Συνεχίζεται το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας στην Άνδρο τα τελευταία χρόνια

Δ Ε Λ Τ Ι Ο       Τ Υ Π Ο Υ  

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ:  Από το Άνω Γαύριο συνεχίζεται  το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας που έχει γίνει στην Άνδρο τα τελευταία χρόνια.

 Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 ‘’Από το Άνω Γαύριο συνεχίζεται το έργο οδοποιίας  που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης με προϋπολογισμό 2.000.000 ευρώ και περιλαμβάνει έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου στις δημοτικές ενότητας Χώρας και Υδρούσας. Υπάρχει άλλο ένα μεγάλο έργο οδοποϊίας με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ , που περιλαμβάνει έργα στη δημοτική ενότητα Κορθίου.

Και τα δύο αυτά έργα εντάχθηκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης από τη δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη και συμβασιοποιήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2023. Υλοποιούνται από τη σημερινή δημοτική αρχή, που έχει παραλάβει έτοιμα και συμβασιοποιημένα μια σειρά από έργα.

Η παράταξη μας ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ έχει έργο για το οποίο είμαστε όλοι υπερήφανοι. Αποδείξαμε ότι είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας ως δημοτική αρχή. Θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στο νησί μας και κοντά  στους πολίτες ως αντιπολίτευση. Γιατί αντιπολίτευση δεν σημαίνει κραυγές, ύβρεις και καταστροφικό παιχνίδι αλλά προτάσεις, επιχειρήματα και διαμόρφωση μιας νέας και μεγαλύτερης πλειοψηφίας με αρχές και στόχους.

Γιατί η Άνδρος αξίζει καλύτερα.’’

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για τον/την εν Κορθίω Εγώ Κύριε/ρια δεν έχω νεύρα διαπιστώσεις κάνω ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ και Εγώ δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ εκλεκτό ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝ από ΚΑΝΕΝΑΝ... Λυπάμαι πολύ για εσένα που λες ότι είσαι και Κορθιανός η ΜΑΛΛΟΝ Κορθιανή. Κόπτεσαι για την περιοχή σου . Γι αυτό η Άνδρος είναι πάτος από τις αποφάσεις αυτών που την διοικούν Κατάλαβες;;;; 'Οσο για εσένα '''''Ανδριώτης'' μπορείς να μου πεις πόσοι κατοικούν στο Ατένι;;; Αλλά γκρινιάζουμαι γιατί η Άνδρος δεν έχει τουρισμό. Δεν μας ενδιαφέρει να αναδεικνύουμε κατ εσένα τα αξιοθέατα του νησιού......Τι να πει κανείς......Αλήθεια εκείνος ο δρόμος που συνδέει την Σταυροπέδα με του Κοχύλου είναι υποδεέστερης προτεραιότητας;;;;;;;Αλλά βλέπεις δεν είναι περιοχή του Γαυρίου κι των πέριξ.......

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποτέ δεν θα ξαναδείτε τόσα έργα στην Ανδρο.
Είχαμε ένα καλό Δήμαρχο και αντί να τον ψηφίσουμε
και ν εκλεγεί με 200 ψήφους διαφορά,
ξαναφέρανε τους πουθενάδες!!!

Αν δείτε έστω μια ολοκληρωμένη νέα μελέτη
για κάτι στην Άνδρο πάρτε τηλέφωνο.

Απόδειξη αυτού, τα θέματα που φέρνει η διοίκηση
στα Δημοτικά Συμβούλια…

Τραγέλαφος!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλά νεύρα έχεις "Anonimos" και όλα σου φταίνε! Ευτυχώς που ο Δήμαρχος Λοτσάρης έβγαλε κονδύλια για το νησί και κουνιέται τώρα ο εκλεκτός σου και εσύ φλυαρείς.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι ασφαλτοστρωσεις γίνονται εκεί που κατοικούν Άνθρωποι κι εδώ και πάρα πολλά χρόνια τους έτρωγε η λάσπη το χειμώνα και η σκόνη το καλοκαίρι. Μια ασφαλτοστρωση δεν αφορά μόνο τα αξιοθέατα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δια τα χωρια Πισκοπειο-Λαρδια- Γιανησεο-Κοχυλου μεσα και εξω Βουνι και Συνετι ,ειναι εργο αναγκης η ασφαλτοστρωση
δρομου Κοχυλου Ζαγανιαρι . Ο χρονος απο τα χωρια μας στην σταυροπεδα θα ελαττωθει απο 40 λεπτα σε 10.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για τις εξυπναδούλες που γράφεις ΑΝΩΝΥΜΟΣ....Καλά πόσο καιρό ακούμε για τα 800.000 χιλ Που είναι ;;;;δεν βλέπω έργα.....στις καλένδες......Και βέβαια υπάρχουν πολλοί χωματόδρομοι στην Άνδρο ΟΜΩΣ φέτος πολλοί που θα επισκεφτούν την Ανδρο και θα πάνε στην παραλία ΓΡΙΑΣ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ μέσω ΚΑΙ της οποίας διαφημίζεται το νησί στο εξωτερικό θα αντικρύσουν τον άθλιο χωματόδρομο που οδηγεί εκεί....Σε ποια αξιοθέατα οδηγούν οι δρόμοι που ασφαλτοστρώνονται τώρα κατά προτεραιότητα;;;;;;Όσο για τον/την που μιλάει για τον βιολογικό του Κορθίου. επιβεβαιώνει αυτά που γράφω για τον πρώην δήμαρχο............

This comment was minimized by the moderator on the site

Παρατήρησα μία σύγχυση για τα έργα οδοποιίας που γίνονται. Εν έτη 2024 υπάρχουν ακόμα χωματοδρομοι στην Άνδρο και τώρα που φτιάχνονται γκρινιάζουμε. Υπάρχουν χωματοδρομοι στη Χώρα; Το κεντρικό οδικό δίκτυο είναι άσφαλτος, μία συντήρηση χρειάζεται. Όσο για τον περιφερειακό δρόμο της Χώρας ήμαρτον πια ήμουνα νια και γέρασα. Ας φροντίσουν τους ήδη υπάρχον.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σκέψου αν δεν ήταν ο Δήμαρχος απ΄το Κόρθι που έκανε τον Βιολογικό στο Γιαλό πώς θα ήταν η κατάσταση τώρα και πως θα ζούσες!
Ανέτρεξε στο παρελθόν και πες μας ποιος Δήμαρχος στη θητεία του δε φρόντισε τον τόπο του ιδιαιτέρως;
Ξέρουμε όλοι αν είναι σωστό ή λάθος αυτό,αλλά.......είναι ανθρώπινο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχει άλλο ένα μεγάλο έργο οδοποϊίας με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ , που περιλαμβάνει έργα στη δημοτική ενότητα Κορθίου.

Μάλλον αυτή την παράγραφο anonime δεν την διάβασες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Xρήσιμοι για την περιοχή του Γαυρίου και των πέριξ.. Για το παραμεθόριο Κόρθι στις καλένδες .ΩΡΑΙΟΙ,,,,,,,,,,,,,,,,