Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου: τα παιδία παίζει...

Του Διαμαντή Μπασαντή

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Άνδρου ξεκίνησε πριν ένα χρόνο αναγορεύοντας τον «ερασιτεχνισμό» στην πολιτική σε μέγα προσόν. Συνάμα κατάγγειλε σε όλους τους τόνους τους προγενέστερους σαν «επαγγελματίες της πολιτικής». Ένα χρόνο μετά οι "ερασιτέχνες" κατάφεραν να κάνουν το δημοτικό συμβούλιο κάτι σαν παιδική χαρά! Για να δώσω μια ιδέα θα σταθώ μόνο στην απερίγραπτη 5η (και τελευταία) ώρα του δημοτικού συμβουλίου της 30ης Απριλίου 2015.

Γιατί το συμβούλιο διάρκεσε 5 ώρες; Γιατί υπήρχαν 23 θέματα!!! Τα σοβαρά, όπως π.χ. τα οικονομικά (αναμόρφωση προϋπολογισμού, συμβάσεις κλπ) ήταν στη θέση 22!!! Πόσοι έφτασαν μέχρι το τέλος; Λίγοι! Οι άλλοι είχαν εξαντληθεί ανάμεσα σε κάτι κολώνες και δύο φώτα στην Παλαιόπολη! Αλλά και άλλα τέτοια …τρέχοντα! Τα δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πήγαν στην 22η θέση και στην 5η ώρα των καθυστερήσεων.

Κι όμως μέχρι τότε, παρά κάποια παρατράγουδα εκ μέρους του προεδρείου, η όλη διαδικασία ήταν σχετικά ήρεμη. Όμως όταν ήρθε η ώρα να συζητήσουν για χρήματα η συζήτηση πήρε ξαφνικά έντονο προσωπικό χαρακτήρα. Ο κ. Βουραζέρης για μια ακόμα φορά βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στον κ. Θεολόγου. Με προσωπικές αιχμές, με απίστευτες οικονομικές συγκρίσεις Άνδρου-Αμοργού (!) και άλλα τέτοια «ερασιτεχνικά»! Δίπλα ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Θωμάς ήταν κάτι σαν «ένα παιδί μετράει τ’ άστρα». Το φόρτε του κ. Θωμά ήταν ο κ. Καπάκης! Εκεί άναβαν τα λαμπάκια και ο προσωπικός τόνος έδινε και έπαιρνε.

Δηλαδή είχαμε δύο πολιτικά δίδυμα: Βουραζέρης εναντίον Θεολόγου και Θωμάς εναντίον Καπάκη. Ο δήμαρχος: ωσεί παρών. Απλώς δικαιολογούσε τους συνεργάτες του. Τέτοια εικόνα δημοτικού συμβουλίου είχαμε να δούμε από τα αλήστου μνήμης δημοτικά συμβούλια του καλοκαιριού του 2011 όταν τον ρόλο του κακού είχε τότε εργολαβικά ο κ. Θεολόγου!

Ματαίως ζητήσαμε από τον κ. Θωμά δύο φορές να κρατήσει σε κάποια διαδικασία τον κ. Βουραζέρη. Ο κ. Θωμάς ήταν είτε αφηρημένος είτε συζητούσε με τον κ. Σουσούδη είτε κρατούσε δυνάμεις για τις προσωπικές αντεπιθέσεις του στον κ. Καπάκη.

Τι έκαναν οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας; Ότι κατηγορούσε ο κ. Θωμάς το 2013 τους συμβούλους της προηγούμενης πλειοψηφίας (τους είχε πει μαριονέτες). Ενώ τώρα έχουμε «ακούνητα, αμίλητα, στρατιωτάκια»! Δηλαδή όπως φαίνεται απλώς άλλαξαν οι ρόλοι κα οι καρέκλες! Κάπως έτσι ο «ερασιτεχνισμός» της πολιτικής συνάντησε τον «επαγγελματισμό».

Αλήθεια, τι έκανε ο κ. Θεολόγου επί δημαρχίας κ. Γλυνού; Έβαζε όλα τα σοβαρά θέματα στο τέλος!!! Πριν από αυτά έβαζε καμιά 15αριά τριτεύοντα και τεταρτεύοντα θέματα για να παίξει καθυστέρηση. Μετά μίλαγε για όλα ασταμάτητα. Έδινε και έπαιρνε τον λόγο όποτε ήθελε. Και έκανε και προσωπικές επιθέσεις όποτε υπήρχε πρόβλημα.

Τι κάνει τώρα ο κ. Θωμάς με τον κ. Βουραζέρη. Τα ίδια ακριβώς. Σε συσκευασία δύο σε ένα: μιλά ασταμάτητα και γεμάτος προσωπικές αιχμές ο κ. Βουραζέρης. Τον σιγοντάρει δια της σιωπής του ο πρόεδρος κ. Θωμάς. Όταν χρειαστεί ξεκινά να μιλά και ο κ. Θωμάς για να "βάλει στη θέση τους" τον κ. Καπάκη ή τον κ. Θεολόγου.

Αρπάζονται από μια λάθος λέξη ή από μια τυχαία έκφραση του κ. Καπάκη. Εξεγείρονται από την σχολαστικότητα του. Και τον ειρωνεύονται συνεχώς για το τι ψηφίζει. Αυτοί βέβαια δεν έχουν πρόβλημα: ψηφίζουν πάντα «ναι σε όλα»! Άλλωστε αυτοί τα εισηγούνται. Τι δηλαδή θα ψηφίζανε κατά του εαυτού τους;

Ειδικά ο κ. Θωμάς ως παλαιός και έμπειρος περί τις πολιτικές τρικλοποδιές την είχε χτες στημένη σε 5 περιπτώσεις του κ. Καπάκη! Για τον κ. Θεολόγου δεν υπάρχει πρόβλημα (ήταν δύο δεκαετίες κόκκινο πανί με την απαράδεκτη στάση του) και τώρα κοιτάνε να του ανταποδώσουν όσα περισσότερα και ότι προλάβουν!

Βεβαίως με όλα αυτά το δημοτικό συμβούλιο, ακόμα μια φορά, πήγε περίπατο. Αλλά κάποιοι νομίζουν πως κέρδισαν «ρούμπους» στην αμπάριζα! Αυτό νομίζουν πως είναι το πολιτικό παιχνίδι. Ή, τουλάχιστον αυτό έμαθαν ακολουθώντας τα «έμπειρα» χνάρια των προηγουμένων, τα οποία, κατά τα άλλα, σε κάθε ευκαιρία καταγγέλλουν!!!

Αυτά επί της διαδικασίας!

Επί της ουσίας τώρα. Ο επί των Οικονομικών αντιδήμαρχος διατράνωσε ακόμα μια φορά την άποψη πως ο προϋπολογισμός του Δήμου Άνδρου «είναι ένα ευχολόγιο»!!! Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον προϋπολογισμό, τόσο το χειρότερο και για την πραγματικότητα και για τον προϋπολογισμό: τον αναμορφώνουν και τον μεταμορφώνουν... 

Κύριοι έτσι δεν διευθύνεται Δήμος, αλλά ούτε βάρκα!

Αλήθεια τι μάθαμε π.χ. για τις απεντομώσεις; Πως έγιναν με απευθείας αναθέσεις! Ποιος πήρε το έργο; Ο ίδιος που το έπαιρνε και με την προηγούμενη διοικηση! Τι μάθαμε για τους ορκωτούς λογιστές; Πως δεν έφτασαν τα χρήματα της σύμβασης τους για να μαζέψουν το χάος του κ. Θεολόγου. Και …ζήτησαν κι άλλα χρήματα! Που παρά την σύμβαση τα πήρανε! Τι μάθαμε για την αναμόρφωση των δομών του Δήμου Άνδρου; Πως 23.000 ευρώ μπαινοβγαίνουν στον υπό συνεχή ανακατασκευή προϋπολογισμό μήπως και χρειαστούν. Τι ακούσαμε για την ανακύκλωση; Πως έσπασε ο διαγωνισμός στα τρία (ένας για κάθε διαμέρισμα). Και τους τρεις διαγωνισμούς τους πήρε ο ίδιος εργολάβος! Αλήθεια, τι κάνει η αναπτυξιακή με την ανακύκλωση; Απλώς κοιτά τον ίδιο εργολάβο να ανακυκλώνει από το 2011 με 160.000 ευρώ τον χρόνο. Άλλα δεν συγκρατήσαμε λόγω της …γενικής θαλασσοταραχής του τέλους.

Πολιτικό συμπέρασμα Νο 1: οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται όμως οι εργολάβοι μένουν. Βλέπετε υπάρχει και η συνέχεια του κράτους…

Πολιτικό συμπέρασμα Νο 2: κατανοούμε την προσωπική αντιπαλότητα του κ. Θωμά με τον κ. Καπάκη. Ο παλιός «που είναι αλλιώς» βλέπει τον κ. Καπάκη ως νέο εσωτερικό πολιτικό αντίπαλο του. Έχει την πείρα να βρει κάποια λεκτικά λάθη του νέου. Και ξεκινά …πόλεμο! Για να μην κερδίσει πόντους στο χωριό τους (Απροβάτου) και στο διαμέρισμα τους (Μπατσί). Ο κ. Θωμάς ίσως είναι αγχωμένος με τα λάθη που έκανε στο θέμα της χωροθέτησης ΧΥΤΥ. Αδυνατούμε όμως να καταλάβουμε την πολιτική συμπεριφορά του κ. Βουραζέρη. Εδώ υπεισέρχονται άλλες αναλύσεις, πέραν της πολιτικής, τις οποίες εμείς αγνοούμε.

Σταματάμε εδώ την παρουσίαση της φαρσοκωμωδίας που παίχτηκε την 5η ώρα στο δημοτικό συμβούλιο της 30ης Απριλίου 2015. Ελπίζουμε οι πολιτικοί ταγοί μας να καταλάβουν πως ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τόσο τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου όσο και τους πολιτικούς αντιπάλους τους υποβαθμίζουν και την πολιτική και το νησί μας. Δεν εκπροσωπούν τους εαυτούς τους στο συμβούλιο, αλλά και τους εκατοντάδες που τους ψηφίσαμε. Αν δεν σέβονται τους εαυτούς τους ας σεβαστούν τουλάχιστον τους ψηφοφόρους…

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κυριε Μπασαντη διαβαζοντας το δελτιο τυπου του δημου Ανδρου και βλεποντας το μεγα σκανδαλο σχετικα με την υποθεση των κτηματων στον πρωην δημο κορθιου επι δημαρχιας κ γλυνου ερωτω μηπως εσεις σαν δημοσιογραφος θα πρεπει να ερευνησετε το θεμα και σας ερωτω γιατι αυτα τα χρηματα τοσο των ιδιοκτητων της γης οσο και του συμβολαιογραφου θα πρεπει να τα πληρωσει ο νεος δημος αφου ηταν σε αγνοια ολων εδω και 10-15 χρονια και οχι οι υπευθηνοι που καναν τισ συμβασεις

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντη συνεχίστε έτσι , αυτή που ενοχλούνται και χρησιμοποιούν ψευδώνυμα είναι οι εφιάλτες της Άνδρου ,αυτή που βολεύτηκαν έως και σήμερα με την αδιαφάνεια και κρυμμένη πίσω από την ανωνυμία τους βομβαρδίζουν κάθε τη υγιή στο νησί μας ,αυτοί που έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια του δημόσιου και ιδιωτικού μας βίου .καληνύχτα σας !!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι γνωστό φαινόμενο όταν κάποιος λέει πράγματα που πονάνε κάποιους, αυτοί να του επιτίθενται σε προσωπικό επίπεδο με μόνο σκοπό να θέσουν σε δεύτερη μοίρα τα πράγματα που πονάνε. Έτσι και τώρα κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν αυτόν που έχει το site και τους φιλοξενεί κατηγορώντας τον για πτυχία, γνώσεις, εμπειρία κλπ.

Τα σοβαρά θέματα που θέτει ο κ. Μπασαντής περνάνε σε δεύτερη μοίρα γιατί κανείς δεν ασχολείται με αυτά, αλλά με την ίδια την προσωπικότητα του. Τι είπε ρε παιδιά ο άνθρωπος και ανοίξατε πυρ ομαδόν. 1. Τα κρίσιμα θέματα του ΔΣ πρέπει να μπαίνουν στην αρχή, λόγω σοβαρότητας. 2. Ότι έχει χαθεί η σοβαρότητα με προσωπικές επιθέσεις του Προέδρου του ΔΣ και του αντιδημάρχου οικονομικών. 3. οι εργολάβοι παραμένουν ίδιοι και 4. η σημερινή δημοτική αρχή διοικεί όπως ακριβώς και η προηγούμενη (σπάσιμο προμηθειών, ελέγχους που δε γίνονται κλπ)
Θα έπρεπε να τα ακούσετε από δημοσιογράφο του Spiegel για να πειστείτε?

Παρεμπιπτόντως χωρίς να κατέχω ντοκτορά ο προϋπολογισμός του δήμου είναι κατά τουλάχιστον 150.000,00 € ελλειμματικός σε 8 μήνες διοίκησης από τη νέα δημοτική αρχή.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ " ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΑΓΡΙΑ" ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ

Παρακολουθήστε ΕΔΩ την συζήτηση στο Μπατσί και τα σχόλια δικά σας

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοί μου δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω διάφορα από ένα-δύο ανώνυμους που ενόχλησε ένα άρθρο μου. Σίγουρα δεν με ξερετε (έχω γράψει σε ΟΛΕΣ τις μεγάλες εφημερίδες της Ελλάδας και στο σοβαρότερο πολιτικό περιοδικό τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επί δεκαετίες). Απλώς δύο παραδείγματα: Κάποτε όταν έγραφα κατά του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο ήμουν ο μόνος στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ που είχα αρνητική άποψη. Πήγα κόντρα στην τότε κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά και αντιπολίτευση. Δεν το έβαλα κάτω. Σήμερα πολλοί συνάδελφοι ή αναγνώστες μου με βρίσκουν και μου λένε πως είχα δίκιο. Το ίδιο πρόβλημα είχα με την αρθρογραφία μου κατά της κυβέρνησης Σημίτη τόσο στον Οικονομικό Ταχυδρόμο όσο και στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ. Σήμερα όλοι αναγνωρίζουν πως πολλά από τα σφάλματα που μας οδήγησαν στην κρίση ξεκίνησαν την περίοδο του κ. Σημίτη.

Πάμε τώρα στην Άνδρο. Όταν πριν 6 χρόνια έγραψα μόνος τότε για τις ευθυνες τηις διοίκησης Γλυνού-Θεολόγου για τα σκουπίδια κανένας από τους σημερινούς "θυμωμένους" δεν μιλούσε. Εγώ επέμεινα μόνος μου, γιατί θεωρούσα πως είχα δίκιο. Τώρα όλοι λέτε αυτά που έγραφα εγώ τότε. Τυχαίο δεν νομίζω.

Τώρα γράφω πως ο τρόπος που ορίστηκαν τα θέματα στο ΔΣ της 30ης Απριλίου ήταν ΛΑΘΟΣ. Τα σοβαρά θέματα πανε πρώτα και τα άλλα μετά. Αυτό δεν το αντέκρουσε κανείς από εσάς αν δεν κάνω λάθος. Όπως δεν αντέκρουσε κανείς σας πως μερικές απευθείας αναθέσεις είναι ΛΑΘΟΣ. Δεν αας ενδιαφέρει βλέπω τι γινεται με τους ορκωτούς λογιστές και τον οικονομικό έλεγχο της περιόδου 2011-2014 που (κάνει ή δεν κάνει:) η σημερινή διοίκηση.

Όμως βλέπω πως δεν σας ενδιαφέρουν αυτά που καθορίζουν το μέλλον του Δήμου Άνδρου και της Άνδρου. Αλλά το ...βιογραφικό μου!

Φίλοι μου το βιογραφικό μου είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο και στο προφίλ μου στο f/b. Διαβάστε το. Εσείς που ρωτατε κ. Χ.Β. (μη νομίζετε πως δεν καταλαβαίνω τις παραλλαγές των ψευδωνύμων σας) ούτε το όνομα σας δεν τολμάτε να γράψετε σε ένα site που σας φιλοξενεί ελέυθερα. Αυτό εσείς ούτε που το ονειρευτήκατε. Όχι να το κάνετε.

Αγαπητοι μου δεν έχω ανάγκη να επιβεβαιωθώ. Καθέναν τον επιβεβαιώνει η διαδρομή του. Η δική μου ήταν και είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και ΑΝΟΙΚΤΗ. Θα τη βρέιτε στο διαδίκτυο, στα βιβλία μου, στην δουλειά μου, στις σπουδές μου, στην διδασκαλία μου. Κρούετε ανοικτές θύρες.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 9 χρόνια πριν από το χρήστη Δ, Μπασαντής
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΑΝΟ, ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΛΟς ΕΙΝΑΙ , ΙΣΩΣ. ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...ΔΕΝ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Ή ΜΙΚΡΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ....

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΕ ΕΜΨΥΧΩΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ Ο Μ Ο Ν Ο Σ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ¨ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΑ¨ (ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ), ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΣ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΕ, ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝΕ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν πιστεύεται όλοι οτι , κάποιοι εκεί έχουν το" εν Ανδρω" και φτιαχνουν προφίλ ή επικοινωνιακές φούσκες είστε απλά γελασμένοι. Μάλλον δεν είδατε σοβαρά Site όπως το Syrostoday πχ
Διαβάστε το , πάρτε ότι θέλετε και απλά προσπεράστε ...
Τόσο απλά

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητο ¨Εν Ανδρο"
Το θέμα δεν ειναι ποσοι το διαβαζουν. Το θέμα ειναι αν αυτοι πιστευουν όλες αυτες τις αερολογίες που διαβαζουν. Νομιζω πως ζειτε καθημερινά την πληρη απαξιωση του Ανδριακου λαου. Και αυτο φαινεται οταν κανετε μια απλη βολτα στο Γαυριο, στη Χωρα ή και ακομα καιστο Κορθι και Μπατσι(που δεν πατατε ποτε). Ουδής σας μιλάει παρα μονο ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάκτυλα ενος χεριου. Εχετε ξεκινησει και κάνετε αντιπάθειες εδω και πολυ καιρο, που πολλαπλασιαζονται ραγδαία!
Καλη συνεχεια!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγπαητέ κ. Νικο, μάλλον δεν σας ενδιαφέρουν αυτά που γίνονται, αλλά αυτά που εσείς θέλετε να πείτε. Πείτε τα λοιπόν. Το τι προσφέρει καθένας έχει να κάνει με το τι έχει να προσφέρει. Χρόνια τώρα επώνυμα γράφω πληροφορίες και πολιτικές εκτιμήσεις, αλλά και τόσα άλλα πράγματα περί πολιτισμού και ιστορίας σε αυτό το site ή σε τόσα βιβλία που προβάλουν την Άνδρο στο πανελλήνιο. Αυτά δεν σας ενδιαφέρουν όπως καταλαβαίνω. Αγαπητέ κ. συνέβησαν ή δεν συνέβησαν απίστευτες σκηνές στο χτεσινό ΔΣ της Άνδρου; Λέχθηκαν ή δεν λέχθηκαν προς δημοτικούς συμβούλους ειρωνείες και χαρακτηρισμοί; Είναι για εσάς ο προϋπολογισμός ένα ευχολόγιο που τον αλλάζουν αυτοί που διοικούν κατά το δκούν; Υπάρχει ή όχι κακή διαχείριση στα οικονομικά από τους προηγουμένους; Τι έχει να πει η διοίκηση για ορκωτούς λογιστές που ξεκινάνε ελέγχους και δεν τελιώνουν την δουλειά παράτα χρήματα που εισπράττουν; Θα μάθουμε τι έγινε μεταξύ 2010-2014 ή θα λένε όλοι υπονοούμενα ενώ τα στοιχεία είναι στα χέρια της σημερινής διοίκησης; Γιατί γίνονται απευθείας αναθέσεις όταν έχουν καταγγελθεί; Γιατί τα σοβαρά θέματα πάνε στην θέση 22 και τα τρέχοντα στη θέση 5 ή 10; Αυτά είναι τα ερωτήματα και όχι εγώ που δεν διοικώ και απλά ασκώ τη νόμιμη κριτική στην εκάστοτε διοίκηση. Σας ευχαριστώ που μσάς και σε άλλους που σκέφτονται σαν κι εσάς.ου δώσατε την ευκαιρία απαντώντας να πω τα παραπάνω σε εσάς και σε άλλους που ίσως σκέφτονται σαν κι εσας... Καλήμερα σας και καλή πρωτομαγιά

Περισσότερα