Η "αόρατη" ασχήμια

Τουριστικό περίπτερο Δήμου Άνδρου! Χώρα, Ιούνιο; 2015. Μια εικόνα πόσες λέξεις; 

Φίλοι του «εν Άνδρω»

Και μιας και ο λόγος για τουρισμό, τουριστικές επιτροπές, τουριστικά ταξίδια, τουριστική οικονομία και άλλα τέτοια μέσα στο καλοκαίρι που ξεκίνησε μια εικόνα άκρως …τουριστική! Τέσσερις φωτογραφίες για το ποια είναι η υποδοχή των επισκεπτών στη Χώρα της Άνδρου, πρωτεύουσα του νησιού του πολιτισμού και της αρχοντιάς Ιούνιο μήνα!

Αυτή την εικόνα δεν την βλέπει κανεις! Αυτή την φωτογραφία μήπως την δει κάποιος;

Πόσες λέξεις μια εικόνα...

Τις στέλνω με την ελπίδα να νοιαστεί κάποιος στον Δήμο Άνδρου που είναι ο υπεύθυνος γι’ αυτές τις εικόνες. Από τον Δήμο που πολλά ακούμε, αλλά λίγα βλέπουμε.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Δ.Χ.

Κάτοικος Χώρας Άνδρου 

Και σε εμφανές σημείο το τουριστικό περίπτερο!!!...

Σημ.: Το "εν Άνδρω" δημοσιεύει την επιστολή και τις φωτογραφίες του φίλου που μας πήρε και τηλέφωνο. Δυστυχώς πρόκειται για μια σχεδον "αόρατη"  ασχήμια. Μια εικόνα αθλιότητας που απ' ότι φαίνεται έχουν αποδεχτεί οι αρμόδιοι και πια δεν την ...βλέπουν! Με τις φωτογραφίες ίσως την δουν! Γιατί μόνο οι φωτογραφίες βλέπουμε πως μετράνε!!!...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

οι φωτογραφίες δεν είναι του κ. Σαλούβαρδου αλλά του αποστολέα του γράμματος

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο κ.Σαλούβαρδε!! Πολυ ωραίες φώτογραφίες...!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ "ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ": Το γράμμα ήρθε την Πέμπτη, αλλά λόγω πολλών δημοσιευμάτων και επίκαιρης ύλης το δημοσιεύσαμε Δευτέρα! Έχουμε και σειρά προτεραιότητας. Ελπίζω να σας καλύπτει η εξήγηση. Από την μεριά μας χαιρόμαστε με την απάντηση σας γιατί όπως φαίνεται θα αποκατασταθεί σύντομα η ασχήμια. Αλλά και λυπούματσε ιδιαίτερως για το πως σκέφτονται μερικοί που μιλάνε για "νέους ορίζοντες" και ψάχνουν διαρκώς μόνο για "σκοπιμότητες"! Κύριοι ξεκολλήστε. Με αυτό τον "κατασκοπευτικό" τρόπο σκέψης δεν ανοίγεται την κοινωνία στον κόσμο, αλλά αυξάνετε την επιφυλακτικότητα μιας περίκλειστης κοινωνίας που βλέπει παντού "εχθρούς". Με τέτοια νοοτροπία όμως δεν προάγεται ο τουρισμός ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι πραγματικά μια από τις πολλές "ασχήμιες" και εικόνες που δεν ταιριάζουν στην Άνδρο. Θα διαβεβαιώσουμε όμως τον κ. Δ.Χ. που φιλοξένησε το "εν Ανδρω" πως και αυτή η ασχήμια είναι στο πρόγραμμα της νέας δημοτικής αρχής για αποκατάσταση και εντός ολίγων ημερών θα έχει αλλάξει όψη. Αν και αυτή η ασχήμια καλά κρατούσε τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε πως τώρα κάποιοι το παρατήρησαν. Εμείς το λέγαμε και θα το κάνουμε πράξη και σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο.
Για την ιστορία: Από τις πρώτες μέρες της ανάληψης μας σαν δημοτική αρχή είχε μπεί στο πρ'ογραμμα και συζητιέται ακόμα και η αλλαγή της θέσης του περιπτέρου, κάτι που το θεωρούμε επιβεβλημένο.
Εδώ και μήνες έχει προγραμματιστεί η πλήρης επισκευή του με συγκεκριμένο τεχνίτη, αλλά κάποιες δικαιολογημένες καθυστερήσεις, μας ανάγκασαν χθές να προβούμε σε νέα ανάθεση, αφού το περίπτερο πρέπει να ανοίξει την 1η Ιουλίου.
Η μεγάλη όμως σύμπτωση είναι πως ύστερα από τις εργασίες που γινόντουσαν χθές στο τουριστικό περίπτερο, ο ανήσυχος αναγνώστης έστειλε το γράμμα για την "αόρατη ασχήμια", λίγες ώρες μετά.
Ευχαριστούμε για την επισήμανση και διαβεβαιώνουμε πως ήδη έχει δρομολογηθεί η βελτίωση της εικόνας του περιπτέρου.
Όλα όσα πρέπει να διορθωθούν στο νησί είναι ιδιαιτέρως πολλά και μερικά από αυτά πολύ σοβαρά. Παράλληλα αντιλαμβανόμαστε πως οι προσδοκίες είναι μεγάλες και δουλεύουμε όλοι για να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.