Σε κινητοποίηση καλούν ο δήμαρχος και ο έπαρχος για τον ΦΠΑ

     

Ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος Άνδρου καλούν όλους τους Ανδριώτες αύριο Τετάρτη 27/5/2015 και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Κατάστημα στην Χώρα, με σκοπό «να ενώσουμε τις φωνές μας» ενάντια στην σχεδιαζόμενη πολιτική κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου.  «Γιατί οι χαμηλοί συντελεστές στα νησιά μας δεν είναι προνόμιο, είναι ανάγκη».

                                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ                  Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

                                                                 ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ  ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Exεις δικιο φίλε πατριώτη.Να μην παει κανείς στο δεξιό προσκλητήριο τους !
Ας συμπορευτούν για τα άλυτα προβλήματα του τόπου μας και ας αφήσουν κατά μέρος τα δεξιά τους φρονήματα και μην μας πούνε ότι και αυτή η προσκληση τους εντάσσεται στο να σώσουν εμάς, γιατί όλοι γελάνε και όλοι ξέρουμε στο νησί, ότι ανήκουν στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά πολύ βιασύνη έχουν και δεν βλέπουμε σε άλλα θεματα να δείχνουν την ίδια σπονδή !...

This comment was minimized by the moderator on the site

...Η ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ! ! ...ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ .ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ....ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΜΑΤΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ !