Περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου εν μέσω τουρκικής πολεμικής άσκησης!!!

 

Στον θαμπό ορίζοντα τα δύο τουρκικά πολεμικά πλοία περνούν δίπλα από το πλοίο της γραμμής για Καστελόριζο!!!

Μέχρι τώρα λέγαμε πως κάτι συνοδεύεται … «μετά μουσικής»! Π.χ. «φαγητό μετά μουσικής», «συζήτηση μετά μουσικής», αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις και… «ξύλο μετά μουσικής»!!! Τώρα μάθαμε και Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου με συνοδεία …τουρκικής άσκησης!!!

Κάτι τέτοιο συνέβη με το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου  που η τελευταία σύνοδος του έγινε στο …Καστελόριζο!!! Έφυγαν από τον χώρο του Αιγαίου και βγήκαν στην Μεσόγειο και έπεσαν πάνω σε μεγάλη ναυτική άσκηση του τουρκικού στόλου!!!

Έχει λίγο σασπένς να βλέπεις τριγύρω σου πολεμικά να πηγαινοέρχονται και συ να πηγαίνεις για ένα απλό ...περιφερειακό σύμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ...στην Μεσόγειο!!!

Μάλιστα καθώς έπλεαν με το πλοίο, ο περιφερειάρχης και οι σύμβουλοι του, είχαν την ευκαιρία να πλέουν ανάμεσα σε τουρκικά πολεμικά πλοία και φρεγάτες!!! Βεβαίως μερικοί έβγαλαν οι και  …αναμνηστικές φωτογραφίες!!! Άντε να ξαναβρεθείς μέσα σε τουρκική άσκηση θα σκέφτηκαν!

Εντάξει φτάσανε και δέσανε στο Καστελόριζο ...χωρίς απλώλειες οι του Νοτίου Αιγαίου σύμβουλοι!!!

Κατά τα άλλα όπως ξέρετε έχουν καθιερώσει αρκετές συνεδριάσεις να γίνονται σε διαφορετικά νησιά του Νοτίου Αιγαίου (ή και της Μεσογείου στην περίπτωση του Καστελόριζου). Άντε με το καλό να γίνει ένα και στην Άνδρο….

(φωτορεπορτάζ: έπαρχος Άνδρου!!!)

«εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet