ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ: Συσκότιση και δημοτικά συμβούλια χωρίς περιεχόμενο!!!

"Ανοιχτοί Ορίζοντες" με συσκότιση στην ενημέρωση και δημοτικά συμβούλια χωρίς περιεχόμενο. Το μοντέλο διοίκησης του δημάρχου Σουσούδη και της προέδρου Τσατσομοίρου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι γράφουν και ερωτούν. Και απάντηση δεν λαμβάνουν.

Kyriakos Thomas

Δήμαρχε,

Λες πολλά και άσχετα μεταξύ τους απλά για να μην απαντήσεις επί της ουσίας. Για να συνεχίσεις εν κρυπτώ να συνεδριάζεις ρίχνοντας μαύρο στην ενημέρωση των πολιτών. Γι' αυτό και ρωτάω:

  1. Από που μπορούν οι Ανδριώτες να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής και του Λιμενικού Ταμείου;
  2. Αύριο πχ 7/8/2024 συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή στις 14:00 μμ. Ενημέρωσε τους Ανδριώτες σε ποιο link μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρακολουθήσει την συνεδρίαση;

Απλή και συγκεκριμένη ερώτηση. Απλή και η απάντηση...

Οι Ανδριώτες περιμένουν απάντηση

 

Vasilis Batis 

Φαίνεται ότι η κατάσταση στα δημοτικά συμβούλια διαφέρει σημαντικά από νησί σε νησί! Όπως και η εξέλιξη των νησιών αυτών !Η Άνδρος φαίνεται να πρωτοστατεί στις τηλεδιασκέψεις, ενώ τα συμβούλια στην Τήνο, τη Μύκονο και τη Σέριφο συνεχίζουν να γίνονται με ανοιχτές πόρτες, επιτρέποντας την άμεση συμμετοχή του κόσμου. Από μια μικρή έρευνά που έκανα φαίνεται ότι τα θέματα των δημοτικών συμβουλίων αυτών των νησιών επικεντρώνονται σε σημαντικά ζητήματα, όπως η διαχείριση της τουριστικής σεζόν, που είναι κρίσιμη για την οικονομία των νησιών.

Στην Άνδρο, από την άλλη πλευρά, τα δημοτικά συμβούλια φαίνεται να ασχολούνται με θέματα όπως οι παραχωρήσεις σε αίθουσες και πλατείες !!

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

κ. Λοτσάρη και κ. Θωμά,
γιατί ρωτάτε, ξαναρωτάτε, γράφετε για προβλήματα και ξανά μανά;
Δεν καταλάβατε ότι ο νυν Δήμαρχος είναι Δήμαρχος Χώρας και περιχώρων;
Το βλέπετε ότι ασχολείται με τους χορούς, ταξιδάκια χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα, φωτογραφίες σε κάθε ανούσιο γεγονός, γιατί προβλήματα στην Χώρα δεν υπάρχουν.
Δεν υπάρχουν γιατί φρόντισε ο προηγούμενος Δήμαρχος να επιλύσει τα περισσότερα.
Ένας κατάλογος με έργα στην Χώρα και στο Κόρθι από την μια μεριά, και τα έργα από Παλιόπολη και έξω από την άλλη, θα γίνει κατανοητό ότι, στην Β. Άνδρο γίνανε και γίνονται έργα τσόντες.
Οπότε, όλοι μαζί οι ζ....οί, ας τους ζητογραυγάσουμε.