Ξεκίνησε διαβούλευση για τον ΧΥΤΥ Άνδρου

Παρά την αναμπουμπούλα των μεγάλων εθνικών προβλημάτων της περασμένης εβδομάδας η αποκεντρωμένη διοίκηση στη Σύρο ολοκλήρωσε τον φάκελο και συμπεριέλαβε όλες τις παρατηρήσεις βγάζοντας για διαβούλευση την μελέτη για τον ΧΥΤΥ της Άνδρου. Η μελέτη θα παραμείνει προς διαβούλευση για χρονικό διάστημα 4 έως 6 εβδομάδων.

Με δεδομένες τις ημερομηνίες η διαβούλευση θα κρατήσει μέχρι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Στο χρονικό διάστημα αυτό θα συζητηθούν όλες οι ενστάσεις των κατοίκων της Πλούσκας που είναι και η πρώτη επιλεγείσα θέση της μελέτης. Στη συνέχεια και εφόσον εγκριθεί η μελέτη από το ΔΣ του Δήμου Άνδρου γύρω στο φθινόπωρο προς δημοπράτηση.

Η παραπάνω διαδικασία και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν αλλαγές ή ανακατατάξεις οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα πως μέχρι τους πρώτους μήνες του 2016 θα έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του ΧΥΤΥ Άνδρου.

«εν Άνδρω» 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντη ξέρετε αν έχει ασκηθεί από την εισαγγελία Σύρου ποινική δίωξη κατα του Δήμου Ανδρου η του μελετητή σχετικά με την θέση Πλουσκα?Παρακαλω ψάξτε το και ενημερώστε τον Ανδριωτικο λαό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το Γουδί το γουδοχερι και τα κοπανακια