Δελτίο Τύπου: τι είπε στην εκπομπή "μένουμε Ελλάδα" ο δήμαρχος Θ. Σουσούδης

Στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» ήταν προσκεκλημένος σήμερα ο Δήμαρχος  Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης. Ο κ. Σουσούδης  είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στις ομορφιές του νησιού και στην μοναδικότητά του, ως τουριστικού προορισμού, καθώς συνδυάζει πολλές και εξαιρετικής ομορφιάς παραλίες, με βλάστηση και νερά που δεν συναντά ο επισκέπτης σε κανένα άλλο νησί των Κυκλάδων.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο εκτεταμένο δίκτυο μονοπατιών που έχουν συντηρηθεί και σηματοδοτηθεί, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις του πεζοπορικού τουρισμού. Επεσήμανε, ακόμη, ότι τα πέντε μοναστήρια της Άνδρου προσφέρουν σημαντικές δυνατότητες, όσον αφορά τον θρησκευτικό τουρισμό.

Μεγάλο μέρος της αναφοράς του Δημάρχου κάλυψαν οι πολιτιστικές δράσεις του καλοκαιριού. Ο κ. Σουσούδης αναφέρθηκε στις εκθέσεις κορυφαίων καλλιτεχνών που διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι από το μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και από το ίδρυμα Κυδωνιέως, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο νέο θέατρο της Χώρας και στο 1ο φεστιβάλ Άνδρου, που πρόκειται να διοργανωθεί φέτος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, προβλήθηκαν εικόνες και βίντεο από την Άνδρο και τις ομορφιές της. Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν το Μπατσί, την παραλία του Αγίου Πέτρου, τις παραλίες Βιτάλι και «Γριάς το πήδημα», τη Χώρα με τον φάρο Τουρλίτη και την Αγία Θαλασσινή, τη μονή Παναχράντου, ενώ εντυπωσίασε το βίντεο που πρόβαλε το νησί από ψηλά.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση της Άνδρου, ο κ. Σουσούδης αναφέρθηκε στα προϊόντα του νησιού και ειδικά στα γλυκά του κουταλιού, τα αμυγδαλωτά και τα καλτσούνια, καθώς και τα εξαιρετικά ανδριώτικα τυριά.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Φίλε ΞΟΥΡΑΦΗ ο Δήμαρχος δεν πήγε τίποτα γιατί δεν ήταν έτοιμος ο προϋπολογισμός !!!!!!ο άλλος ο ξουράφης....... ξέρεις ο οικονομολόγος ο μεγαλολογιστής ντε....δεν τον ετοίμασε στην ώρα του και που λεφτά για πεσκέσια!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ "ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!!! ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΑΜΕ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα δεν έχετε καταλάβει είναι η εποχή των ανταποδοτικών έχουν βγάλει όλοι την γλώσσα έξω να γλύψουν καμιά παραλία καμιά καντίνα κανά πεζοδρόμιο στο δρόμο καμιά παραγραφή τελών (α ΜΉΠΩΣ ΜΆΘΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ) ώστε όταν έρθει η ώρα της χωροθέτησης να μην τολμήσουν να μιλήσουν άλλωστε θα είναι και καλοκαίρι ο καθένας έχει τις δουλειές του άλλωστε ανθρωπάκια τους θεωρούν δεν τρέχει κάστανο

This comment was minimized by the moderator on the site

Συμφωνώ με τον ΑΝΔΡΙΩΤΗ. Εσείς οι Αρβανίτες δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι ΧΥΤΥ σημαίνει κατά το Δήμαρχο και Πρόεδρό σας, Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υδρουσαίων. Έχετε τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ σας και εσείς, αλλά δεν είστε σε θέση να τους απομονώσετε. Έμαθα ο Πρόεδρος σας, τους δίνει "Ανταποδοτικά" δωράκια αυτόν τον καιρό όπως ξαπλώστρες, εξέδρες κ.λπ. Ο Δήμαρχος μόνο το γλυκό λεμονιού είχε να προτείνει...Μου άρεσε η απάντησή του στο ερώτημα της Δημοσιογράφου για τα νερά που υπάρχουν αρκετά στη Βόρειο Άνδρο. Ο άνθρωπος ούτε να μιλήσει δεν μπορεί. Νάναι καλά οι δημοσιογράφοι που όπως φαίνεται γνώριζαν περισσότερα απ' όσα ήθελε να πει ο Δήμαρχος για το νησί μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΟ 18:40 : Your text to link

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά, εσείς οι Αρβανίτες είστε τελικά αγύριστα κεφάλια...Δεν καταλαβαίνετε πως η Άνδρος ξεκινά από τη Σταυροπέδα και μέσα;;; Τι άλλο πρέπει να κάνει πια ο κύριος δήμαρχος για να το καταλάβετε;;; Μέχρι και το ΧΥΤΥ σας φέρνει στα αρβανιτοχώρια για να αυξήσετε τον τουρισμό σας και για να αποκτήσει αξία η γη σας κι εσείς συνεχίζετε τη γκρίνια...Αχάριστοι!!! Άλλωστε εσείς τον ψηφίσατε...Δεν φθάνει που σας δώσαμε και δικαίωμα ψήφου, έχετε και άποψη...Έβγαλαν και οι Αρβανίτες γλώσσα!!!Τι άλλο θα δούμε εμείς οι Ανδριώτες ακόμα απορώ. Συνέχισε απτόητος δήμαρχε κι εσύ και η παρέα σου!!! Τέτοια άξια δημοτικά αρχή δε νομίζω να έχει ξαναδεί αυτός ο τόπος...Είστε όλοι υπέροχοι!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Για το όμορφο ΧΥΤΥ μας μέσα σε υδροφόρο ορίζοντα δεν είπε τίποτα???