ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... ενίοτε ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΨΑ!

Του ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ

Δικηγόρου, π. Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου

 

Στο Συνετί μερικοί έκαναν πολιτική με το νερό! Τώρα που δεν έχουν νερό κρυφτήκανε και ξέχασαν την πολιτική. 

Το Συνετί χωρίς νερό από την 1η Ιουλίου και έχουμε δηλώσεις για τις ευθύνες από παντού. Αισθάνομαι την ανάγκη να παρέμβω και εγώ με την παρούσα. Αλήθεια γνωρίζει κανείς αν καθαρίστηκαν  οι πηγές στα διποτάματα; Γνωρίζει κάποιος πόσο νερό πέφτει στις δεξαμενές του χωριού; Πώς έγινε και οι κάτοικοι του Συνετίου εξυπηρετούνται με βυτία; Φταίει μήπως ο Θεός που δεν έβρεξε; Φταίει ο αντιδήμαρχος Κορθίου; Φταίει ο πρόεδρος του χωριού;

Πάντως ένα είναι το θέμα. Τώρα το χωριό διψάει και το νερό κόβεται στα σπίτια από τις 6 το απόγευμα. Θυμάμαι πέρυσι που συνέβαινε αυτό, κάποιες μέρες τον Αύγουστο, έφταιγε ο αντιδήμαρχος Τηνιακός και βέβαια ο Λοτσάρης γιατί δεν βοηθούσαν τον πρόεδρο Αστρά. Τότε βέβαια το νερό κοβόνταν τα μεσάνυχτα για να γεμίσει η δεξαμενή μέχρι το πρωί. Τότε έλεγαν (ο εξής ένας) ότι θέλουν να κάνουν μπάνιο τα μεσάνυχτα όταν γυρίζουν από το καφενείο και φταίει ο Δήμος που δεν δίνει σημασία στον πρόεδρο.

Φέτος για τους ίδιους λαλίστατους φταίει ο Πρόεδρος γιατί βέβαια δεν μπορεί να φταίει ο Αντιδήμαρχος Σπύρος. Πέρυσι η μεταμεσονύχτια δίψα είχε πολιτικό χαρακτήρα και έτσι το χωριό έδωσε 90 ψήφους στον Σπύρο και 30 στον συνδυασμό του Λοτσάρη. Τώρα πώς να παραδεχτούν το λάθος τους; Το κύριο λοιπόν πρόβλημα του νησιού είναι η νοοτροπία κάποιων που μπορεί να γίνουν και πλειοψηφία. Αυτή (η νοοτροπία) φταίει για την δίψα μας αλλά και για όλα τα κακά που μας βρίσκουν και δυστυχώς θα μας βρουν.

Γιατί βαφτίσαμε το μέτριο σε μέγιστη αξία και την ανικανότητα σε αριστεία. Γιατί τιμωρήσαμε τον μόνο Δήμαρχο με τόσο μεγάλο έργο και τώρα δυσκολευόμαστε να δεχθούμε ότι ο άριστος δημοτικός σύμβουλος, ο πρώτος των πρώτων, η ελπίδα μας είναι ακριβώς αυτό που είχε χαρακτηρίσει ο Καπάκης το 2023. Κυρίως δεν μπορούμε να δεχθούμε το λάθος μας.

Αγαπητοί φίλοι όπως μου είπε πρόσφατα ο φίλος μου ο Γιώργος, στην πολιτική τα λάθη επιτρέπονται αλλά πληρώνονται. Άλλωστε η ζωή  λειτουργεί με τον δικό της τρόπο. Ξέρει να επιστρέφει συμπεριφορές. Η ζωή ζητά τώρα από αυτούς που έκτισαν πολιτική καριέρα με ανέξοδη κριτική να λύσουν προβλήματα. Η ζωή τιμωρεί και αυτούς που πίστεψαν  πως μπορούν  να  λύσουν  τα προβλήματα όχι οι ικανοί, αλλά αυτοί που παρουσίασαν την ανικανότητα  ως υπερ-ικανότητα προεκλογικά και την μετριότητα ως αριστεία. Tώρα που αποδείχθηκε ότι η ελπίδα μας πήγε στην άυλη βεγγέρα. Ας διψάσουμε αδέλφια για να τιμήσουμε την ψήφο μας

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ας κινήσουμε λοιπόν τις κατάλληλες διαδικασίας για να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες και να πάει παν υπεύθυνος στη φυλακή. Είτε είναι πρόεδρος είτε αντιδήμαρχος είτε δήμαρχος είτε οι κλέφτες του νερού. Να είστε σίγουροι ότι από τη στιγμή εκείνη και μετά ... θα μπει το νερό στο αυλάκι.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΜΑΜΑΗ !!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η λύση είναι ΜΙΑ,κ θα την δώσει ο ΣΠΥΡΟΣ σύντομα θέλουν δεν θέλουν κάποιοι,Η ΓΡΙΑ ΦΛΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΝΕΡΟ

This comment was minimized by the moderator on the site

Σεισμός σεισμός ήρθε ο γιατρός...

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο Μπάλλα. Αυτούς ψηφίσαμε αυτοί μας αξίζουν. Τσαούση και ξερό (λόγω έλλειψης νερού) ψωμί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι Συνετιανοί ψήφισαν. Διάλεξαν την δίψα και την απλυσιά και όλα τα υπόλοιπα που θα έρθουν. Έτσι γουστάρουν, δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς...!!?