ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΑΥΡΙΟΥ: Ο Σουσούδης συνεχίζει την αντιπολίτευση και εγκαταλείπει τα έργα του Λοτσάρη!...

 

Άποψη του Πολιτιστικού Κέντρου Γαυρίου. Από την μελέτη που εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε και ήταν χορηγία της εταιρείας ΕΝΤΕΚΑ προς την προηγούμενη διοίκηση.

Λάβαμε ένα μάλλον χλωμό δελτίο τύπου της παράταξης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ του Δ. Λοτσάρη. Το δελτίο αναφέρεται χωρίς πολλές επεξηγήσεις στην αβελτηρία της διοίκησης Σουσούδη ως προς το υπό εξέλιξη έργο του Πολιτιστικού Κέντρου Γαυρίου. Απ' ότι φαίνεται πρέπει εμείς να κάνουμε την δουλειά των επεξηγήσεων για το θέμα. Λοιπόν, προς γνώση, η σημερινή δημοτική αρχή ακολουθεί μια εξωφρενική πολιτική. Στην προσπάθεια της να αποδομήσει την προηγούμενη διοίκηση ξεχαρβαλώνει ότι έστησε αυτή: υπηρεσίες (καθαριότητα) και υποδομές (καθυστερεί την εκκίνηση της Πλούσκας) και εγκαταλείπει έργα υπό εκτέλεση (πολιτιστικό κέντρο Γαυρίου).

Το έργο για το Πολιτιστικό Κέντρο Γαυρίου υπογράφηκε πέρσι τον Φεβρουάριο. Όμως καθυστέρησε να ξεκινήσει. Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2023. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα στο οποίο είχε ενταχθεί τέλειωσε όμως και το έργο σταμάτησε μετά την πρώτη φάση (την κατεδάφιση μέρους του παλιού κτιρίου). Τον Δεκέμβριο όμως ψηφίστηκε ομόφωνα και από την απερχόμενη διοίκηση και από την επερχόμενη διοίκηση η συνέχιση των εργασιών. Απόμενε όμως να βρεθεί - σε συνεργασία με την κυβέρνηση - η επανένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Κάτι σχετικά εύκολο αν αναλογιστούμε πως υπάρχουν περίπου 80 τέτοια έργα πανελλαδικά που η κυβέρνηση δεν θέλει να μείνουν στον δρόμο! Αντί η διοίκηση του Σουσούδη να κάνει αντιπολίτευση για να αποδομήσει τα υπό εκτέλεση έργα του Λοτσάρη καλό θα ήταν να συνεργαστεί και να περάσει το υπό εκτέλεση έργο του Πνευματικού Κέντρου - αξίας 1 εκατ ευρώ περίπου - σε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ώστε να τελειώσει.

Το πρόβλημα όμως με τον Σουσούδη είναι πως δεν αντέχει να βλέπει τα έργα του προκατόχου του και να τα συγκρίνει με την δική του ανημπόρια να τα προχωρήσει. Προτιμά τις καταγγελτικές αντιπολιτευτικές κορώνες στις οποίες εθίστηκε - αν και δήμαρχος τότε - μεταξύ 2014-2019 όταν παρέδωσε μηδενικό έργο. Τις αντιπολιτευτικές καταστροφολογικές κορώνες συνέχισε ως αντιπολίτευση μεταξύ 2019-2023. Το 2023 κέρδισε κάπως ανέλπιστα τις εκλογές με μηδέν προετοιμασία. Τώρα ως δήμαρχος αντί να προχωρήσει τα έργα που ξεκίνησαν επί Λοτσάρη κερδίζοντας και αυτός από αυτά προτιμά να αντιπολιτεύεται τον Λοτσάρη και τα έργα του. Όμως, όπως φαίνεται δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο από αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Αυτά έμαθε αυτά κάνει. 'Η, όπως λένε και οι αγγλοσάξωνες "you can't teach an old dog new tricks". Ότι έμαθε έμαθε.

H Άνδρος σήμερα βρίσκεται μπροστά σε σειρά έργων σε εξέλιξη της απελθούσης διοίκησης (ασφαλτοστρώσεις, πνευματικό κέντρο Γαυρίου, συνεδριακό κέντρο Μπατσίου, υδροδοτήσεις και έργα ύδρευσης κλπ). Όμως ο Σουσούδης και οι συνεργάτες του εκτός από πίτες, χορούς καρναβάλια και το κόψιμο και καμίας αροκάριας δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει ΤΙΠΟΤΑ! Εκκρεμούν πολλά υπό εξέλιξη έργα. Ανάμεσα τους και το Πολιτιστικό Κέντρο Γαυρίου. Το τι θα κάνουν ΑΓΝΩΣΤΟ! Το τι κάνουν ΓΝΩΣΤΟ! Καταγγέλλουν συνέχεια τους αντιπάλους τους και τα έργα τους. Παράδειγμα: Ξεσήκωσαν τον κόσμο για τον βρεφονηπιακό Κορθίου που δεν είχε κάγκελα στην έξοδο του προ διμήνου. Μετά... το ξέχασαν! Και δεν έβαλαν αυτοί τα κάγκελα!!!

Το ερώτημα πλέον με αυτή την διοίκηση είναι ένα: Άραγε έτσι θα βαδίσουν τα επόμενα 4 χρόνια που τους έμειναν; Αλίμονο στην Άνδρο...   

ΕΝ ΑΝΔΡΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ"

 

Άποψη του Πολιτιστικού Κέντρου Γαυρίου. Από την μελέτη που εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε και ήταν χορηγία της εταιρείας ΕΝΤΕΚΑ προς την προηγούμενη διοίκηση.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο       Τ Υ Π Ο Υ

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ : "Ο κ.Σουσούδης πρέπει να αντιληφθεί ότι έγινε Δήμαρχος για να διοικήσει και όχι για να κάνει αντιπολίτευση.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Το τελευταίο διάστημα, με ευθύνη και καθοδήγηση του κ.Σουσούδη, αναπτύσσεται μια παραφιλολογία και κινδυνολογία για το Πολιτιστικό Κέντρο Γαυρίου. Το έργο της κατασκευής του Πολιτιστικού Κέντρου Γαυρίου ωρίμασε και εντάχθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη , η οποία προετοίμασε και υλοποίησε τις σχετικές μελέτες. Το έργο συμβασιοποιήθηκε στις αρχές του 2023 και ξεκίνησε το Σεπτέμβριο.

Το έργο μπορεί να συνεχιστεί και να υλοποιηθεί ως έργο-γέφυρα με άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Εκεί πρέπει να επικεντρωθεί ο κ.Σουσούδης και σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε διατεθειμένοι και εμείς να τον βοηθήσουμε, αρκεί να το θελήσει. 

Το έργο πρέπει να τελειώσει, εκτός αν κάποιοι έχουν την πρόθεση να το αφήσουν στη μέση, να μην γίνει τίποτα για να έχουν να κάνουν αντιπολίτευση. Το γνωστό ‘’καταστροφικό παιχνίδι’’ που εδώ και χρόνια κρατά την Άνδρο στο χθες. 

Το υπό εξέλιξη έργο, που σταμάτησε μέχρι να βρεθεί η επόμενη χρηματοδότηση για να συνεχίσει. Το ερώτημα θα απευθυνθεί η σημερινή διοίκηση στην κυβέρνηση ή θα ξεμείνει με καταγγελίες κατά της προηγούμενης διοίκησης; 

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σουσούδης που επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή ψήφισε και την παράταση υλοποίησης του έργου τον Ιανουάριο επί θητείας του αλλά και τον ανακεφαλαιωτικό πίνακα εργασιών τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όσο αφορά το αγροτικό ιατρείο, ο κ. Σουσούδης το 2018, που διαχειρίστηκε τα χρήματα της δωρήτριας με τα οποία εκσυγχρόνισε τον χώρο, γνώριζε από το 2016 και την προμελέτη του μηχανικού Α Χαλά ότι το τμήμα αυτό του σχολείου εντάσσεται στο πολιτιστικό κέντρο και προβλέπονται πολιτιστικές δράσεις σε αυτόν. Σπατάλησε εν γνώση του τα χρήματα της δωρήτριας. Σήμερα το κτίριο του αγροτικού ιατρείου δεν έχει τροποποιηθεί, έχει απλά εκκενωθεί,  που σημαίνει ότι εάν θέλει ας τροποποιήσει την μελέτη και ας επαναφέρει το ιατρείο μετά την λήξη των εργασιών.

Ο κ. Σουσούδης πρέπει να αντιληφθεί ότι έγινε Δήμαρχος για να διοικήσει και όχι για να ασκεί αντιπολίτευση.’’

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το .... που ότι έγραψα τα έγραψα για αυτόν, γιατί το διαγράψατε ;;; Δεν θέλετε να βγαίνουν οι αλήθειες στη φορά μάλλον. Αφού έχει κάνει καριέρα ανώνυμου σχολιαστή, γιατί ζορίζεστε; Ελπίζω αυτή τη φορά να το ανεβάσετε ακριβώς οπως τα έγραψα.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κι αυτή τη φορά κόβεστε γιατί λέτε ψέματα και στοχοποιείτε κάποιον με ψέματα. Το κάνατε με την φίλη σας συστηματικά μεταξύ 2016-2019. Επανέρχεστε πάλι. Δύσκολο να κοπει το χούι. Καληνύχτα σας...
ΥΓ Πόσα ψευδώνυμα μπορείς να βρεις είναι να απορείς. Όμως ο μοναδικός τρόπος που γράφεις σε κάνει εύκολα αναγνωρίσιμη. Όσα ψευδώνυμα κι αν βρεις δεν μπορείς να κρυφτείς γιατί είναι αναγνωρίσιμες οι εμμονές σου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Βεβαίως και το Γαυριο είναι ένα απέραντο πάρκινγκ...
(διαγράφεται μια φράση που έχει προσωπικές αιχμές χωρίς αντίκρυσμα... Εν Άνδρω)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Σιλό στο Γαύριο όχι, κομποστοποίηση στο Γαύριο όχι. Αυτά θέλει ο βοσος και η εκλεκτή του Τασούλα και όλα καλά. Ας φέρει καμία σοβαρή πρόταση για το σχολείο και το ιατρείο γιατί φυσικά ούτε και αυτό θέλει να λειτουργεί κανονικά. Το συμφέρον της εκλεκτής οικογενείας πάνω από όλα.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΟΤΣΑΡΗ ΚΟΥΡΑΣΕΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Πώς γίνεται τα προσωπικα σχόλια όταν αφορούν τους εκλεκτούς σου να μη τα ανεβάζεις και να τα σχολιάζεις. Όταν αφορούν τους μη εκλεκτούς σου να τα ανεβάζεις.... Ανεξάρτητος κατά τα άλλα....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
1. Δεν είμαστε ανεξάρτητοι και ουδέτεροι στη ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. Αν ορίζεις τον άνδρα με σεξουαλικά κριτήρια στο Εν Άνδρω τον ορίζουμε κοινωνικά και πολιτικά. Αν μπορέσεις να γράψεις κάτι πολιτικό για κάθε ΚΘ, ΑΒ, ΓΔ, ΕΖ, εντάξει. Αν επιμένεις στη χυδαιότητα δυστυχώς για κόβεσαι...
2. Απορώ πως δεν το ξέρεις πως σχόλια προσωπικά με χυδαία υπονοούμενα κόβονται;

ΥΓ Κι εσύ κούρασες με το να αντιπαλεύεις τους προηγούμενους και τα έργα τους. Βρες κάτι παραγωγικό να κάνεις...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ξέρετε γιατί ο Βοσσος ήθελε να γίνει αντιδήμαρχος μόνο κ μόνο για να τη βγει στη φαρμακοποιό …. Χα χα

(Διαγράφεται από το κείμενο ένα ρατσιστικό-σεξιστικό υπονοούμενο - Εν Άνδρω).... και να μη κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ψεύτικα ονόματα και να σχολιάζεις το οτιδήποτε. Εκτός ότι σε έχει καταλαβει όλο το νησί, πρέπει να μάθεις ότι έτσι δεν καταφέρνεις τίποτα. Βγες με το όνομα σου για να υποστηρίξεις αυτά που λες. Αλλιώς τσάμπα κουράζεσαι και θα εισαι πάντα αυτός που δεν έγινε αντρας και γράφει ανώνυμα για μια ζωή. Μπορεί βέβαια και να σου αρέσει όλο αυτο και να σε ικανοποιεί. Ότι μπορεί ο καθένας. Καριέρα ανώνυμου σχολιαστή θα μπορούσα να το πω εγώ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Βόσο καλή η ανυπαρξία σας μόνο για το μισθό είστε αλλά κάντε κάτι με τα χάλια του Γαυρίου και αφήστε το παλιό Δημοτικό. Όλο το Γαύριο ένα απέραντο χαώδης παρνκιγκ ένα λιμάνι διαλυμένο, σκουπίδια δίπλα στα σχολεία. Όλα υποβαθμισμένα και εσείς μόνο να κρίνετε τον Λοτσάρη ξέρετε. Κουράζεται το Γαύριο εσυ και ο αψήφιστος Αθανασίου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας μας πει ο Βόσσος ένα έργο δικό του και ας αφήσει το σχολείο . Καλύτερα να μας προβλέψει τι θα γίνει με τα σιλό που έρχονται και αυτή τη φορά έρχονται για να μείνουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Σουσουδης μισεί Μπατσί και Γαυριο. Αυτό είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες. Μας θεωρεί πολίτες δεύτερης (για να μην πω τρίτης) κατηγορίας, . Το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να εξυπηρετεί τους 500 Στενιωτες που το εξελεξαν, των οποίων είναι ορντιναντσα...

Περισσότερα