Μπράβο για τον φωτισμό στο Νειμποριό! Τώρα φωτίστε και το λιμάνι!...

Μπράβο στην διοίκηση που μάς άκουσε (μετά από δύο επικριτικά δημοσιεύματα σε ένα μήνα) και κατάφερε και φώτισε το Νειμποριό. Όπως βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία (που έστειλε επιμελής αναγνώστης μας) ολόκληρη η διαδρομή από την Πλακούρα μέχρι την Αγία Θαλασσινή (που είχε φωτιστεί πλήρως για πρώτη φορά επί Γιαννίση-Λοτσάρη) επανήλθε και πάλι στην κανονική της κατάσταση.

Συνάμα όπως θα διαπιστώσετε η διοίκηση κατάφερε κι επισκεύασε όλα τα φώτα της πεζογέφυρας, τα οποία κάποιοι ασυνείδητοι κατέστρεψαν πριν λίγο καιρό. Μπορεί οι φωτογραφίες του επιμελούς αναγνώστη μας να μην είναι τέλειες όμως απεικονίζουν την επιδιόρθωση των ζημιών. Εκτιμάμε ιδιαίτερα πως παρόλη την προσωπική αντιπάθεια της σημερινής διοίκησης απέναντι μας εξακολουθεί να μάς διαβάζει και να ακούει τις συστάσεις και επικρίσεις μας για αμέλειες της. Nothing personal κυρίες και κύριοι της διοίκησης με τις σωστές επικρίσεις/υπενθυμίσεις καταφέρνουμε να σας κινητοποιήσουμε από την ραστώνη σας και κάποια δουλειά γίνεται. Κάτι που ελάχιστα κάνει μέχρι τώρα η σημερινή αντιπολίτευση, που αναλώνεται σε φιλικές προτροπές χωρίς αντίκρισμα. 

Κατά τα άλλα κάντε τον κόπο να ολοκληρώσετε και τον φωτισμό του λιμανιού τώρα που βρήκατε πολλά χρήματα στο λιμενικό ταμείο - με απευθείας αναθέσεις που λατρεύετε και κάποτε κατηγορούσατε - ώστε κι αυτό να επανέλθει στην προτεραία κατάσταση. Και σε αυτή την περίπτωση εκτιμούμε πως όπως εισακουσθήκαμε (μετά από δύο επικριτικά δημοσιεύματα μας σε δύο μήνες) και στο λιμάνι του Γαυρίου που καταφέρατε και το φωτίσατε πριν λίγο καιρό θα το καταφέρετε και στην Χώρα.

Είδατε πως με το συνεχές  "δημοσιογραφικό σπρώξιμο" πετυχαίνετε περισσότερα από τις δημοσιοσχεσίτικες δημοσιεύσεις, που επιδιώκετε; Όμως έχετε λίγο καιρό μπροστά σας ώστε να ξεπεράσετε τις "παιδικές ασθένειες" των selfies που λατρεύετε. Φτάνει να συνεχίσετε να μάς διαβάζετε προσεκτικά - όπως κάνετε τώρα - ώστε να συμβάλετε κάπως στην απαιτητική καθημερινότητα...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο και πάλι μπράβο!! Στο Μπατσι επικρατεί το χάος. Έρχονται ιστιοπλοϊκά και κότερα και φεύγουν αμέσως γιατί δεν υπάρχει παροχή νερού και ρεύματος. Το λιμάνι στο Μπατσι είναι ισοπεδωμενο κυριολεκτικά. Φωτισμός μηδέν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αρχισε και δουλευει ο Δημος;;;Εγκαίνια δεν εκαναν.Κριμα..Θα λεμε μπραβο για αυτονοητα θεματα που θα επρεπε να λυνονται χτες.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΨΑΝ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

This comment was minimized by the moderator on the site

Φωτογραφίζουμε ασπρίσματα κ φωτισμό λες και είναι έργα… μη χειρότερα. Ξεπεράστε το. Αυτά τα πληρώνουμε είναι αυτονόητα. Εννοείται ότι θα τα κάνετε και πολύ γρήγορα μάλιστα. Ταυτόχρονα με τις selfies και τα κουστουμάκια. Την εξέλιξη των ήδη δρομολογημένων έργων ή νέων εργων για το νησί θέλουμε να φωτογραφίζετε. Οχι λαμπες και τις φάτσες σας. Εχουμε χορτάσει. Άλλωστε προσοχή θα σας ματιάσουν …