Λεφτά βρίσκεις άμα ψάξεις

Από τις περσινές πυρκαγιές

(Τελικά άμα ψάξεις βρίσκεις κάποια λεφτά να κάνεις κάποιο έργο. Αυτό φαίνεται από το δελτίο τύπου του επάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη που βρήκε 50.000 ευρώ για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για τις περιοχές που πλήγηκαν από πυρκαγιές πέρσι τον Οκτώβριο. Τα χρήματα θα έλθουν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα έργα θα εκτελέσει ο Δήμος Άνδρου. Είπαμε άμα ψάχνεις βρίσκεις και λεφτά. Άμα κάθεσαι δεν βρίσκεις… «εν Άνδρω».)

Παρακάτω το Δελτίο Tύπου του Επαρχείου:

«Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Άνδρου  συνολικού Προϋπολογισμού (50.000€) «Έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας Άνδρου» εισηγήθηκε ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης και ψηφίστηκε ομόφωνα σήμερα 28 Ιουλίου 2015 από το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.

            Βάσει της Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αναλάβει την Χρηματοδότηση του έργου μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 567) και  ο Δήμος Άνδρου θα αναθέσει και θα υλοποιήσει το έργο.

            Οι εργασίες θα εκτελεστούν στις περιοχές  των ΔΕ Υδρούσας, Κορθίου και Άνδρου  οι οποίες  επλήγησαν από τις εκτεταμένες πυρκαγιές  την περίοδο Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2014.»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet