Δήμος Άνδρου: μερικά προβλήματα πολιτικής και επικοινωνίας

Πολλά τα προβλήματα των ημερών

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των κατοίκων της Άνδρου λόγω των ζημιών της χιονοθύελλας.

Αναλυτικά:

  •  -  Σήμερα (12/1) η ΔΕΗ είχε νέο πρόβλημα και υπήρξαν διακοπές στο εργοστάσιο της Άνδρου, που αυτές τις μέρες κάνει ότι μπορεί να στηρίξει δύο νησιά. Χωρίς ίσως και να έχει τις δυνατότητες. Η γραμμή από το Αλιβέρι δεν έχει αποκατασταθεί. Για το θέμα αυτό δεν είχαμε ανακοίνωση από κανέναν. Μοιάζει λογικό αντί να παίρνουμε όλοι τηλέφωνο τους τεχνικούς της ΔΕΗ να αναλάβει ο Δήμος να βγάζει μια ανακοίνωση και να την στέλνει στα ΜΜΕ του νησιού ή να τηλεφωνεί σε αυτά.
  •  -  Πολλά δίκτυα ύδρευσης ιδίως στο Κόρθι είχαν πρόβλημα γιατί έκει το χιόνι έσπασε κάποια από αυτά και μπήκε νερό μη ελεγχόμενο στο δίκτυο.  Η σοβαρή αυτή ανακοίνωση «βγήκε» στο f/b και την αναρτήσαμε μόνοι μας και από ενδιαφέρον για το νησί (10/1).
  •  -  Υπάρχουν όμως και πολιτικά προβλήματα στην επικοινωνία του Δήμου με τους πολίτες. Η επικοινωνία 7 μήνες μετά τις εκλογές διεξάγεται όπως προεκλογικά είτε μέσω του παραταξιακού site (Νέοι Ορίζοντες) είτε στο προσωπικό f/b του δημάρχου και των αντιδημάρχων. Αγαπητοί τα παραταξιακά site παραπέμπουν σε παρατάξεις. Όμως, πρέπει να μάθετε πως δήμαρχος και αντιδήμαρχοι ΔΕΝ εκπροσωπούν μόνο την παράταξη τους ή τους φίλους τους, ΑΛΛΑ ΟΛΗ την Άνδρο. Συνεπώς οι κατέχοντες δημόσιες θέσεις είναι υποχρεωμένοι για σοβαρά ζητήματα της αρμοδιότητας τους να μιλάνε σε όλη την κοινωνία της Άνδρου. Και σε αυτούς που τους ψηφίσαμε και σε αυτούς που δεν τους ψήφισαν. Τώρα εκπροσωπούν ΟΛΟΥΣ. Όχι τους ψηφοφόρους τους.
  • Και για να μιλήσουν σε όλη την κοινωνία της Άνδρου πρέπει να στέλνουν τις ανακοινώσεις τους και στα ΜΜΕ του νησιού. Και ας κάνουν και τον κόπο να εξακριβώνουν και τηλεφωνικά αν η ανακοίνωση τους έφτασε. Με από τόσες διακοπές ρεύματος μπορεί και να μην φτάσει.
  • Το να προσπαθούν κάποιοι, λοιπόν, να υποκαταστήσουν τα ΜΜΕ με την παράταξη ή τους φίλους δηλώνει άγνοια ή έλλειψη δημοκρατικότητας. Αφήστε τις συνέπειες καθώς πολλοί δεν μπαίνουν στα παραταξιακά site ή δεν είναι στους «φίλους» κάθε αρμοδίου. Καλό θα ήταν να καταλάβουν κάποιοι πως πρώτα είμαστε πολίτες και μετά ψηφοφοροί παρατάξεων. 
  •  -  Είναι λάθος οι ανακοινώσεις που είδαμε ή μας είπαν και άλλοι κατά τις πρώτες μέρες όπου ο δήμαρχος ευχαριστούσε προσωπικά μόνο στενούς συνεργάτες και φίλους του! Ξεχνώντας υπηρεσίες και στελέχη, αλλά και ανθρώπους του μεροκάματου πάνω στα μηχανήματα που δούλευαν σε 15ώρη βάση (μας τηλεφώνησε ένας από αυτούς). Τα ευχαριστώ δεν μοιράζουν δόξα δήμαρχε! Όπως έλεγε η μακαρίτισσα η μάνα μου: είναι του Θεού…
  • Ευτυχώς η τελευταία ανακοίνωση του Δήμου που έφτασε πριν λίγη ώρα στο "εν Άνδρω" ευχαριστεί όλους και βάζει μερικά πράγματα στην θέση τους.

Όλα τα παραπάνω φιλικά και με κάθε καλή διάθεση ώστε να διορθωθούν τα όποια λάθη και την επόμενη φορά να γίνουν σωστά.

εν Άνδρω

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

новости мариуполя, новости 2, новости 15 Новости Брянска новости 15, украина последние новости, новости происшествия