ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024: Χαμός στο ίσιωμα στη Ρόδο με τον Κασσελάκη! Αδιαφορία στην Άνδρο με την αντιπροσωπεία της ΝΔ!

 

Ο Κασσελάκης στο ραδιόφωνο της Ρόδου πριν το σώου

Ξεκινάμε από την Ρόδο και την δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη του Real Voice. Λάβαμε απάντηση της στις ασυνάρτητες και αστήρικτες κατηγορίες του Στέφανου Κασσελάκη εναντίον της. Μιλήσαμε μαζί της και είχαμε και μια προσωπική γνώση επί όσων συνέβησαν στη "διάσημη" πλέον συνέντευξη της με τον Στέφανο Κασσελάκη και την "ηρωική" έξοδο του από το στούντιο του ραδιοσταθμού στη Ρόδο. Όπως όλοι είδαμε ο Κασσελάκης αγνοώντας πλήρως τα του Νοτίου Αιγαίου δεδομένα άρχισε να «διδάσκει» την άγνοια του στη δημοσιογράφο για την καμπάνια του Περιφερειάρχη Χατζημάρκου μετά τις φωτιές της Ρόδου πέρσι. Η Παυλάκη γνώστης του θέματος και της Ρόδου - που επισκέφθηκε σαν τουρίστας ο Κασσελάκης - τον έβαλε στη θέση του.

Ο Σ. Κασσελάκης με την επιμονή νεοφώτιστου επέμενε γι’ αυτά που δεν ήξερε. Κατηγορούσε γι’ αυτά που αγνοούσε. Σηκώθηκε κι έφυγε στο τέλος ειρωνευόμενος και αδυνατώντας να απαντήσει σε ότι δεν γνώριζε. Έτσι ολοκληρώθηκε με τις κραυγές του από τον διάδρομο η συνέντευξη του στο ραδιοσταθμό της Ρόδου. Μετά ανέλαβε το γραφείο τύπου του να «μοντάρει» τις απαντήσεις και τις φωνές του. Κάπως έτσι πέρασε από την Ρόδο επεισοδιακά ο Κασσελάκης. 

Ο Σουσούδης "ξεναγεί" την τετραμελή αντιπροσωπεία της ΝΔ στην κακο-οργανωμένη επίσκεψη τους στην Άνδρο και τα προβλήματα της.

Και συνεχίζουμε με την Άνδρο όπου η τετραμελής αντιπροσωπεία της ΝΔ που βρέθηκε την ίδια μέρα από την Άνδρο και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Άνδρου, πέρασε αδιάφορα και χωρίς να την πάρει κανείς είδηση. Μετά την "ξενάγηση" τους από τον δήμαρχο σε κάποια από τα προβλήματα της Άνδρου και τις σχετικές φωνογραφίες, το φιλότιμο γραφείο τύπου του δημάρχου Άνδρου ανέλαβε την τυπική διεκπεραίωση της ανακοίνωσης μιας εντελώς αδιάφορης και κακο-οργανωμένης επίσκεψης.

Είμαστε πλέον μια εβδομάδα προ των εκλογών για την ευρωβουλή και κινούμαστε μεταξύ του ασταμάτητου θορύβου της Κασσελακιάδας και της αδιαφορίας επίσημων επισκέψεων αντιπροσωπειών της κυβέρνησης. Να ελπίσουμε πως ο κόσμος να πάει να ψηφίσει την άλλη Κυριακή και να μην πάει με τους φίλους του πχ στις Σπέτσες όπως έπραξε ο Στέφανος με τον Ταιλερ και την Φάρλη αυτή την Κυριακή. Η πολιτική είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια τουριστών της πολιτικής και αδιάφορων κομματικών διεκπεραιωτών. Ας κάνουμε λοιπόν τον κόπο να πάμε να ψηφίσουμε κάποιους σοβαρούς ευρωπαϊστές με δείγματα γραφής την επόμενη Κυριακή. Υπάρχουν τέτοιοι κι οφείλουμε να τους σταυρώσουμε  "...για την Ελλάδα στην Ευρώπη, ρε γαμώτο"!

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΡΕΝΑ ΠΑΥΛΑΚΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

 

Το βίντεο της πλήρης άγνοιας του Στέφανου Κασσελάκη

Στις ανακοινώσεις και στις αναρτήσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη και στην προσπάθειά τους να πλήξουν και να αμαυρώσουν τόσο τη δουλειά μου όσο και την προσωπικότητά μου, απαντώ με την παρακάτω δήλωση και παρακαλώ για την δημοσίευσή της.

Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον Κασσελάκη, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα! Αυτό συνέβη χθες στην εκπομπή μου. Ο Κασσελάκης εκτέθηκε για την άγνοιά του.

Δεν διαφώνησα με τις πολιτικές απόψεις του. Τον κάλεσα άλλωστε για να τις εκθέσει, όχι για να τις αντικρούσω.

Την άγνοιά του όμως στα τοπικά ζητήματα που έθιξε, ήμουν υποχρεωμένη να την επισημάνω και να αποκαταστήσω την πραγματικότητα. Δεν ήξερε. Δεν ρώταγε τους συνεργάτες του;
Για την άγνοια του Στέφανου Κασσελάκη ευθύνεται μόνο ο ίδιος και εκείνοι που τον περιβάλλουν.

Όλα τα υπόλοιπα βαρύγδουπα που γράφει στα social media για αποστήματα που θα σπάσει, για εντολοδόχους του Μαξίμου, για διαβρωμένες συνειδήσεις, για λάσπη, για προπαγάνδα και άλλα τέτοια ηρωικά και επικά, προφανέστατα για να περισώσει ό,τι μπορεί από τον πληγωμένο του εγωισμό και την αμήχανη εικόνα που έδωσε στο κοινό του, ουδόλως με αφορούν και με αγγίζουν.

Άλλωστε δεν χρειαζόνταν "δάκτυλος Μαξίμου" για να εκτεθεί. Τα καταφέρνει μια χαρά και μόνος του.

Ευχαριστώ

Ρένα Παυλάκη

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά η κυρία που τα ξέρει όλα. ,την ακούσαμε την συνέντευξη ,κουβέντα για το μεταφορικό ισοδύναμο. Εάν είχε εκλεγεί με τον Χατζημάρκο θα ήταν πιο ήρεμη......