ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ για Ατένι, Ζόργκο, Πήδημα Γριάς! Επιστολή του προέδρου της Κατακοίλου για ευθύνες των Σουσούδη & Βολίκα...

Αυτή είναι πλέον η εικόνα από την "πρώην ασφαλτόστρωση" του δρόμου για Ατένι". 

Δύο φωτογραφίες (πάνω και κάτω) από το μισοτελειωμένο έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου για το Ατένι. Η εταιρεία είδε κι αποείδε πως κανείς δεν πιέζει σοβαρά για να πληρωθεί για το ήδη εκτελεσθέν έργο στο Ατένι. Είδε ότι ο δήμαρχος Σουσούδης και η αντιδήμαρχος Βολίκα δεν παίρνουν ούτε ένα τηλέφωνο στα δύο υπουργεία (Περιβάλλοντος-Πράσινο Ταμείο & Εσωτερικών-Φιλόδημος), να εκταμιεύσουν τις χρηματοδοτήσεις για το έργο.

Έκανε λοιπόν διακοπή έργων. Τα μάζεψε κι έφυγε. Αυτό μάς πληροφορεί ο πρόεδρος της κοινότητας Κατακοίλου Ανδρέας Μέξης. Τώρα μαζί με το έργο στο Ατένι σταμάτησαν και οι ασφαλτοστρώσεις που θα ακολουθούσαν για Ζόργκο και Πήδημα της Γριάς. Αλλά και το έργο της ύδρευσης στο Καλυβάρι. Όλα ήταν στην ίδια εργολαβία.

Από 26/1/24 γράψαμε τα ερωτηματικά για το "αν θα καταφέρει η διοίκηση Σουσούδη να ολοκληρώσει τις ασφαλτοστρώσεις που δρομολόγησε η προηγούμενη διοίκηση". Ο κ. Σουσούδης - πάντα προβλέψιμος - φρόντισε να μάς επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά: οι ασφαλτοστρώσεις με δική του ευθύνη διακόπηκαν!

Το φιάσκο αυτό δήμαρχος και αντιδήμαρχος το φορτώνουν ο ένας στον άλλο! Και οι δύο μαζί στον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας! Αλήθεια ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο; Ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας ή ο δήμαρχος; Ο δήμαρχος εκπροσωπεί την κοινωνία της Άνδρου. Αυτός θα έπρεπε να πάρει τηλέφωνο και τα δύο υπουργεία και τους δύο υπουργούς. Δυστυχώς όμως δεν έπραξε τίποτα και τα έργα σταμάτησαν!... 

Εν Άνδρω

Αυτή είναι η εικόνα της εγκατάλειψης της "πρώην ασφαλτόστρωσης" του δρόμου για το Ατένι". 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΤΑΚΟΙΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕΞΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥΣΟΥΔΗ & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΛΙΚΑ

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΤΕΝΙ

κ. Δήμαρχε Θ. Σουσούδη 

κα Αντιδήμαρχε Άννα Βολίκα

Εδώ και αρκετές πλέον εβδομάδες έχει σταματήσει η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την παραλία του Ατενίου  χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση από εσάς. Σε προσωπική επικοινωνία με τα συνεργεία του έργου ενημερώθηκα ότι ο λόγος της διακοπής εργασιών είναι η αδυναμία του Δήμου να πληρώσει έγκαιρα τον εργολάβο του έργου.

Σε επικοινωνία με την αντιδήμαρχο της περιοχής μας κ. Βολίκα πριν την διακοπή των εργασιών μου είπε πως η τεχνική υπηρεσία τηλεφωνεί στα αρμόδια υπουργεία, που χρηματοδοτούν το έργο να στείλουν χρήματα. Στο σημείο αυτό ρώτησα έκπληκτος: «μα η τεχνική υπηρεσία θα πάρει τα υπουργεία ή ο δήμαρχος;» Στο ερώτημα μου έλαβα έκπληκτός την απάντηση: «εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Πάρε τον δήμαρχο τηλέφωνο…» 

Δηλαδή, ένα βασικό έργο υποδομής της περιοχής μας βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η αντιδήμαρχος «δεν μπορεί να κάνει τίποτα»! Και ζητά να πάρω εγώ τον δήμαρχο «να μιλήσω μαζί του…» Πλήρες αδιέξοδο στην διαχείριση του έργου…

Εν τω μεταξύ το υλικό με το οποίο έχει στρωθεί ο δρόμος έχει μαζευτεί στις άκρες του δρόμου από τον αέρα και την συνεχή διέλευση των οχημάτων με επισφαλή την ποιότητα όταν και εάν ολοκληρωθεί! Έχουν δε δημιουργηθεί σοβαρά θέματα ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων και κυρίως των δίκυκλων αφού η ολισθηρότητα του δρόμου είναι έντονη και επικίνδυνη από το χαλίκι που υπάρχει σε όλο το πλάτος και μήκος του δρόμου

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη αφού ένα έργο που το περιμένει δεκαετίες και που ξεκίνησε πέρυσι από την προηγούμενη διοίκηση το βλέπει να πηγαίνει ξανά στην καλένδες. Είναι διάχυτη πλέον η αντίληψη ότι η περιοχή μας δεν έχει από την πλευρά του Δήμου και της διοίκησης σας την φροντίδα που της αναλογεί.

Οφείλετε τόσο εσείς Δήμαρχε, όσο και η Τοπική Αντιδήμαρχος να ενεργήσετε για την άμεση επανέναρξη των εργασιών πριν το έργο χαθεί οριστικά. Η περιοχή δικαιούται έναν ασφαλή, ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Καμία δικαιολογία δεν είναι αποδεκτή. Οι πολιτικές ευθύνες για το σταμάτημα των εργασιών σας ανήκουν προσωπικά. Η περιοχή μας δικαιούται σοβαρά έργα υποδομής και αντί να προγραμματίζουμε νέα, εσείς σταματάτε και τα ήδη προγραμματισμένα και εν εξελίξει έργα.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν είσαστε οι μόνοι, ολόκληρη η χώρα αφέθηκε στον άνεμο και βολοδέρνει. Δυστυχώς βέβαια. Σε λίγο καιρό, που μάλλον πλησίασε, θα έχουμε μια κολοβωμένη χώρα. Ξανά δυστυχώς. Σταματήστε λοιπόν τις καταγγελίες για δρόμους, για δημάρχους και παραδημάρχους, να λέτε ευτυχώς που ακόμα έχετε την Άνδρο δική σας. . . . Αυτά από μένα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί διαμαρτύρεστε; Εσείς ως χάπατα πιστέψατε τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις. Σωστά; Σωστά.
Όταν ήσασταν μικροί οι γονείς σας και οι δάσκαλοι δεν σας έλεγαν όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Κρίμα και πάλι κρίμα , 5 χρόνια απραξίας και αναποτελεσματικότητας. Υπομονή μέχρι τις επόμενες εκλογές οπου οι γνωστοί άγνωστοι θα δώσουν πάλι δωρεάν εισητήρια για να αγοράσουν ψήφους απο άσχετους Αθηναίους και θα πάμε άλλα 50 χρόνια πίσω. Δεν υπαρχει σωτηρία για το νησί μας με τόσους κοιμησμένους ψηφοφόρους. Κρίμα και πάλι κρίμα για την Άνδρο μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά σας κάνουν….
Αυτούς επιλέγετε…

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μεξη νομίζετε πως μπορεί η Βολικα να μιλήσει με υπουργο;Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να βρίζει τον κόσμο

This comment was minimized by the moderator on the site

Την επόμενη φορά ψηφίζουμε όλοι Τσιλη..
Αυτός θα μας φτιάξει το δρόμο στο ατενι που θα είναι αντιδήμαρχος

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε παιδιά δεν καταλάβατε ακόμα γιατί δεν έστρωσαν την άσφαλτο στο Ατενι ;;;;; Οι καμήλες έχουν μάθει να περπατάνε στην άμμο όχι στην άσφαλτο. Πρέπει να προστατεύουμε τα ζωντανά και όχι να τα ταλαιπωρούμε .
Τι θα πει η φιλοζωική …….θελετε να έχουμε τίποτα τρεχάματα ;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Για τον ΕΠΩΝΥΜΩΣ....Κατάλαβα δεν σε αγγίζει τίποτα;;;;Αφού τα κατέχεις όλα για πες μας γιατί σταμάτησαν τα έργα;;;;εμείς στο Κόρθι το ''παραμεθόριο'''περιμένουμε.....Οψόμεθα.....Αλλά τόσο έρωτας με τον Λοτσάρη;;;;;;Θα υπάρχει εξήγηση και μάλλον εύκολο να την καταλάβει κανείς....

This comment was minimized by the moderator on the site

Είπα κι εγώ τι έπαθε ο anonymos του Κορθίου και δεν βρίζει τον Λοτσάρη για τα έργα που σταμάτησε ο Σουσούδης; Μήπως έπαθε κάτι; Ευτυχώς είναι καλά και απάντησε βρίζοντας τον Λοτσάρη που έκανε έργα στην βόρεια Άνδρο. Τώρα περιμένει υπομονητικά εξηγήσεις για τα έργα που δεν θα γίνουν ποτέ στη νότια Άνδρο από τον Τσαούση και τον Τρανάκο! Θα περιμένει τέσσερα μόνο χρόνια. Μετά βλέπουμε. Υγεία νάχει και υπομονή...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακούσατε ακούσατε ….
Το τσίρκο Μεντρανο τώρα και στην γειτονιά σας!!!!! Καμήλες πολλές καμήλες έχει γεμίσει το Μπατσι τρέχουν πανικόβλητες από μαγαζί σε μαγαζί ψάχνουν να βρουν τους παράνομους πελατες που πίνουν το ποτό τους στο δρόμο να τους κάνουν μήνυση κατευθείαν στον εισαγγελέα …..
Ακούσατε ακούσατε …..

Περισσότερα