκίτσο του: "ο πόλεμος κατά της βλακείας τέλειωσε, χάσαμε"...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"  

 

"ΔΙΑΛΟΓΟΣ" ΣΤΟ FB ΤΗΣ ΕΜΜΙΣΘΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Ν. ΚΑΤΣΙΚΗ

ΥΓ. Με την κ. Ειρήνη Καρτσιώτη είχαμε μια ευγενέστατη συζήτηση (πήρε τηλέφωνο απόψε το βράδυ) όπου μάς διευκρίνισε πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αντιπαρατεθεί με κανέναν, αλλά ήθελε να εξηγήσει αυτό το περί σύσκεψης των δύο τοπικών που γράψαμε στο αρχικό ρεπορτάζ της επιστολής, ενώ το σωστό ήταν περί πρωτοβουλίας των δύο τοπικών. Κάτι που διορθώθηκε στη συνέχεια. Η διευκρίνηση όμως δεν έλυσε το πρόβλημα της πλήρους αποψίλωσης του ΕΛΤΑ Γαυρίου. Και η επιστολή - με την πρωτοβουλία των δύο τοπικών - είναι η μόνη διαμαρτυρία για την κατάσταση. Τέλος και η αβελτηρία των δύο αντιδημάρχων και του δημάρχου που δεν έχουν πει λέξη και δεν έχουν κάνει τίποτα παραμένει. Να δούμε αν από εβδομάδα οι διοικούντες θα κάνουν κάτι... ΕΝ ΑΝΔΡΩ   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κρίμα για το νησί μας... Κάντε κάτι για να μην φύγουν οι λιγοστές πλέον εναπομείνασες υπηρεσίες από την Ανδρο! Δε νομίζω οτι στη γειτονική Τήνο θα επέτρεπαν οι κάτοικοι να συμβεί αυτό. Απο το νησί έφυγαν οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ΔΕΗ (ζούσαν πάνω απο 40 οικογένειες λόγω λειτουργίας του παλαιότερα), έφυγε το γραφείο του ΙΚΑ, έκλεισε το τοπικό κατάστημα Δ.Ο.Υ. (στη Ναξο παρέμεινε πχ), αποδυναμώθηκαν άλλες υπηρεσίες μιας που δεν προσλαμβάνεται προσωπικό ή δεν διορίζεται κόσμος εδώ στο νησι. Στο τοπικό κέντρο υγείας δεν υπάρχουν ειδικότητες ιατρών που είναι οχι απλώς αοαραίτητες, αλλά επιτακτικά αναγκαίεε για το νησί! Τώρα θα αφήσουμε να φύγουν και τα Ταχυδρομεία? Ας μην συνεναίσουμε για άλλη μια φορά στην απαξίωση των δημόσιων υπηρεσιών, όπως προσπαθούν ορισμένοι να επιτύχουν. Δεν το γράφω ως κάτοικος που βλέπει το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων να αποδυναμώνεται χρόνο με τον χρόνο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κόμπλεξ, σύμπλεγμα κατωτερότητας, πηδημένο καλάμι, αγραμματοσύνη, κουτοπονηρία, εξυπνάδες, συμφεροντολογία, κ.ο.κ