Τα ΣΧΟΛΙΑ & Τα ΑΡΘΡΑ στο "εν Άνδρω"

Τα σχόλια θα πρέπει να τηρούν κάποιους κανόνες συμπεριφοράς έναντι όλων ώστε και οι συζητήσεις να γίνονται εδώ μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια.Για όσους βγάζουν τα εσώψυχά τους στο διαδίκτυο τους πληροφορούμε πως το «εν Άνδρω» ήταν και θα παραμείνει ανοικτό στον διάλογο. Αλλά στον διάλογο. Όχι σε ύβρεις, υπονοούμενα ή προσβολές έναντι οποιούδήποτε.

Δυστυχώς πολλοί χρησιμοποιούν την ανωνυμία στο διαδίκτυο για να χυδαιολογήσουν, να υπαινιχθούν, να προσβάλλουν. Το "εν Άνδρω" δημιουργήθηκε και συντηρείται με δουλειά, γνώση, μεράκι, ως ένα βήμα αναφοράς της Άνδρου. Δεν θα το χαλάσουν κάποιοι που δεν θέλουν να δουν τίποτα καλό. Έτσι, σχόλια υβριστικά, προσβλητικά, υπαινικτικά, έναντι οιουδήποτε δεν θα δημοσιεύονται. Όλες τα σχόλια που εκφράζουν απόψεις θα δημοσιεύονται. Οι απόψεις όσων δημοσιεύονται εκφράζουν αυτούς που τις γράφουν και όχι την ιστοσελίδα μας. Αυτά για τα σχόλια.

Όσο για τα άρθρα (ακόμα και τους τίτλους τους) που δημοσιεύονται εκφράζουν πάντα αυτούς που τα υπογράφουν...

 

"εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς ο Πολιτισμός και το Ήθος κάποιων φθάνει μόνο μέχρι τις ύβρεις και αποτυχημένες προσπάθειες επιβολής της γνώμης τους. Ευτυχώς για εμάς που το κοινό τους μειώνεται."Το πρόσωπο του Τέρατος" είναι καλό που ακόμα μας τρομάζει. Πάει να πει ότι δεν έχουμε αφομοιωθεί με αυτό. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι έχουμε μάθει να το αντιμετωπίζουμε.