Δημοτικό Συμβούλιο: Έπεσαν οι τόνοι και ασχολήθηκαν και με τον ξεχασμένο τουρισμό!...

Έπεσαν οι τόνοι μετά τα όσα απίθανα συνέβησαν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο από την πρόεδρο. Μέσα σε 23 λεπτά (με τηλεδιάσκεψη) μιας και ο δήμαρχος λείπει στην Σύρο για επαφές η πιο ουσιαστική συζήτηση έγινε για τον τουρισμό, έστω και τώρα, στο μέσον της τουριστικής περιόδου.

Με απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου παραχωρήθηκε ο Περιστεριώνας στο Γαύριο για τη δημιουργία τουριστικού πληροφοριακού περιπτέρου. Η απόφαση λήφθηκε μετά από δική μου εισήγηση σχετικά με την αναγκαιότητα λειτουργίας τουριστικού περιπτέρου στο λιμάνι του νησιού μας έστω και τώρα.

Η απόφαση του Τοπικού ήρθε για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος την αποδέχτηκε, υπό την προϋπόθεση της παραχώρησης από το Τοπικό Συμβούλιο (η οποία ήδη ληφθεί, αλλά δεν το ήξερε). Και δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει στην άμεση λειτουργία του.

Ευελπιστώ ότι ο Περιστεριώνας (μέχρι σήμερα είχε καταληφθεί από τη νεοσύστατη "επιτροπή καθημερινότητας") θα γίνει άμεσα η πρώτη επαφή των τουριστών με το νησί μας. Περιμένουμε την άμεση υλοποίηση της εξαγγελίας του δημάρχου.

Νίκος Κατσίκης

Σύμβουλος Τοπικού Γαυρίου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet